Suchergebnisse
Suchergebnisse 101-120 von insgesamt 385.
-
Zitat von oziboz: „Zitat von Ahmet: „Zitat von oziboz: „Zitat von Ahmet: „Zitat von oziboz: „Zitat von Ahmet: „Zitat von oziboz: „SATILIK OR-570-31 “ Ozicim tamam. Senin topçuyu alayım. Nakit az takas uyar mı ? Yis, Oktay DD 465 25 yaş, Kunt, Zafer OH 480 28 yaş,“ genç lazım abi bana 20- 22 filan ama oyuncu lazımsa işini görürse nakit önemli değil senin için yaparız bişeyler senden önemli mi“ Saol kardeşim. 1 Eylülde bu gençlikten çıkacak. Ulusu, Canberk FO 325 güç, 21 yaş. 350 gücü geçer. İşine…
-
Zitat von oziboz: „Zitat von Ahmet: „Zitat von oziboz: „Zitat von Ahmet: „Zitat von oziboz: „SATILIK OR-570-31 “ Ozicim tamam. Senin topçuyu alayım. Nakit az takas uyar mı ? Yis, Oktay DD 465 25 yaş, Kunt, Zafer OH 480 28 yaş,“ genç lazım abi bana 20- 22 filan ama oyuncu lazımsa işini görürse nakit önemli değil senin için yaparız bişeyler senden önemli mi“ Saol kardeşim. 1 Eylülde bu gençlikten çıkacak. Ulusu, Canberk FO 325 güç, 21 yaş. 350 gücü geçer. İşine gelirse bunu verebilirim.“ olur abi“…
-
Zitat von oziboz: „Zitat von Ahmet: „Zitat von oziboz: „SATILIK OR-570-31 “ Ozicim tamam. Senin topçuyu alayım. Nakit az takas uyar mı ? Yis, Oktay DD 465 25 yaş, Kunt, Zafer OH 480 28 yaş,“ genç lazım abi bana 20- 22 filan ama oyuncu lazımsa işini görürse nakit önemli değil senin için yaparız bişeyler senden önemli mi“ Saol kardeşim. 1 Eylülde bu gençlikten çıkacak. Ulusu, Canberk FO 325 güç, 21 yaş. 350 gücü geçer. İşine gelirse bunu verebilirim.
-
Zitat von AkinUzgul: „Zitat von Ahmet: „Zitat von AkinUzgul: „Zitat von Ahmet: „Zitat von AkinUzgul: „Şu oyuncuyu benden alsaniza. Birakip gidicem oyunu artık. Şimşek, Kayahan OH 405 21“ Koy pazara alayın Akıncım.“ Fidanspor / managament arkadasa bedelsiz kiraladim abi.“ Üzgül, Akın OR 590 30 yaş. Yukarıda attığım topçulardan birini seç. Senin OR ile takas yapalım. Olur mu Akıncım ?“ nasıl abi anlayamadım :D“ Yis, Oktay DD 465 25 yaş. Demirhan, Serkan OL 465 25 yaş. Kunt, Zafer OH 480 28 yaş, Bu…
-
Zitat von AkinUzgul: „Zitat von Ahmet: „Zitat von AkinUzgul: „Şu oyuncuyu benden alsaniza. Birakip gidicem oyunu artık. Şimşek, Kayahan OH 405 21“ Koy pazara alayın Akıncım.“ Fidanspor / managament arkadasa bedelsiz kiraladim abi.“ Üzgül, Akın OR 590 30 yaş. Yukarıda attığım topçulardan birini seç. Senin OR ile takas yapalım. Olur mu Akıncım ?