Suchergebnisse

Suchergebnisse 101-120 von insgesamt 385.

• Benutzer-Avatarbild

FUTBOLCUP TR FORUM ÖZEL SOHBET KONUSU

Ahmet - - Oyun Özel Sohbeti

Beitrag

Hayırlı günler ve hayırlı haftalar arkadaşlar.

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Bu arada ; böyle bir kaleci isteyenler? Alt yapımdan yetiştirdim.

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Zitat von AkinUzgul: „1 haftata 390 19 or cikiyor. Satilik. 2 2.5 hafta 19 yas kalicak“ istediğin rakam ne kardeşim ?

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Zitat von Mutlu43: „Hayırlı olsun“ Sağol üstadım.

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Zitat von AkinUzgul: „Zitat von Ahmet: „Arkadaşlar, bu günden itibaren Radioactive17 olan kulüp adımızı memleketimizin adıyla değiştirmiş bulunmaktayız. ÇANAKKALE-17 olarak ligin tozunu attıracağız. Selamlar.“ Hayirli olsun abi“ Sağol can kardeşim.

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Arkadaşlar, bu günden itibaren Radioactive17 olan kulüp adımızı memleketimizin adıyla değiştirmiş bulunmaktayız. ÇANAKKALE-17 olarak ligin tozunu attıracağız. Selamlar.

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

BEYLER, HERKESE İYİ GÜNLER.

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Zitat von Mutlu43: „Sagol ahmet hocam“

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Zitat von Mutlu43: „Rekor“ YUH YANİ. AYIP OLMUŞ, AMA HARBİDEN REKOR. )))))))

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Zitat von Mutlu43: „Ahmet napıcam yaw kadro dolu zaten bide 55 17 lik 2 gün sonra 18 çıkış 21 olacak oda 360 en fazla 370 olacak 16 çıksa müthiş olurdu“ Tamam o zaman. Sen işini bilirsin üstadım.

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Zitat von Mutlu43: „Osmanbana geldi bugün 17 yaş 55lik fo kovdum.“ 55'lik oyuncuyu mu kovdun ? Vay anam vay. Darısı başımıza Mutlu. Biz hepten kurumuşuz.

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Arkadaşlar, hepinize merhabalar. İyi oyunlar diliyorum. Bana iyi bir OD , iyi bir OL ve varsa birde güçlü DI veya DD lazım. Bu elemanların 580 ve üstünde güçte olması gerekiyor. Elinde olan varsa lütfen bildirsin. İyi akşamlar.

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

İyi geceler millet.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von oziboz: „Zitat von Ahmet: „Zitat von oziboz: „Zitat von Ahmet: „Zitat von oziboz: „Zitat von Ahmet: „Zitat von oziboz: „SATILIK OR-570-31 “ Ozicim tamam. Senin topçuyu alayım. Nakit az takas uyar mı ? Yis, Oktay DD 465 25 yaş, Kunt, Zafer OH 480 28 yaş,“ genç lazım abi bana 20- 22 filan ama oyuncu lazımsa işini görürse nakit önemli değil senin için yaparız bişeyler senden önemli mi“ Saol kardeşim. 1 Eylülde bu gençlikten çıkacak. Ulusu, Canberk FO 325 güç, 21 yaş. 350 gücü geçer. İşine…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von oziboz: „Zitat von Ahmet: „Zitat von oziboz: „Zitat von Ahmet: „Zitat von oziboz: „SATILIK OR-570-31 “ Ozicim tamam. Senin topçuyu alayım. Nakit az takas uyar mı ? Yis, Oktay DD 465 25 yaş, Kunt, Zafer OH 480 28 yaş,“ genç lazım abi bana 20- 22 filan ama oyuncu lazımsa işini görürse nakit önemli değil senin için yaparız bişeyler senden önemli mi“ Saol kardeşim. 1 Eylülde bu gençlikten çıkacak. Ulusu, Canberk FO 325 güç, 21 yaş. 350 gücü geçer. İşine gelirse bunu verebilirim.“ olur abi“…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von oziboz: „Zitat von Ahmet: „Zitat von oziboz: „SATILIK OR-570-31 “ Ozicim tamam. Senin topçuyu alayım. Nakit az takas uyar mı ? Yis, Oktay DD 465 25 yaş, Kunt, Zafer OH 480 28 yaş,“ genç lazım abi bana 20- 22 filan ama oyuncu lazımsa işini görürse nakit önemli değil senin için yaparız bişeyler senden önemli mi“ Saol kardeşim. 1 Eylülde bu gençlikten çıkacak. Ulusu, Canberk FO 325 güç, 21 yaş. 350 gücü geçer. İşine gelirse bunu verebilirim.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von oziboz: „SATILIK OR-570-31 “ Ozicim tamam. Senin topçuyu alayım. Nakit az takas uyar mı ? Yis, Oktay DD 465 25 yaş, Kunt, Zafer OH 480 28 yaş,

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von AkinUzgul: „Zitat von Ahmet: „Zitat von AkinUzgul: „Zitat von Ahmet: „Zitat von AkinUzgul: „Şu oyuncuyu benden alsaniza. Birakip gidicem oyunu artık. Şimşek, Kayahan OH 405 21“ Koy pazara alayın Akıncım.“ Fidanspor / managament arkadasa bedelsiz kiraladim abi.“ Üzgül, Akın OR 590 30 yaş. Yukarıda attığım topçulardan birini seç. Senin OR ile takas yapalım. Olur mu Akıncım ?“ nasıl abi anlayamadım :D“ Yis, Oktay DD 465 25 yaş. Demirhan, Serkan OL 465 25 yaş. Kunt, Zafer OH 480 28 yaş, Bu…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von AkinUzgul: „Zitat von Ahmet: „Zitat von AkinUzgul: „Şu oyuncuyu benden alsaniza. Birakip gidicem oyunu artık. Şimşek, Kayahan OH 405 21“ Koy pazara alayın Akıncım.“ Fidanspor / managament arkadasa bedelsiz kiraladim abi.“ Üzgül, Akın OR 590 30 yaş. Yukarıda attığım topçulardan birini seç. Senin OR ile takas yapalım. Olur mu Akıncım ?