Suchergebnisse
Suchergebnisse 21-40 von insgesamt 68.
-
Dzień Dobry, objaśniam, na czym polega moja propozycja, a więc, Wiemy jak działa Skaut, szuka zawodnika, i jeśli znajdzie, proponuje nam jednego z nich, lecz daje nam wybór, możemy wziąć takiego zawodnika, lub nie Trener Juniorów na ten moment ,,wpycha" na siłę do zespołu zawodnika bez możliwości zdecydowania, czy chcemy mieć takiego juniora w zespole. Podsumowanie: Proponuję, żeby w przypadku Trenera Juniorów był taki sam wybór jak w przypadku Skauta
-
Faule, Kartki
BeitragJa w ligach i turniejach gram taktyką ostrą, lecz obserwuję, że zbyt często pojawiają się czerwone, wydaje mi się, że w rzeczywistości nie pojawia się tak często tyle czerwonych kartek
-
Druga szansa piłkarzy
BeitragDzień Dobry, wytłumaczę na czym polega ta ,,Druga szansa piłkarzy" chodzi o to, żeby zawodnicy, którym: - Zakończył się kontrakt (wytłumaczę poniżej inną kwestię, jeśli chodzi o odejście piłkarza na emeryturę), Który: - Odszedł z powodu maksymalnej liczby zawodników w klubie - Został zwolniony przez Trenera i Prezesa klubu Ci zawodnicy, żeby mieli możliwość dalszej gry w innych klubach, wcześniej będąc dostępnymi graczami na Rynku Transferowym jako zawodnicy bez klubu Jeśli chodzi o piłkarzy, kt…
-
Mecze turniejowe
BeitragDzień Dobry, moje propozycje są powiązane z turniejami, są następujące: 1. Zawodnicy, którzy otrzymali czerwoną kartkę w meczu turniejowym, bądź otrzymał w drugim meczu żółtą kartkę, którą dostał w meczu poprzednim, ma zawieszenie na następny mecz turniejowy, chyba, że akurat wypada ostatni mecz w grupie i drużyna nie wychodzi z grupy 2. Możliwość aktywowania bonusu domowego do ustawienia wyjściowego na meczach turniejowych o godzinie 13.
-
Dzień Dobry, mam kolejne propozycje w celu poprawy jakości FutbolCupa, może zacznę od tego drugiego zdania o ortografii, chodzi mi o dodanie Polskich znaków odnośnie nazwisk piłkarzy, a także członków personelu itp. Odnośnie przerwy w grze mam na myśli to, aby Dni Świąteczne były dniami wolnymi od meczów, jak i również rozważenie możliwości dni wolnych w część Ferii Zimowych i Letnich Urealnienie rozgrywki, tutaj mam pomysł, żeby zostały wprowadzone kondycje dla piłkarzy, a także modyfikacja kal…
-
Dzień Dobry, mam parę propozycji jeśli chodzi o transfery itp. 1. Możliwość handlowania zawodnikami Juniorami (transfer lub wypożyczenie) 2. Każdy klub ma sekcje drugiego zespołu, juniorów i trampkarzy 3. Możliwość cyfrowego przesyłania kontroferty jeśli klub wymaga zapłaty więcej pieniędzy za gracza 4. Możliwość zastrzeżenia nr na koszulce, żeby komputer nie mógł losowo przydzielić np numeru 7 5. Możliwość wymiany zawodników między klubami
-
Dzień Dobry, moja propozycja zakłada zlikwidowanie moim zdaniem ,,błędu" dotyczącego zawodników, którzy otrzymali drugą, a w konsekwencji czerwoną kartkę, lub od razu dostali czerwoną kartkę w ostatniej kolejce przed przerwą ligową lub zakończeniem sezonu ligowego, ponieważ zawieszeni zawodnicy wtedy nie mogą grać w ogóle nawet poza sezonem ligowym.
-
Mam kilka propozycji: 1. Zawodnicy zawieszeni w rozgrywkach ligowych mają możliwość gry w meczach towarzyskich, turniejowych i symulowanych 2. Zawodnicy zawieszeni po czerwonej kartce mają pauzę jednodniową, a nie dwudniową jak teraz 3. Jeśli zawodnik w trakcie meczu zrobił coś okropnego, tak jak zrobił Luis Suarez gryząc Giorgio Chielliniego, to może zostać zawieszony na bardzo długo. 4. O długości zawieszenia w razie wyższej konieczności decyduje nowo powołana Komisja Dyscyplinarna
-
Wyłączenie automatycznego wyrzucania zawodnika z klubu po przekroczeniu dozwolonej liczby zawodników
BeitragJa uważam, że nierealnym jest, żeby zawodnik znikał z systemu tylko dlatego, że jest za dużo zawodników w klubie, no czy w prawdziwym życiu tak jest? No nie jest
-
Wyjaśniam swoją propozycję Chodzi o to, aby w opcjach takich jak Kadra itp. zawodników można było sortować od pozycji na boisku, czyli najpierw Bramkarze, potem obrońcy, następnie pomocnicy, a na końcu napastnicy, aktualnie jeśli chcemy posortować zawodników od pozycji, to sortuje w kolejności alfabetycznej, czyli najpierw sortuje nam Defensywnych Pomocników itd.
-
Błędne tłumaczenie
BeitragMając ustawiony język Polski, wyświetla mi komunikat o 35 zawodnikach w języku Niemieckim, załączam screen w załączniku