Suchergebnisse
Suchergebnisse 41-60 von insgesamt 331.
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragTamam kardeşim iyi oldu Devamı gelecek turnuvaların dostlarım
-
Elit Menajerler Klanı
Beitragşifreyi gönderiyorum dostum takıma çok istek var ilk kim hızlı davranırsa girer
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragTurnuvamız kurulmuştur dostlarım turnuvamız devamı olacaktır . Bütün Klan dostlarımız faydanalacaktır
-
Werder Veremem Fc Genç Oyuncuları
omergok - - Genç Oyuncu
BeitragMerhaba İsrafil hocam Kesik, Görkem DI 365 19 06.12.2018 Oyuncunun maşallahı var gençlikten cıktı mı haber edersen sevinirim
-
Oyuncuları aldım hepsini adaş antreman vermeye devam edersen sevinirim
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragIstenilen turnuvayı kuracağım dostlarım çok yakında toplam 30m ödüllü bir turnuva kuracağım
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragSelamlar dostlar nasılsınız
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von omergok: „Kayıtlı Kullanıcılar Kullanıcı Adı: Ömer gök Takım Adı :Gümbür Gümbür (Kurucu) Kullanıcı Adı: fc-altunyaprak (Kurucu) Takım Adı :fc-altunyaprak Kulanıcı Adı HÜSNÜ ZENGİN TAKIM ADI AKŞEHİR FC Takım Adı : AFYONSPOR SK Kullanıcı Adı : svkt24 takım adi: proximuss Kullanıcı adı : ercanmzl Takım Adı Juventus FC. Kulanıcı adı : juninho123 Takım Adı: Köyceğiz Bld. Spor Kullanıcı adı: Hiroki Kukiki Takım Adı : La Casa Kullanıcı Adı :Raquel Murillo Kulanıcı adı=Artan Takım Adı =GAMBA O…
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von BordoMavi: „vay be bu clani ilk ben kurmustum :S“ gardaşım bu isim ile ilk klanı 2011 de ben kurdum 2018 de forum tekrar açıldığı zaman tekrardan aynı isimle yine ben kurdum büyük ihtimal ile yanlışın var Ayrıca cümleten selamlar dostlar
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von PrOoFfStRiKeR: „Herkese gunaydin oncelikle aklimda bir fikir vardi onu dile getireyim elit menejerler birligi klani icin bi dc sunucusu acilsa sohbeti ordan uapsak aslinda oyun icin acilmasini istiyordum fakat malum istifalar oluyor yoksa oyun icin acilsa daha iyi olurdu oradan canli transfer yapilabilir sohbet uapilabilir oyundaki egitici seyler hazir olarak paulasikabilir“ Günaydın kardeşim çok parlak bir fikir ama suanlik zor
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Eserbekler: „Aleykum selam fena değil Abi sen nasılsın :)“ Çok şükür Eser sen nasılsın kardeşim okul nasıl gidiyor bakalım
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragSelamlar dostlarım Hayırlı pazarlar nasılsınız bakalım dostlar
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragGünaydın dostlarım hayırlı pazarlar
-
570 OR ye 200m vereyim düşünürsen sinan
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von MustiSRSY: „Aleykümselam çok şükür uata sen nasılsın“ Şükür İyiyim kardeşim iş güç devam
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragSelamlar cümleten arkadaşlar nasılsınız
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von melekmete: „hayırlı cumalar olsun kalbiniz nurla dolsun dostlar“ Hayırlı cumalar dostum teşekkürler
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von MustiSRSY: „Zitat von omergok: „Zitat von MustiSRSY: „Peki katılmam mümkünse bende klana dahil olabilirmiyim“ Aramıza hoşgeldin :)“ çok teşekkür ederim üstad takım:FİKİRTEPEE SK menajer: speedy“ Rica ederim dostum her daim sıkıntın olursa oyun içinde maddi manevi yanındayım (z)
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von MustiSRSY: „Peki katılmam mümkünse bende klana dahil olabilirmiyim“ Aramıza hoşgeldin