Suchergebnisse

Suchergebnisse 121-140 von insgesamt 308.

• Benutzer-Avatarbild

Liga towarzyska AT.

Oldboy - - Liga Towarzyska - AT

Beitrag

Wszystkie zaległe wyniki jak i tabelę zostaną wrzucone jutro wieczorem. Za zwłokę przepraszam.

• Benutzer-Avatarbild

Chat-silnik gry

Oldboy - - Komunikaty o błędach

Beitrag

Zitat von sunshaine: „Czasami zdarzają, się dziwne wyniki, które nazywamy terminem "wtopa". Na pewno każdy z nas miał z tym styczność, że przegrał spotkanie, które patrząc na sile drużyn nie miało prawa tak się skończyć. Najbliższa aktualizacja troszkę to poprawi ale nawet w realnej piłce tak się dzieje, więc nie oczekujmy, że zawsze musimy ograć drużynę bez mocy. Co do czatu, sprawa została zgłoszona. Pozdrawiam Team FutbolCup“ Brawo....oby tak dalej....

• Benutzer-Avatarbild

Chat-silnik gry

Oldboy - - Komunikaty o błędach

Beitrag

Dziś ok godziny 17:00 wystąpił błąd. Przestał działać chat w grze...zauważyłem też że w tym samym czasie silnik gry sfiksował. Co można podpatrzeć po wynikach meczy w mojej lidze. Tak się składa że byłem na ligówce….grałem w rywalem co ma SIŁĘ KADRY 6.9k....co ja mam tyle 11 z bonami pomad 6.9k....gość grał w 10 i tylko z bonem kapitana...grał bez bona ustawienia,zdrowia i gospodarza...i mimo tego przegrałem mecz 1:0 Czołówka w mojej lidze też przegrała swoje mecze lub zremisowała z dużo słabszy…

• Benutzer-Avatarbild

CHAT w grze

Oldboy - - Pytania i pomoc

Beitrag

A silnik was nie zawiódł tym momencie co chat padł?? Bo ja mam jakieś wyniki z kosmosu wzięte i zastanawiam się czy jedno nie ma styczności z drugim....

• Benutzer-Avatarbild

CHAT w grze

Oldboy - - Pytania i pomoc

Beitrag

Czy tylko mi chat nie działa czy ktoś ma podobny problem??? Zauważyłem że w ogóle dziś silnik gry zwariował i nie tylko on...same błędy i problemy mi wyskakują...i strasznie dziwne wyniki meczów mi się pokazują. Ktoś coś może wyjaśnić??

• Benutzer-Avatarbild

Pochwal się Juniorem-Narodowości

Oldboy - - Bar sportowy

Beitrag

1. Al.-Dosari Anwar (Irak) OZ 2. Kallichuran Ekasarga (Bhutan) DP 3. Cardiel Busquet Juan Pedro (Chile) OP 4. Dzinkambani Mfaki (Burkina Faso) OZ 5. Nduka Agyemang (Togo) N 6. Bencini, David (Malta) OP 7. Diouf, Tutu (Burundi) DP 8. Fook Tunku (Brunei Darussalam) OŚ 9. Leemets Koi (Estonia) PP 10. Bensol Hasan (Turcja) BR 11. Dhakil Akir (Bahrajn) OZ 12. Featherstone, Phil (Anguilla) N - wyspa na Morzu Karaibskim w archipelagu Wysp Nawietrznych - dopiero dziś się dowiedziałem co to za kraj, fajn…

• Benutzer-Avatarbild

Bitwa klanów - Dyskusje

Oldboy - - Bar sportowy

Beitrag

Pokażcie panowie kto tu rządzi

• Benutzer-Avatarbild

Liga Towarzyska AT-sezon 1

Beitrag

Kolejka 17 - 17.10.2019 OGIEŃ CZARNKÓW 0:4 Newell's Old Boys Stasin Red Devils 1:0 Legia...(L)...Warszawa Zryw Dabrowka 3:0 Chelsea KnO F.C. Legia Warszawa 5:0 Lech Poznań eef5dad7b384686f.png

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Kolejka 16 - 16.10.2019 Newell's Old Boys 0:2 Stasin Red Devils Legia...(L)...Warszawa 1:0 Zryw Dabrowka Chelsea KnO F.C. 0:0 Legia Warszawa Lech Poznań 6:0 OGIEŃ CZARNKÓW c54a660ffcad49f4.png

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

Oldboy - - Bar sportowy

Beitrag

klub / menago / ofiara Twister / tornado / 7mln FC RYBNIK FULL / MartinoMartinez / 20 mln soints / kriss / 5 mln Black Devils / oldboy / 7 mln

