Suchergebnisse
Suchergebnisse 61-80 von insgesamt 331.
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Eserbekler: „Selamın aleykum hayırlı aksamlar :)“ hayırlı akşamlar eser nasılsın kardeşim
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragAyrıca Çok teşekkür ederim iyiyim arkadaşlar . Yakında Herkese 3m ödüllü 3. Elit menejerler birliği turnuvası kuracağız 9 Temmuzda klana kayırlı olan arkadaşlardan seçilip turnuvaya hak kazanan arkadaşlar klanımızdan açıklanacaıktır
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von fufa11: „Zitat von omergok: „" Takım Adı Kocaelispor 1960 Menajer Adı BahriYavuz " Bu Kullanıcı Klanımızdan Çıkarılmıştır “ evet hocam hayırdır bir sorun mu var [/b]“ Bir sıkıntı yok kendisi iyi bir arkadaşımız sadece bazı şahsi sebeplerden dolayı arkadaşımız veda etti
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragHerkese selamlar dostlar nasılsınız
-
Elit Menajerler Klanı
Beitrag" Takım Adı Kocaelispor 1960 Menajer Adı BahriYavuz " Bu Kullanıcı Klanımızdan Çıkarılmıştır .
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Şevket: „Çok şükür iyiyim Ömer sen nasılsın :)“ sağ ol şevket iyiyim çok şükür Nasıl gidiyor oyun
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von fufa11: „Zitat von omergok: „Selamlar dostlarım nasılsınız :)“ a.s hocam iyiym siz nasılsınız“ Sağol kardeşim şükür iyim
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von safa.ykc: „Zitat von omergok: „Selamlar dostlarım nasılsınız :)“ iyidir hocam sen nasılsın :)“ Sağ ol dostum çok şükür iyi diyelim iyi olalım
-
Dunya kupasi kredi
omergok - - Futbolcup TR
BeitragZitat von Button57: „dünkü ilgilterede Fena degildi“ İngiltere - Belçika bize 2 günde 70 kredi sağladı Allah bereket versin nice bol gollü maçlara diyelim
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragSelamlar dostlarım nasılsınız
-
Zitat von omergok: „Evet Arkadaşlar Oyuncular Satılıktır . Pazarlık "Sünnettir" onun için pazarlık payımız vardır . OL 600 27 : 800m OH 580 27 : SATILDI DD 540 27 : 200m DD 530 27 : 200m DI 525 27 : 200m DD 515 27 : 180m OD 510 27 : 180m OD 510 27 : 180m DI 510 27 : 180m OH 470 27 : 170m FİYATLARA İNDİRİM NOT: LÜTFEN KOPYALAMA VE TAKAS TEKLİFİNDE BULUNMAYIN. TAKIM ADI : GÜMBÜR GÜMBÜR OYUNCULAR PAZARDA DEĞİLDİR... EVET BÜYÜK İNDİRİM GÜNCEL“
-
Zitat von Kızıltan: „Siftahı yapmışsın kardeşim.Darısı diğer oyuncuların başına artık. :)“ Evet abi Siftah Şevketten Bereket Allahtan Güncel
-
Herkese teşekkürler
-
580 OH 27 AFYONSPOR SK (Şevket) Kardeşime Hayırlı olsun ... Oyuncu Satılmıştır ...
-
Zitat von ercanmzl: „Ömer kardeşim benim işler bayram dönüşü baya yoğunlaştı:) 2- 3 gündür giremiyordum foruma benim de ağustos başına kadar yoğun olur sonra yıllık izin o zaman bol bol dinlenicem:)Sanada allah kolaylık versin işlerinde buarada oyun nasıl gidiyor?“ Oyunda güzel gidiyor sıkıntı yok yeni alt yapı için hazırlıklar yapıyorum kardeşim
-
Zitat von ercanmzl: „Çok şükür bende iyiyim. işler, oyun nasıl gidiyor:)“ Çok şükür iyi gidiyor ama Eylüle kadar Tatlı bir yorgunluk olacak Oyunda da çat pat gidiyorum işte Senin durumlar nasıl işlerin nasıl Sıhatin nasıl
-
550+ OH Arıyorum bütçe 500 milyon
omergok - - Oyuncu Arama
BeitragZitat von Şevket: „Zitat von omergok: „Zitat von Şevket: „Zitat von Yavuzkls: „Lig atlayabilsek bizde arayacağız :))“ İnşallah Zitat von Button57: „480 lig oh olurmu ?“ 480 gücü az Adem Zitat von omergok: „580 OH 27 Dediğim fiyat 600m sana özel şevket :)“ 600 milyon çok ömer :)“ Hayırlı olsun Şevket Ayrıca Sağol umut Tamam 550m tamam diyelim ne senin dediğin nede benim dediğim olsun şevket :)“ Tamam ömer anlaştık hayırlı olsun :)“
-
Zitat von ercanmzl: „Ömer kardeşim nasılsın? Hayırlı satışlar:)“ Teşekkür ederim Şevket iyiyim Çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor işler
-
550+ OH Arıyorum bütçe 500 milyon
omergok - - Oyuncu Arama
BeitragZitat von Şevket: „Zitat von Yavuzkls: „Lig atlayabilsek bizde arayacağız :))“ İnşallah Zitat von Button57: „480 lig oh olurmu ?“ 480 gücü az Adem Zitat von omergok: „580 OH 27 Dediğim fiyat 600m sana özel şevket :)“ 600 milyon çok ömer :)“ Tamam 550m tamam diyelim ne senin dediğin nede benim dediğim olsun şevket
-
-GÜNCEL- NOT: Fiyatta Yardımcı Oluyorum...