Suchergebnisse
Suchergebnisse 101-119 von insgesamt 119.
-
UEFA Şampiyonlar Ligi [ 1 ]
Derby05 - - Turnuvalar
BeitragZitat von BucaAkademiSpor: „Selam aleyküm turnuva kurmaya karar verdim ve bu turnuvaları geleneksel hale getirmeyi planlıyorum. Şuanlık ödül miktarı az gelebilir ama desteklerseniz bu konuda beni , turnuvaya katılım olsun arkadaşlar dolmasını istiyorum sürekli. Düzenliceğim turnuvalardan sonra edilen gelirlerden bu ödüller artıcaktır arkadaşlar ve ödülleri elimden geldiğince arttırmak için uğraşıcam böylece herkes güzel ödül kazanabilicek arkadaşlar. Bu konuda desteklerinizi ilginizi bekliyorum …
-
Hazirlik maci
Derby05 - - Hazırlık Maçı
BeitragZitat von PrOoFfStRiKeR: „Derby.05 olmasin o :)“
-
Hazirlik maci
BeitragZitat von PrOoFfStRiKeR: „Ben Şifremi biliyodum kullanici adimi bilmiyodum sonradan aklima geldi“ Takım adı Derby.05
-
44.800 Statda Maç aranıyor
BeitragZitat von sertan58: „Zitat von Derby05: „Zitat von sertan58: „Boş günü olan arkadaşlar yazabilirler nerdeyse tüm günler boş sayılır“ Dostum takım adı Derby05“ dostum sanada yarin gönderirim“ Hocam artık gerek kalmadı takımı sildim
-
44.800 Statda Maç aranıyor
BeitragZitat von sertan58: „Boş günü olan arkadaşlar yazabilirler nerdeyse tüm günler boş sayılır“ Dostum takım adı Derby05
-
Hazırlık Maçı Gönderin?
BeitragDeğerli arkadaşlar Derby05 takımıma hazırlık maçı gönderir misiniz?
-
Yenilere yardım
BeitragZitat von PrOoFfStRiKeR: „Hazirlik maci tarihlerimde buyuk bosluklar oyun kapanmadan once oynuyordum bugunlerde acildigini ogrendim basladim gelismeme yardim etmek icin stad kapasitesi 45.000 ustu arkadaslar hazirlik maci istegi atarlarsa sewinirim Takim: Evkur_YeniMalatya_Spor“ Hazırlık maçı bana da gönderirseniz sevinirim arkadaşlar!
-
dostluk maçı istek
BeitragHocam takımı silmiştim geri açtım bana hazırlık maçı gönderir misiniz? Derby05
-
69 bin stadyum
BeitragZitat von Akif: „Zitat von Derby05: „Zitat von Akif: „Daha boş günlerim var“ Hocam bana da hazırlık maçı gönderir misin? Derby 05“ Gönderdim. 13 nisan boş kaldı yok mu isteyen“ Teşekkürler
-
69 bin stadyum
BeitragZitat von Akif: „Daha boş günlerim var“ Hocam bana da hazırlık maçı gönderir misin? Derby 05
-
69 bin stadyum
BeitragZitat von Akif: „69 binlik stadyumda daima hazırlık maçı yapmak isteyen var mı. Oyuna fazla giremiyorum arada girip davetleri kabul edicem“ Hocam takımımın adı Derby 05 bana gönderir misiniz?