Suchergebnisse
Suchergebnisse 681-700 von insgesamt 779.
-
Zitat von usta61: „Ben genç paramı haecamadım. Bu pazar da o paraları vermem. 6 genç var yetiştiriyorum. Hazirana çıkıyor ilk gençlerim. 2 kadro kurmadıkça bi anlamı olmuyor. Hep kopya oyuncular zaten taktiksel hamle de çok olmaz oyunda aynı güç olduğu için“ Pazar pahalı benim genç oyuncular tam gelişmedi antrenörün seviyesi 10 olunca o zaman önem vereceğim gençlere
-
1 aydır bekliyorum
Şevket - - Oyun Hatalari
Beitrag1 ay az bir zaman değil ben en fazla 2 hafta bekledim lig ataması için
-
oyun parası
BeitragZitat von nazif03: „oyundan nasıl para kazanacagını ögrenırsen 10 mılyon parayı kazanman 1 ayı bulmaz su anda fıyatlar ucuk yakın zamanda normal olur transfer pazarı“ Aynen katılıyorum
-
kupa müzesinin en iyisi
BeitragAlınacak çoğu kupayı aldım oyundan zevk almaya bakıyorum artık zamanla yine kupalar alırız
-
Puan durumu
Şevket - - Oyun Hatalari
Beitrag19 takım var ligde
-
Zitat von faysal38: „evet OD ile Fo hala satiliktir:)“ OD ye kaç para istiyorsun
-
Ev bonusu
Şevket - - Oyun Hatalari
Beitrag% 100 yap garanti olsun
-
Konu kilit
-
YETENEK AVCISI
Beitrag3 günlük gönder ben öyle yapıyorum
-
Teklif ver al takımın ismi ne
-
Kimsenin ihtiyacı yok sanırım
-
Feyzioglu, Engin FO 145 26 bu oyuncu hediyedir ihtiyacı olan alabilir arkadaşlar sadece pazara konulan bonservis ücreti var Takımım: AFYONSPOR S.K
-
Oyun adaleti...
Şevket - - Oyun Hatalari
BeitragZitat von Kızıltan: „Zitat von Şevket: „İyi kötü herkez haklı arkadaşlar olan oldu artık zamanla oyunun düzelmesini bekleyeceğiz şahsen ben oyunun geri açıldığına çok sevindim zaten internet ortamında oynadığım 2 oyundan biri futbolcup diğeri okey :)“ Kısa ve net çok haklısın kardeşim.Aslında herkez haklı.Bende bunu anlatmaya çalışıyorum.Olanlar oldu.Bir şekilde oyunumuza kavuştuk.Şimdi tekrar kapanmaması için hepimizin sahip çıkması,yönetici arkadaşlarımızında şu güncelleme ve reklamlar ile ilg…
-
Geriye Gidiyoruz
Beitragoyunun düzelmesi yeniliklerin gelmesi iyi olur tabiki özellikle kulüplerin ekstra gelirlere ihtiyaç var maddi anlamda