Suchergebnisse
Suchergebnisse 661-680 von insgesamt 779.
-
SO4 Transfer Pazarı
BeitragZitat von omergok: „Zitat von ercanmzl: „Seninle 65 konusunda anlaşamıyoruz:)50 ye ver bana bu oyuncuyu :)gözüm var bu oyuncuda bunuda bil:)“ Ercan ver 50m sen üstünü ben tamamlarım kardeşim . Sevdiğim bir dostumsun :)“ Tebrik ederim ömer
-
büfe yarisi yine yok
Şevket - - Oyun Hatalari
BeitragZitat von Eserbekler: „Zitat von Eserbekler: „Daha önce de söylemiştim bende de öyleydi 1 kere bilgisayardan girince düzelmişti tekrar bozulmadı bende. imkanın varsa denemeni öneririm :)“ Abi sen de bilgisayardan girmeyi dene ımkanin varsa :)“ Bilgisayar yok şuan bende oyun kapanınca interneti kapattırdım bilgisayarda bozuldu yakın zamanda bunlarla uğraşacağım
-
AVUKAT ASISTANI HAKKINDA
Şevket - - Oyun Hatalari
BeitragZitat von Eserbekler: „Büfe müdürü büfe alış verişinde mağaza müdürü taraftar ürünlerinde indirim sağlıyor :)“ Avukat pek bir işe yaramıyor
-
büfe yarisi yine yok
Şevket - - Oyun Hatalari
BeitragZitat von alpersahin: „büfenin yarisi yine kayboldu. telefonla giriyorum oyuna. bir ara düzelmişti yine gitti malesef“ Bendede yarısı yok gördüklerimi sipariş veriyorum
-
tribün fiyatları
BeitragZitat von Kızıltan: „Zitat von BEŞİKTAŞ46: „bu konu sabit belli ama bazen arkadaşlar unutuyor en uygun olanı 10 25 55“ Böyle yapın arkadaşlar.Kesinlikle daha fazla gelir elde edersiniz.Böyle yapıp aynı hava şartlarında oynadığınız daha önceki maçlara bakın.Kesinlikle daha yüksek olacaktır gelir. :)“ Zam yaptım bugün fiyatlara
-
beklerlerr alt yapı çalışması :)
BeitragZitat von BerkayGuler_: „Zitat von Şevket: „Zitat von BerkayGuler_: „Bende 260 dı 18 yaş var kredi kullansam mı Temmuz başı çıkıyor?“ Temmuz başı ise 370 gücünde olur level kaç“Asistan 10 level hocam“ Level 10 sa 370 geçer
-
BeitragZitat von BerkayGuler_: „Bende 260 dı 18 yaş var kredi kullansam mı Temmuz başı çıkıyor?“ Temmuz başı ise 370 gücünde olur level kaç
-
BeitragZitat von Eserbekler: „Zitat von Şevket: „Kurtbek, Güven OD 150 17 29.07.2018 350 güç garanti önemli olan biraz geçmesi Asistan 10 olursa 380 gücünde olur tahminim“ Sezonun bitmesine daha 17 gun var ayrıca ne zaman atanırım belli olmaz yani asistan baya 9 kalacak :)“
-
BeitragKurtbek, Güven OD 150 17 29.07.2018 Asistan 10 olursa 380 gücünde olur tahminim
-
Alıntı
BeitragBende türkçe ayarladım dil seçeğini demek ondan olmuyor
-
Alıntı
BeitragZitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von Eserbekler: „Daha önce birden fazla kişinin mesajını alıntı yapabiliyorduk şimdi sadece 1 mesaja alıntı yapılıyor. Böyle mi devam edecek yoksa eski haline gelecek mi :)“ Zitat von Şevket: „Dediğin gibi 1 mesaja alıntı oluyor“ bunu mu demek istiyorsunuz , bende olluyor.“ Aynen bu şekilde alıntı olmuyor Bende 1 mesaj alıntı oluyor
-
Alıntı
BeitragDediğin gibi 1 mesaja alıntı oluyor
-
Zitat von usta61: „Almanya bu ara durgun ben yıllardır orada oynuyorum. 2 3 ayda milyar kazanıp bi türk şampiyon olsun diye para verdiğim oldu. O zaman orda denetim yoktu. Şuan 3milyar para var. 2.5 milyarlık da burası kapandığında kadrom bıraktım orayı da kadrom yandı. En az 8 ila 9 milyar param olurdu. Almanyada om ve st ucuza alıp pahalı satcan tabi pazar düşüyor millet ucuza veriyor. O ara alcan.“ Oyun kapanmadan önce 3 milyar da bende vardı oyuncu aldım yarısına boşa gitti para ve oyuncular…
-
tribün fiyatları
BeitragZitat von Akif: „Ayakta 10 Koltuk 20 VIP 50“ Benim tribün fiyatlarıda bu şekilde
-
Zitat von usta61: „Zitat von Şevket: „245 OR 18 yaş haziranın 30 u gençlik bitişi bundan ümitliyim biraz 380 güce ulaşmasını bekliyorum“ O yetişir iyi olur. İlk gençler pazarda pahalı olacak. Oyunda pazarın düzelmesi en az 9 ay bulur. İyi tarafı almanyada ben 7 genç yetiştirdim takıma oyuncu aldım 30m alıp 15 gün antreman verip 76m sattım. Kadro kurmak çok kolay oldu.“ Haklısın oyunun düzelmesi baya bi zaman alacak almanyada oyuncu alım satımı gayet iyi çabuk satılıyor orada