Suchergebnisse
Suchergebnisse 21-40 von insgesamt 331.
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragHoş geldin kardeşim
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von omergok: „Kayıtlı Kullanıcılar Kullanıcı Adı: Ömer gök Takım Adı :Gümbür Gümbür (Kurucu) Kullanıcı Adı: fc-altunyaprak (Kurucu) Takım Adı :fc-altunyaprak Takım adı :ÖzenFC ( Klan Başkanı Sorumlu ) Menerjer adı:Oğuzhan Özen Kulanıcı Adı HÜSNÜ ZENGİN TAKIM ADI AKŞEHİR FC Takım Adı : AFYONSPOR SK Kullanıcı Adı : svkt24 takım adi: proximuss Kullanıcı adı : ercanmzl Takım Adı Juventus FC. Kulanıcı adı : juninho123 Takım Adı: Köyceğiz Bld. Spor Kullanıcı adı: Hiroki Kukiki Takım Adı : La Cas…
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Oguzhan Ozen: „Zitat von omergok: „Herkese selamlar dostlar ilk prosedür aktiflik aktif olan her üye daha çok kazanır. Kayıt girişlerini bugün yenileyeceğim ve klanda bana yardımcı olacak bir dostumuz varsa onuda klan başkanı yapmayı umuyorum ayrıca klanımızda 40m lik turnuva ya katılmak istiyen varsa mesaj atıp şifreyi alabilir :)“ yardımcı olabilirim turnuvaya da katılmak isterim“ Bundan sonra o zaman birlikte iyi işler yapacağız dostum Ayrıca tüm dostlara ilgi ve desteği için çok te…
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragHerkese selamlar dostlar ilk prosedür aktiflik aktif olan her üye daha çok kazanır. Kayıt girişlerini bugün yenileyeceğim ve klanda bana yardımcı olacak bir dostumuz varsa onuda klan başkanı yapmayı umuyorum ayrıca klanımızda 40m lik turnuva ya katılmak istiyen varsa mesaj atıp şifreyi alabilir
-
Oyuncu Yaş Atlama Tarihleri
BeitragEline sağlık dostum
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von AkinUzgul: „Zitat von omergok: „Kurduğumuz turnuva 40m lik o şuanlık destek formatında yakında 100mlik turnuva geliyor oda klanımıza özel olacaktır . :)“ Teşekkürler şimdiden :)“ rica ederim kardeşim inşallah birlik beraberliğimiz daim olsun her daim desteğe devam edeceğim
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragKurduğumuz turnuva 40m lik o şuanlık destek formatında yakında 100mlik turnuva geliyor oda klanımıza özel olacaktır .
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von AkinUzgul: „Zitat von Oguzhan Ozen: „merhaba klana katılmak istiyorum :D“ Merhaba arkadaşlar, bende klana katılmak istiyorum :)“ Hoş geldin kardeşim
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragHepiniz hoş geldiniz aktifliğimiz artacaktır Ahmet hocam
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragKlanda amaç birlik beraberlik kavramını oluşturmak dostum dost meclisi diyelim . Ayrıca turnuvalar hazırlık maçları ve benzeri etkinlikler oluyor yani kısaca yardımlaşmak
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragHoş geldin dostum
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragMerhaba dostlar
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragBu klanı böyle görmek gerçekten çok güzel . Emeklerin için çok teşekkür ederim Marques
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragAşeykumselam yakında 100m lik turnuva geliyor
-
Futbolcup Forum Ayın Üyesi !
omergok - - Etkinlikler
BeitragOğuzhan tebrik ederim dostum
-
Eyvallah toprağım cansın
-
GÜMBÜR GÜMBÜR FUTBOL AKADEMİSİ DI 415 21 OD 410 21 OL 405 21 DD 395 21 OH 380 21 FO 380 21 FO 380 21 FO 45 (+5) 16 ( GENÇLİKTE ) 25.04.2019 FO 30 16 ( GENÇLİKTE ) 01.05.2019 SATILIK OYUNCULAR OL 405 24 FO 370 23
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragHerkese selamlar dostlarım nasılsınız
-
Futbolcup Forum Ayın Üyesi !
omergok - - Etkinlikler
BeitragYeni projeler için teşekkürler Hayırlısı olsun