Suchergebnisse
Suchergebnisse 101-120 von insgesamt 331.
-
Zitat von Şevket: „Zitat von omergok: „Zitat von Şevket: „OH güzel ama benim için pahalı alamam bütçe yetmez :)“ Hayırlısı ne diyelim kardeşim sana 600m yaparım oda sana özel üstad :)“ Hayırlısı tabi teşekkür ederim ömer 500m dersen ancak öyle alabilirim yetmiyor çünkü :)“ Sağ ol kardeşim dediğim gibi sana özel fiyat o şevket o fiyattan aşağısıda beni zarar ettirir kardeşim
-
Zitat von Umut-Melissa2012: „5oyuncuyla sampiyon ollunmazki :D“ O zaman 11 oyuncu için bir 3milyarcık paran gidecek umut
-
Zitat von Umut-Melissa2012: „hayirli satislar sana 1 milyar vereyim hepsini ver bana :D“ Ramazan bitti ama sana bir ramazan paketi yapayım DI 525 27 300m DD 515 27 280m OD 510 27 250m DI 510 27 250m OH 470 27 220m Al bunların hepsi 1milyar
-
Zitat von Şevket: „OH güzel ama benim için pahalı alamam bütçe yetmez :)“ Hayırlısı ne diyelim kardeşim sana 600m yaparım oda sana özel üstad
-
Zitat von Eserbekler: „Hayırlı satışlar abi hayırdır şampiyonluk yarışına girmeyecek misin :)“ Bir Bu kadar da Yerin Altında var Eser İşin Şakası tabi File verdik artık sadece oyuncu yetiştirip satacağım bakalım para birktirip şubat ayında çok iyi bir kadro kurmayı düşünüyorum . Oyun kapamadan güzel bir kadro kurmuştum ama hepsi gidicek sezon sonu gine sağlam kadro için para lazım Zitat von Şevket: „Hayırlı satışlar Ömer :)“ Teşekkür ederim Şevket Varsa beğendiğin yardımcı olayım
-
Zitat von ercanmzl: „Çok şükür bende iyiyim.Oyuncular müthiş hayırlı satışlar dilerim.“ Teşekkür ederim Kardeşim sağ ol Baştacısın
-
Zitat von ercanmzl: „Ömer kardeşim slm. nasılsın?Hayırlı satışlar:)“ Teşekkür ederim Ercan Şükür iyiyim sen nasılsın
-
Zitat von Akif: „Maşallah. Hayırlı satışlar“ sağ ol Akif teşekkürler kardeşim
-
Evet Arkadaşlar Oyuncular Satılıktır . Pazarlık "Sünnettir" onun için pazarlık payımız vardır . OL 600 27 : 800m OH 580 27 : SATILDI DD 540 27 : 200m DD 530 27 : 200m DI 525 27 : 200m DD 515 27 : 180m OD 510 27 : 180m OD 510 27 : 180m DI 510 27 : 180m OH 470 27 : 170m FİYATLARA İNDİRİM NOT: LÜTFEN KOPYALAMA VE TAKAS TEKLİFİNDE BULUNMAYIN. TAKIM ADI : GÜMBÜR GÜMBÜR OYUNCULAR PAZARDA DEĞİLDİR...
-
Elit Menajerler Klanı
Beitragçok teşekkür ederim kardeşim .:)
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragIyi akşamlar Hüsnü hoşgeldin
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von ercanmzl: „Ömer kardeşim nasılsın? isleri hafifletebildin mi?“ Şükür İyiyim kardeşim işler yoğun ama azaldı az sen nasılsın ?
-
Zitat von usta61: „Sinan oyuncular satmadın psg gibi Klüp çıksa anca“ sen varsın al işte hepsini
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von ümit721: „Zitat von omergok: „ayrıca selamlar dostlar nasılsınız :)“ Sağol kardeşim Çok şükür iyiyim sen nasılsın ? “ Sağol toprağım baştacısın sen nasılsın
-
Elit Menajerler Klanı
Beitragayrıca selamlar dostlar nasılsınız
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Tacettin: „Birlik ve beraberlik sadece klan kurma ile olmaz benim bu oyunda elini taşın altına sokacak çok arkadaşım var bunu Almanya serverinde de yaptık ve çok değerli arkadaşlıklar edindik“ Öncelikle merhaba tacettin. Burda maksadımız ilk öncelikle destek ve dostluk bunu yavaş yavaş istediğimiz düzeye getiriyoruz almanya serverini bilmem ama burdaki dostluklar çıkar üzerine değil birlik üzerine eğer elini taşa koymaktan çekilmeyen arkadaşların varsa daha iyisini yapmasını dilerim iy…
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von ercanmzl: „Ömer kardeşim nasılsın?“ Teşekkür ederim ercan sağol varol kardeşim şükür iş güç devam sen nasılsın .Bu aralar pek görüşemiyoruz valahi bir türlü işler bitmek bilmiyor sen nasılsın nasıl gidiyor hayat
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Magnesia45: „yolladım öğlen dediğinizde hemen, mail gelmiş incelemeye alındı diye, bakalım ne olacak acaba sonuç.“ kardeşim toplam zararın ne kadar bana bildirirmisin
-
Elit Menajerler Klanı
Beitragdostlar iyi günler ercan nasıslın kardeşim bu aralar görüşemiyoruz acayip şekilde yoğunum ama inşallah yoğunluk bitsin gine hep beraber olacağız
-
Elit Menajerler Klanı
Beitragselamlar dostlar nasılsınız