Suchergebnisse
Suchergebnisse 61-70 von insgesamt 70.
-
Jaki To Junior
Aztecky - - Bar sportowy
BeitragN 17/35 BR 18/40 LP 16/45
-
FutbolCup - daj się wciągnąć w świat futbolu! Od zawsze pragnąłeś zostać trenerem, chciałeś, żeby twój lokalny klub osiągnął międzynarodowy sukces, a może po prostu kochasz rywalizację? Jeśli choć na jedno pytanie odpowiedziałeś TAK, to trafiłeś we właściwe miejsce! FutbolCup to najlepszy piłkarski menadżer w Polsce, oferujący szeroką gamę możliwości. Spersonalizowane treningi, różnorodne taktyki, infrastruktura klubowa, wielotysięczne stadiony, szereg asystentów gotowych do pomocy... to dopiero…
-
Nakarm psiaka z OLX
Aztecky - - Bar sportowy
Beitrag1. 9kompania/czarny_agent2 - Nakarmiłem Donalda 2. Livebird FC/dzelen - |nie pamiętam :p| 3. FC Masters Gliwice/ Aztecky - nakarmiłem Borysa
-
Komentarze do artykułów
BeitragWitam. Mam następujące pytanie: od czego zależy możliwość komentowania artykułów pisanych rzez innych menadżerów? Niektóre z nich można skomentować, a pod niektórymi nie pojawia się okienko do wpisania komentarza. Ponadto nie zauważyłem aby były jakiekolwiek powiązania między długością artykułu, pozycją w zakładce Top News, ilością ocen itp., a możliwością skomentowania. Czy ktoś może mi wyjaśnić czy to od czegoś zależy, czy jest to losowe, a może jest to po prostu błąd gry?
-
Nasze gazetki klubowe
BeitragMożna zajrzeć i poczytać Mundo Deportivo Moja gazeta klubowa