Suchergebnisse
Suchergebnisse 741-754 von insgesamt 754.
-
Jaki To Junior
BeitragJest nowy junior. Zaczynamy konkurs. Przypominam zasady : Zasady są proste.Dziś tj. 06 grudnia roku pańskiego 2018 dostałem juniora, mam trenera juniorów więc dostaje .A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior.Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie.Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można).Każdy może wysłać trzy propozycje.Propozycje piszemy, tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze. Nagrodą za poprawne wskazanie juniora jest 200.000 Euro …
-
Jaki To Junior
BeitragI znowu nikt nie trafił juniora DP 18 lat 20 Q junior2jp_qwraswa.jpg Czekam na następnego.
-
Jaki To Junior
BeitragJest junior - jest zabawa Zasady te same . Każdy po trzy propozycje. Zaczynamy od dzisiaj do 30 listopada do godziny 24.00 1 grudnia ogłoszę wyniki. Przypominam do wygrania 150.000 Pozdrawiam i miłego typowania.
-
Jaki To Junior
BeitragNiestety nikt nie wytypował prawidłowo mojego juniora. To PP 18 lat 20 Q junior1jp_qwrpsrr.jpg Mamy więc kumulację ,dorzucam 50 tyś. i nagroda wynosi 150 tyś. Czekam na następnego juniora.
-
Jaki To Junior
BeitragFC DANLIGHT to dostosuj sie do "regulaminu" konkursu. Przeczytaj dokładnie jakie są zasady ( wspólnie z dzelenem i sunem je układałem ) i podaj Swoje trzy propozycje.
-
Jaki To Junior
BeitragZitat: „Przecież wiadomo że to DP 10“ FC DANLIGHT bierzesz udział w konkursie czy to tylko luźna refleksja ???
-
Jaki To Junior
BeitragWitam. Postanowiłem kontynuować mój konkurs "Jaki to Junior". Zasady są proste. Dziś tj. 13 listopada roku pańskiego 2018 dostałem juniora, mam trenera juniorów więc dostaje A uczestnicy konkursu mają za zadanie odgadnąć jaki to junior. Trzeba podać wiek, siłę i pozycję juniora w momencie przyjścia do mnie. Np. 16 lat / 60 Q / N ( a co pomarzyć można). Każdy może wysłać trzy propozycje. Propozycje piszemy, tutaj w tym temacie. A teraz najważniejsze. Nagrodą za poprawne wskazanie juniora jest 100…
-
Liga Towarzyska - dyskuje
BeitragZitat: „michallisk - Chodzi o czysto teoretyczną informację o tym, że uczestniczymy w danym projekcie/przynależność do niego. Mój post miał mieć ironiczne brzmienie. Nawet czytając chat zauważyłem, że strasznie się wszystkiego czepiasz Ale może to i dobrze?“ Bo jestem starym zgryźliwym tetrykiem i będę się czepiał. Myślałeś ,że polski serwer ruszy i wszyscy będziemy sobie tu spijać miodek z dziubków ? To się mylisz. I to grubo. Specjalnie nie wstawiam emotków , żeby nie było wiadomo kiedy żartu…
-
Liga Towarzyska - dyskuje
BeitragZitat: „Może ktoś zająłby się tekstem/logiem, które można byłoby wkleić do profilu drużyny z informacją o uczestniczeniu Zawsze to jakiś bajer czy dodatkowe poczucie prestiżu“ Grasz dla bajeru czy prestiżu ?
-
Ranking ELO
michallisk - - Retro
BeitragMewa łezka w oku się kręci
-
Błędy
BeitragSun już można pogadać. Nikt nikomu nie broni wejść na IRC. A co do błędów to ja osobiście wstydziłbym się otwierać forum z takimi "kwiatkami". Mi to wygląda na robotę "Januszy"
-
Błędy
BeitragCo to jest ???? Kali jeść ,Kali pić ???? Niby zrobili polskie forum ale jakoś mało polskiego na nim. Mam nadzieję ,że to poprawią . Bo chyba nie zrobili tego ,żebyśmy się od nich odczepili.