Suchergebnisse
Suchergebnisse 741-760 von insgesamt 779.
-
Satılık 380 FO 25
BeitragBenim oyuncu bu
-
dizilis
BeitragZitat von alpersahin: „cogu buyuk takimlarla yaptigim simulasyon maclarinda savunmadaki üclünun kale önünde yan yana dizilmis oldugunu fark ettim. bu bir tesaduf olamaz diye dusunuyorum. dd ler cizgiye yakin koyuldugunda gol yeme olasiligimi artiyor acaba...“ Benim DD ler kanatta bazen içerde oynatıyorum
-
Satılık 380 FO 25
Beitrag380 FO 25 Fiyatı 130.000.000€
-
Zitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von Şevket: „Zitat von evrenaldo: „Yeni forumumuz burası dil değişikliği için arkadaşlar uğraşıyo yakın zamanda oda düzelicek hayırlısıyla“ Inşallah eski forum gibi olur şuan konular karma karışık :)“ben alisdim sende alisirsin merak etme ama bu forumda daha iyi olcakdir :)“ Yeni forum olmayacaksa mecbur alışacağız
-
550 - 600 Gücünde KL satan varmı?
Şevket - - Oyuncu Arama
BeitragOyuncu alınmıştır konu kilit
-
Şevket - - Oyuncu Arama
BeitragZitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von Şevket: „Evet arkadaşlar 550 - 600 Gücünde Kaleci lazım satan varsa bana ulaşsın“kimsede oyuncu kalmadiki olsun :D“ Hallettim
-
dostluk maçı istek
Şevket - - Hazırlık Maçı
BeitragZitat von Derby05: „Hocam takımı silmiştim geri açtım bana hazırlık maçı gönderir misiniz? Derby05 “ Günler dolu boş gün olunca göndereyim
-
Şevket - - Oyuncu Arama
BeitragEvet arkadaşlar 550 - 600 Gücünde Kaleci lazım satan varsa bana ulaşsın
-
dostluk maçı istek
Şevket - - Hazırlık Maçı
BeitragZitat von safa.ykc: „Henüz gelişmekte olan bir kulüp konumundayım ve hazırlık maçı fikstürümde büyük boşluklar var . büyük kulüplerden bu konuda yardım bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim. Kulüp ismi : Köyceğiz Bld. Spor amatör lig aydın bölgesi 2. grup“ Günlerin dolu yarın göndereyim sana hazırlık maçı
-
Oyuna Banka Kurulması
BeitragZitat von Umut-Melissa2012: „arkadaslar sabirla bekleyin oyunda büyük update olcak sadece beklemek gerek almanlara sorduma göre bu sene olcak ama nezaman tarih belli degil ama almanlar calisiyor :)“ Vaktimiz çok nasıl olsa bekleyelim
-
Oyuna Banka Kurulması
BeitragHaklısın abi bekleyelim görelim
-
Oyuna Banka Kurulması
BeitragHaklısın ama turnuva farklı tabi ama banka parasını alacağı oyucuyu ipotek edebilir borcu bitmeden hiçbir yere satamaz aktaramaz
-
69 bin stadyum
Şevket - - Hazırlık Maçı
BeitragZitat von Akif: „Boş günü olsaydı gönderecektim :)“ Tamam sağolasın
-
Oyuna Banka Kurulması
BeitragZitat von omergok: „Öyle bir şey olursa herkes multi hesap açar ve kredi çekip bir takıma atar . Yani Böyle bir şey olmaz kardeşim :)“ Multi hesap açan bedelini öder adminlerde ona göre çaresini bulur
-
69 bin stadyum
Şevket - - Hazırlık Maçı
BeitragZitat von Akif: „Yok mu maç isteyen“ Benim arkadaşın takımı var ona gönderiver sana zahmet ben göndermek isterdim ama aynı işyerinde çalıştığımız için göndermiyorum ona Takım adı : AFYON ATAKÖYSPOR