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Kolejka 15 - 15.10.2019 Lech Poznań 0:4 Newell's Old Boys Zryw Dabrowka 0:1 Stasin Red Devils Legia Warszawa 0:0 Legia...(L)...Warszawa OGIEŃ CZARNKÓW 0:5 Chelsea KnO F.C. ae92f6ede755c96d.png

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Kolejka 14 - 14.10.2019 Lech Poznań 1:0 Chelsea KnO F.C. OGIEŃ CZARNKÓW 0:4 Legia...(L)...Warszawa Legia Warszawa 1:0 Stasin Red Devils Newell's Old Boys 0:3 Zryw Dabrowka a84a05bb0e3785c9.png

• Benutzer-Avatarbild

Liga Towarzyska AT-sezon 2

Beitrag

Zitat von P3PSI: „Trzy szybkie: 1. Eh sezon drugi zaczniemy 01.11.2019 tak? 01.10 raczej niemożliwy 2. Klub "Wolny Los" to tak na serio michalisk czy martino tak jak pisał na czacie, czy szukać kogokolwiek? 3. Daj terminarz do 30.11 - jakiś okres przygotowawczy, czyli sam terminarz każdy z każdym bez tabeli. Dzięki“ 1.Sezon zaczniemy Kolejka 1 -29.10.2019 tak jak wg terminarza. 2. Klub ,,Wolny Los'' jest dlatego bo wczoraj się wycofał Legia Warszawa a terminarze już gotowe...na szybko nie znalaz…

• Benutzer-Avatarbild

Liga towarzyska AT.

Beitrag

Terminarz na nowy sezon LT wrzucony. Z racji tego że Legia Warszawa wycofała się w ostatniej chwili z rozgrywek(powód to zakończenie gry) jedna drużyna będzie mieć wolny los. Wolny los w danej kolejce oznacza iż szukamy sobie dowolnych do MT rywali na ten termin.... Sezon został skrócony do 18 kolejek. Kolejny sezon wystartuje dzień po zakończeniu 2 sezonu. Zaś terminarz zostanie wrzucony w połowie 2 sezonu. Proszę wszystkie drużyny o trzymanie wolnych MT na ten cel. pozdrawiam

• Benutzer-Avatarbild

Liga Towarzyska AT-sezon 2

Beitrag

Kolejka 1 -29.10.2019 Chelsea KnO F.C. : Legia...(L)...Warszawa LKS Ursus Dachnów : Stasin Red Devils Lech Poznań : FC Bartodzieje Wolny Los : Zryw Dabrowka OGIEŃ CZARNKÓW : Newell's - Old Boys Kolejka 2 - 30.10.2019 Legia...(L)...Warszawa : Stasin Red Devils FC Bartodzieje : LKS Ursus Dachnów Zryw Dabrowka : Lech Poznań Newell's - Old Boys : Wolny Los Chelsea KnO F.C. : OGIEŃ CZARNKÓW Kolejka 3 - 31.10.2019 OGIEŃ CZARNKÓW : Legia...(L)...Warszawa Stasin Red Devils : FC Bartodzieje LKS Ursus Da…

• Benutzer-Avatarbild

LKS Ursus Dachnów 2;1 Black Devils Black Devils 3;0 LKS Ursus Dachnów Black Devils 3;1 KS Kretovia KS Kretovia 0;2 Black Devils Black Devils 2;0 soints soints 0;2 Black Devils

• Benutzer-Avatarbild

Liga towarzyska AT.

Beitrag

Zitat von wojti: „Witam. Za kilka dni usuwam konto na serwerze AT a co za tym idzie rezygnuje z LT. To tyle.“ No trudno. Zostanie nas 9:) Pozdrawiam

• Benutzer-Avatarbild

Bitwa klanów - Dyskusje

Oldboy - - Bar sportowy

Beitrag

Zitat von tornado1: „no to zaczęliśmy i to prawie z kopyta old dał ciała i tylko remis wywalczył :P“ Mały falstart...mam nadzieję że już będzie tylko lepiej hehe

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Kolejka 13 - 13.10.2019 Legia...(L)...Warszawa 4:0 Lech Poznań Stasin Red Devils 6:0 OGIEŃ CZARNKÓW Zryw Dabrowka 3:0 Legia Warszawa Chelsea KnO F.C. 2:2 Newell's Old Boys a324c106592cc730.png

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Kolejka 12 - 12.10.2019 Lech Poznań 0:5 Stasin Red Devils OGIEŃ CZARNKÓW 0:6 Zryw Dabrowka Chelsea KnO F.C. 0:3 Legia...(L)...Warszawa Newell's Old Boys 0:1 Legia Warszawa fbc60acd88b3d8e2.png