Suchergebnisse
Suchergebnisse 81-100 von insgesamt 331.
-
550+ OH Arıyorum bütçe 500 milyon
omergok - - Oyuncu Arama
Beitrag580 OH 27 Dediğim fiyat 600m sana özel şevket
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von BahriYavuz: „350+ gençleri nasıl yetiştiriyosunuz ENTER :D“ 10. SEVIYE antrenör ve premium kullanman lazım kardeşim ve en önemlisi doğru antreman
-
Bayram Turnuvası Spor Toto 3.Lig
omergok - - Turnuvalar
BeitragZitat von Eserbekler: „Abi para yarin geri gelir ama dediğin gibi emek veriliyor o kadar“ Yine kurarım o zaman ama şifresiz kurarım isteyen girer Eser
-
omergok - - Turnuvalar
BeitragZitat von BerkayGuler_: „Zitat von omergok: „Yani inanılmaz birşey ya . Ya kardeşim bayram turnuvası kurduk dostlara destek için zorlana insan topladım turnuva için 1 kişi yüzünden iptal oldu yani verdiğimiz emek var yazık günah cidden .“Para çöpe gitmedi dimi“ Çöp heralde para geri gelmedi Ya zaten para önemli değil ama verilen emeğe yazık yani cidden birşeyler için uğraşıyoruz ama dostlamızdan aynı performansı göremiyoruz yazık
-
omergok - - Turnuvalar
BeitragYani inanılmaz birşey ya . Ya kardeşim bayram turnuvası kurduk dostlara destek için zorlana insan topladım turnuva için 1 kişi yüzünden iptal oldu yani verdiğimiz emek var yazık günah cidden .
-
Zitat von Umut1996: „daha hic oyuncu satamadinmi :)“ Yok kardeşim ya daha siftah yapmadım
-
Zitat von ercanmzl: „Hayırlı satışlar kardeşim:)“ Sağolsın Ercan Teşekkür ederim
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von NsctN: „menajer : Enes Çetinn Takım : ÇetinSK“ hoşgeldin kardeşim
-
Güncel arkadaşlar
-
Yokmu parası olan dostlar güncel
-
Zitat von Kızıltan: „Hayırlı Bayramlar kardeşim.Güncel. :)“ Hayırlı bayramlar Murat abi çok sağol
-
Zitat von ercanmzl: „Kardeşim bayramını kutlar, hayirlara vesile olmasını dilerim. Buarada dinlenmeye başladın dimi:)“ Hayırlı bayramlar ercan çok şükür dinleniyorum valahi işin yorgunluğu diye birşey kalmadı sen nasıslın neler yaptın bayramda
-
Zitat von evrenaldo: „Patron harbidende çıldırmış“ Neden Evren ne oldu
-
güncel
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragDostlarım Hayırlı bayramlar Şeker tadında bayram geçirmeniz dileği ile
-
Zitat von Umut-Melissa2012: „bana burdan messj atmayin ya pek bakmiyorum neyse saglik olsun turnuva iptalmi oldu sohbet bölümüne gec ömer abi oyuncu satsin bu konuda :)“ Sıkıntı yok konuşun Umut Konu güncel kalsın Evet Konu güncel
-
Zitat von Eserbekler: „Abi uygun fiyatlar vermişsin ama kimsede ı para yok :D“ Olan alsın Eser
-
Zitat von Şevket: „Eyvallah kardeşim hayırlısı olsun bütçem yetmiyor maalesef sana hayırlı satışlar tekrar :)“ sağ ol kardeşim
-
Zitat von Umut-Melissa2012: „iyi güzelde bana tam 11 oyuncu lazim takimimda en iyisi 80 felan :D“ o zaman alttan genç yetiştireceksin umut
-
Zitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von omergok: „Zitat von Umut-Melissa2012: „5oyuncuyla sampiyon ollunmazki :D“ O zaman 11 oyuncu için bir 3milyarcık paran gidecek umut :)“ o kadar olsa senin olsun :D“ DD 530 27 300m DD 515 27 280m OD 510 27 250m DI 510 27 250m OH 470 27 220m şöyle olsun o zaman umut bak sana 530 dd koyuyorum al hepsini seni süperlige kadar şampiyon yapmassa verdiğim emekler yazıklar olsun bu oyunculara