Suchergebnisse
Suchergebnisse 721-740 von insgesamt 779.
-
Satılık 380 FO 25
BeitragGüncell
-
GENÇ OYUNCU
Şevket - - Oyun Hatalari
BeitragZitat von sertan58: „12 gün oldu sayılır hala gelmedi genç 5 tane var 3ü ile sözleşme imzalamıştım 24ünde onlar oyuncu olacak ama hala 6. gelmedi :)“ Niye sözleşme imzaladın ki gençliği bitiş süresine kadar kalsa daha çabuk gelişir oyuncu
-
Satılık 380 FO 25
Beitrag380 oldu gücü
-
Zitat von faysal38: „OD pazarda degildir.“ OD iyiymiş bunun gücü 800 geçer
-
İsim Değişikliği!
BeitragBen 3 kere değiştirdim hep kredi ile
-
Menajer adı değiştirme
BeitragZitat von legendAltnts: „Zitat von Şevket: „Yorumlar için teşekkürler bi kaç kere menajer isminin değiştiğini biliyorum şansımızı değerlendirelim dedim :)“ Bu durum menajer adlarında bir hata olduğunu veyahut uggunsuz oldugunu düşündüğümüz menajer adları oldugu taktirde değiştirilebiliyor aksi taktirde böyle bir şey mümkün değil“ Tamam teşekkürler
-
Haftanın Menajeri
BeitragŞu sıralar hergün değişiyor haftanın menajeri
-
Menajer adı değiştirme
BeitragYorumlar için teşekkürler bi kaç kere menajer isminin değiştiğini biliyorum şansımızı değerlendirelim dedim
-
Menajer adı değiştirme
Beitragsvkt24 olan benim menajer adını değiştirme imkanımız oluyormu?
-
Satılık 380 FO 25
BeitragZitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von Şevket: „370 FO 25 Fiyatı ne kadar eder arkadaşlar :)“suan 50-70mio veren bullursun herhalde yasli degil ve 350+ kimsede oyuncu yok :D“ 375 oldu gücü Daha fazla eder diye düşünüyorum
-
Oyuncu alınmıştır Konu kilit
-
Zitat von omergok: „Zitat von Şevket: „Arkadaşlar 450 - 550 arası OL Satan varsa haber etsin iyi oyunlar :)“ Eğer Şevket usta ya satamazlarsa bana haber etsin :)“ Bana satamazsanız ömer kardeşime satın
-
Arkadaşlar 450 - 550 arası OL Satan varsa haber etsin iyi oyunlar
-
Eski takım arama
BeitragZitat von alpersahin: „kirikkalede 2012 de acmistim. oyun kapanana kadar oynadim. en son super ligde oynadim. tkm adi sulakyurt spor. ozellikle mabetsiz şehir varna simdiki adi nazdarove olan eski adini hatirlayamadim kulupleri ile hazirlik maclari oynamistim nasil bir delil sunayim“ Sulakyurtmu senin takım hatırladım
-
Genç oyuncu
BeitragBende 6 genç var