Suchergebnisse
Suchergebnisse 41-60 von insgesamt 701.
-
beklerlerr genç oyuncular arıyor
BeitragBu piyasa niye böyle ya
-
BeitragZitat von Rotaslz: „345 ol 19 var“ Ne kadar düşünüyorsun
-
BeitragUzun süredir sürdürdüğümüz ekonomik küçülme ve alt yapıya dönüş meyvelerine vermeye başladı ve güçlü kadro kurma zamanı geldi. Eski günlere dönme adına yeni oyuncular arıyorum. 19-20 yaşlarında Dd-Di 350+ Od 360+ Ol-Or 350+ Oh-Fo 340+ Olan oyuncularınızi satmayı düşünürseniz konuşalım Önceliğim Oh ve Dd'dır
-
kaptanlık
BeitragKotu kotu
-
Elit Menajerler Klanı
Eserbekler - - Klanlar
BeitragAynen mavilere basıp yapacaksın hayırlı olsun
-
Elit Menajerler Klanı
Eserbekler - - Klanlar
BeitragIstediğin oyuncu bende yok maalesef
-
Elit Menajerler Klanı
Eserbekler - - Klanlar
BeitragSeni tüm zamanların en iyisi yapacaklar az daha sabret
-
Oyun Hatalari Bildirimi
BeitragLig farkı vardır ondan göremiyor olabilirsin
-
Zitat von Dilovası: „Zitat von Kızıltan: „Bu konu yüzünden takım sayıları düşürüldü ve bütün özellikle de Süper Lig takımlarının önemli miktada para kaybetmesine sebep olundu.Oyun bizden vergileri ve oyuncu maaşlarını düşürmeden talep ederken şimdi günlük toplamda asistan ve oyunculara 750-900bin arası öderken, 1200-1300 arası öder hale geldik.Bunun karşılığında oyuncular daha az ücret talep ediyorlar mı?Oyuncular ile Kl hariç 31 yaş olan anlaşma süresi 33 yada 34 e yükseltildi mi?Hayır!Bir şey …
-
FİKİRTEPEE S.K gençleri
Eserbekler - - Satılık
BeitragZitat von melekmete: „acil futbolcu lazım bütçe 10 milyon“ Takım adı beklerlerr Pazarda bak oyunculara 500-600 bin civarına satıyorum
-
Oyun Hatalari Bildirimi
BeitragIyi yaptın abi elimizde bir çözüm oldu bu sayede
-
Oyun Hatalari Bildirimi
BeitragBence her iki takımın da giriş yapması gerekiyor. Sorma abi çok kişi bunu sorguluyor
-
ana menu sorunu
BeitragChrome'dan gitmişim şu an için hata yok
-
Oyun Hatalari Bildirimi
BeitragMurat abi ben de öyle düşündüm ama alakası yok gibi ben her gun giriş yapıyorum yine de oluyor