Suchergebnisse

Suchergebnisse 201-219 von insgesamt 219.

• Benutzer-Avatarbild

HERKESE PARA

Tersinli - - Turnuva Bağışlari

Beitrag

[Quote = 'Tersinli', 'https: //board.playzo.de/index.php/Thread/5828-HERKESE-PARA/ postID = 75808 # post75808'] 4 milyon 700 bin ödüllü turnuvaya herkes Katılabilir Katılmak Için alttaki linki tıklayabilirsiniz Toplam turnuva tarihi 11 nisan Bitis 17 nisan http://futbolcup.net/#/index.php?w=3401&area=user&module=tournament&action=tournament&tournament=300266§ion=own&_=1523129547 [/ alıntı]

• Benutzer-Avatarbild

Hazırlık Maçı

Tersinli - - Oyun Hatalari

Beitrag

sana küfür edenler belli benle kıyaslama kendi kendine milleti galeyana getirme hatte bana ne dedin sen senin gibi hadsizleri eğitmek benim görevim sen kimsinki bana bu şekilde hitap ediyorsun önce onun cevabını ver 2.si bana yaptığın iyilikleri anlatma milleti küçük düşürme demiştin sen burda ben şunu yaptım ben bunu yaptım diyorsun yok ben senden önce başlamışımda yok ben iyiliğini falan görmedimde beni bilen biliyor sen kendini az düzelt uslubünü değiştir hadsizliğin kralı sende haberin yok m…

• Benutzer-Avatarbild

eski takımım

Tersinli - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

bizim grup vardı yöneticiik yaptığımız zamanında ordan yazdım gelen gelmiş ama eksik çok var banlanan kişiler alınıp gelmemezlik etmemiştir inşillah forumdaki küslük forumda olur oyun ayrı

• Benutzer-Avatarbild

Hazırlık Maçı

Beitrag

ben kendi yaptığım yardımları sohbette söyledim diye beni aşağıladı senin gibi hadsizleri eğitmek benim işimdir yazınca bu hareketini hiç sevmedim kendi yazınca iyimi oluyor ?

• Benutzer-Avatarbild

Hazırlık Maçı

Beitrag

kızıltan çok boş yazıyorsun her yerde kendini çok bilmiş gösterip yetkili sıfatına girmeye çalışıyorsun uslubünü düzelt artık

• Benutzer-Avatarbild

Oyundaki Hatalar

Beitrag

bende 3 gündür öyle

• Benutzer-Avatarbild

hazırlık maçı hatası

Beitrag

aynı sorun bendede var 3 4 ve 5 nisan tarihinde oynanan hazırlık maçı skorunu yansıtmıyor herkesde aynı demekki

• Benutzer-Avatarbild

benim hatırladığım normal 32 kaleci 34 ama yine emin değilim bakalım ne diyorlar

• Benutzer-Avatarbild

belki bilmeyenlerde olabilir ben unuttum şuan 1.soru oyuncu yaş atlama tarihi 2.soru son kontrat yaşı normal ve kaleciler için bunların cevabını bilen yazabilirse sevinirim tekrar hatırlatma açısından

• Benutzer-Avatarbild

eski takımım

Tersinli - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

bol ödüllü turnuvalarım tekrar devam edecektir yavaş yavaş

• Benutzer-Avatarbild

OH ALINIR

Tersinli - - Oyuncu Arama

Beitrag

bakacam biraz piyasa düzelmezse oyunu bırakacam zaten 8 sene bırakmıştık

• Benutzer-Avatarbild

OH ALINIR

Beitrag

ben eski futbolcuların yerine kadromu güçlendiriyordum

• Benutzer-Avatarbild

OH ALINIR

Beitrag

kimse oyuncu satmıyor

• Benutzer-Avatarbild

HERKESE PARA

Beitrag

Toplam 4 milyon 800 bin ödüllü turnuvaya herkes Katılabilir Katılmak Için alttaki linki tıklayabilirsiniz turnuva tarihi 31 mart bitiş tarihi 6 nisan futbolcup.net/#/index.php?w=34…0266§ion=own&_=1522094224

• Benutzer-Avatarbild

DUYURU

Tersinli - - Forum ile ilgili Sorularınız

Beitrag

yazdığım mesaj orjinal olarak gitmiyor kendi çevirip atıyor

• Benutzer-Avatarbild

OH ALINIR

Beitrag

arkadaşlar OH alınır bütçe 50m

• Benutzer-Avatarbild

eski..

Tersinli - - Forum ile ilgili Sorularınız

Beitrag

bu şekilde kalmaması lazım görüntü berbat

• Benutzer-Avatarbild

HERKESE PARA

Beitrag

turnuva dolmuştur gerekli açıklamalar linkte mevcuttu bir sonraki turnuva bu konuda değiştirilecektir

• Benutzer-Avatarbild

HERKESE PARA

Beitrag

3 milyon 900 bin ödüllü turnuvaya herkes Katılabilir Katılmak Için alttaki linki tıklayabilirsiniz. turnuva tarihi: 07 eylül bitiş tarihi 13 eylül https://futbolcup.net/#/index.php?w=3401&area=user&module=tournament&action=tournament&tournament=300266&section=own&_=1535918333