Suchergebnisse
Suchergebnisse 121-140 von insgesamt 331.
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragHoş geldin kardeşim . Ercan bu aralar çok yoğunum üstat ondan dolayı pek aktif olamıyorum . Ama gözüm arkada kalmıyor biz yokken burarlar sana emanet üstad
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Magnesia45: „selamun aleyküm beyler, işler yoğun bu aralar pek foruma giremedim,çoğunuzu da tanıyamadım henüz. keyifler iyidir inşallah.“ Çok teşekkürler kardeşim keyifler iyi şükür devam ediyoruz senin durumlar nasıl varmı destek olacağımız birşey
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von ercanmzl: „Ömercim nasılsın? isleri hafifletebildin mi?“ Çok teşekkürler üstat yoğunluk var 1 - 1.5 aya kadar yeni bir firma ile anlaştık onların PLC ve otomasyon işleri var yani yoğunluk devam edecek bayram tatlını bekliyorum biran önce üstat :
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Şevket: „Allah razı olsun hepinizden durumu iyi çok şükür. Anjio oldu şimdi pek bişey yiyip içemiyor akciğerler bitmiş bakalım zaman ne gösterecek durumunda“ Geçmiş olsun üstat Allah acil şifalar versin
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von İbrA11: „son 500 mesaj selamlaşma bir türlü ilerletemedinz şu muhabbeti :))) ha gayret olacaak“ İbrahim İlk öncelikle merhaba Şuan şu yazdığın cümleden dolayı seni kınıyorum. Kendince espiri yaptığını sanıyorsun ama yaptığın bu mizaç emeğe saygısızlıktır ! 3 Ay önce açılmış bir oyunun 1aylık klanıyız ve 2 turnuva Ve extradan klanda ki dostlara yaptığımız destekleri gösteriş yapar gibi gösteremiyoruz sonuç ta bir oyun için saçma sapan övgülere ihtiyacımız yok .Forumda zaten totalde 15 a…
-
Elit Menajerler Klanı
Beitragşükür kardeşim çalışmaya devam okul nasıl gidiyor eser
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragSelamlar arkadaşlar nasılınız
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von ercanmzl: „Ömercim nasılsın? neler yapıyorsun bir türlü denk gelmedi inşallah yaramaz bir durum yoktur“ Teşekkür ederim Ercan iş güç kardeşim bugün de tatilin keyfini çıkarıyorum sen nasılsın durumlar nasıl Zitat von 61HALO61: „İYİ DİYELİM İYİ OLSUN SENİN NASIL GİDİYOR ÖMER ABİ“ Sağ ol Halil iyi şükür kardeşim öyle devam ediyoruz
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragSağolun arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor
-
Elit Menajerler Klanı
Beitraggünaydın dostlar hayırlı tatiller
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragHepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim oyuna bir nebze destek olamak için klanca çalışıcağız klan arkadaşlarıma bize destekleri için teşekkür ederim hepinize saygılar dostlarım
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von melekmete: „slm fc altunyaprak a direk mesaj atacaz anladigim kadarıyla tşk eder başarılar dilerim“ rica ederim kardeşim
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragKullanici adi : ibrauyg Takim adi: Kızılordu FK Takım adı :44_MaLaTyAsPoR_44 Kullanıcı adı kingslayer Kullanıcı adı melekmete Takım Adı :melekmete1903 Kullanıcı Adı = farukgürsoy takım adı =Selimspor-IYI- Takım adı:yedeklastik Kullancı adı:rehber Takım Adı: alperhiz KUllanıcı adı: GAALATASARAAY Takım Adı: Balıkersir 1966 KUllanıcı adı: Barış1991 2.TURNUVAYA KATILIM HAKKI KAZANAN ARKADAŞLAR HAYIRLI OLSUN ŞİFRELERİ " fc-altunyaprak " Takımından Alabilirler ..
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von ercanmzl: „Çok güzel bir organizasyon gerçekten yönetime teşekkür ederiz. Oyuna ve foruma katılımida artıracaktır.“ aynen kardeşim katılacak bütün dostlara şimdiden başarılar ...
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von ercanmzl: „Çok şükür Ömer iyiyim. Sen nasılsın?“ iyi şükür Ercan teşekkür ederim dünya kupası kurulmuş güzel bir organizyon
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von İbrA11: „takım adı : SO4 kullanıcı adı : kebaliharo11 ben de katılmak isterim ... gazeteye de karşılıklı abone olunur herkese iyi oyunlar“ Hoş geldin kardeşim cümleten selamlar dostlar nasılınız
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragHayırlı cumalar dostlar
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von ümit721: „Ortağım bu arada kura işi sende haa ona göre :)“ Tamamdır halederiz Ortağım
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von ümit721: „Bu arada cümleten hayırlı geceler arkadaşlar. nasılsınız? :)“ Sağ ol ortağım iyiyiz şükür turnuva için ellerine sağlık Zitat von Eserbekler: „Fena değil abi sen nasılsın :)“ Sağol şükür kardeşim öyle devam turnuvayı gine 6sına kurduk kurada çıkarsan kazandığın miktarı ben sana gine iletirim
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Eserbekler: „Zitat von ercanmzl: „İş çok yoğun ve yorucu oluyor. Fırsat buldukça da siz gibi güzel insanlarla muhabbet ediyorum.“ Allah afiyet versin teşekkürler senin güzelliğin o abi :)“ Eser nasılsın kardeşim dersler nasıl gidiyor