Suchergebnisse
Suchergebnisse 201-219 von insgesamt 219.
-
HERKESE PARA
Beitrag[Quote = 'Tersinli', 'https: //board.playzo.de/index.php/Thread/5828-HERKESE-PARA/ postID = 75808 # post75808'] 4 milyon 700 bin ödüllü turnuvaya herkes Katılabilir Katılmak Için alttaki linki tıklayabilirsiniz Toplam turnuva tarihi 11 nisan Bitis 17 nisan http://futbolcup.net/#/index.php?w=3401&area=user&module=tournament&action=tournament&tournament=300266§ion=own&_=1523129547 [/ alıntı]
-
Hazırlık Maçı
Beitragsana küfür edenler belli benle kıyaslama kendi kendine milleti galeyana getirme hatte bana ne dedin sen senin gibi hadsizleri eğitmek benim görevim sen kimsinki bana bu şekilde hitap ediyorsun önce onun cevabını ver 2.si bana yaptığın iyilikleri anlatma milleti küçük düşürme demiştin sen burda ben şunu yaptım ben bunu yaptım diyorsun yok ben senden önce başlamışımda yok ben iyiliğini falan görmedimde beni bilen biliyor sen kendini az düzelt uslubünü değiştir hadsizliğin kralı sende haberin yok m…
-
eski takımım
Beitragbizim grup vardı yöneticiik yaptığımız zamanında ordan yazdım gelen gelmiş ama eksik çok var banlanan kişiler alınıp gelmemezlik etmemiştir inşillah forumdaki küslük forumda olur oyun ayrı
-
Hazırlık Maçı
Beitragben kendi yaptığım yardımları sohbette söyledim diye beni aşağıladı senin gibi hadsizleri eğitmek benim işimdir yazınca bu hareketini hiç sevmedim kendi yazınca iyimi oluyor ?
-
Hazırlık Maçı
Beitragkızıltan çok boş yazıyorsun her yerde kendini çok bilmiş gösterip yetkili sıfatına girmeye çalışıyorsun uslubünü düzelt artık
-
Oyundaki Hatalar
Beitragbende 3 gündür öyle
-
hazırlık maçı hatası
Beitragaynı sorun bendede var 3 4 ve 5 nisan tarihinde oynanan hazırlık maçı skorunu yansıtmıyor herkesde aynı demekki
-
oyun hakkında bilgi
Beitragbenim hatırladığım normal 32 kaleci 34 ama yine emin değilim bakalım ne diyorlar
-
oyun hakkında bilgi
Beitragbelki bilmeyenlerde olabilir ben unuttum şuan 1.soru oyuncu yaş atlama tarihi 2.soru son kontrat yaşı normal ve kaleciler için bunların cevabını bilen yazabilirse sevinirim tekrar hatırlatma açısından
-
eski takımım
Beitragbol ödüllü turnuvalarım tekrar devam edecektir yavaş yavaş
-
OH ALINIR
Tersinli - - Oyuncu Arama
Beitragbakacam biraz piyasa düzelmezse oyunu bırakacam zaten 8 sene bırakmıştık
-
OH ALINIR
Beitragben eski futbolcuların yerine kadromu güçlendiriyordum
-
OH ALINIR
Beitragkimse oyuncu satmıyor
-
HERKESE PARA
BeitragToplam 4 milyon 800 bin ödüllü turnuvaya herkes Katılabilir Katılmak Için alttaki linki tıklayabilirsiniz turnuva tarihi 31 mart bitiş tarihi 6 nisan futbolcup.net/#/index.php?w=34…0266§ion=own&_=1522094224
-
DUYURU
Beitragyazdığım mesaj orjinal olarak gitmiyor kendi çevirip atıyor
-
OH ALINIR
Beitragarkadaşlar OH alınır bütçe 50m
-
eski..
Beitragbu şekilde kalmaması lazım görüntü berbat
-
HERKESE PARA
Beitragturnuva dolmuştur gerekli açıklamalar linkte mevcuttu bir sonraki turnuva bu konuda değiştirilecektir
-
HERKESE PARA
Beitrag3 milyon 900 bin ödüllü turnuvaya herkes Katılabilir Katılmak Için alttaki linki tıklayabilirsiniz. turnuva tarihi: 07 eylül bitiş tarihi 13 eylül https://futbolcup.net/#/index.php?w=3401&area=user&module=tournament&action=tournament&tournament=300266§ion=own&_=1535918333