Suchergebnisse
Suchergebnisse 101-120 von insgesamt 219.
-
HERKESE PARA
Tersinli - - Turnuvalar
BeitragToplam 4 milyon değerinde turnuvaya herkes katılabilir katılım tarihi ve linki burdan takip edebilirsiniz Organizatör: RakipNerde Türü: Lig Usulü Zaman: 14.05.2019 - 20.05.2019 En alt lig: 2. Amatör Lig Üst Lig: süper lig futbolcup.net/#/index.php?w=34…§ion=own&_=1557480779
-
73.800 kişilik stad
BeitragEvet arkadaşlar hazırlık maçı isteyenler takım adı veya menajer adını yazması yeterlidir Menajer: ^mersinli^ Takım adı: RakipNerde
-
Menajer adı : ^mersinli^ 8 Şubat 2019 Cuma 20:30 İM Kayserispor-Fenerbahçe 2-1 9 Şubat 2019 Cumartesi 16:00 M.Başakşehir-BB Erzurumspor 4-0 9 Şubat 2019 Cumartesi 16:00 Çaykur Rizespor-Antalyaspor 0-1 9 Şubat 2019 Cumartesi 19:00 Beşiktaş-Bursaspor 3-1 10 Şubat 2019 Pazar 13:30 A. Konyaspor-EY Malatyaspor 0-0 10 Şubat 2019 Pazar 16:00 Göztepe-A. Alanyaspor 0-1 10 Şubat 2019 Pazar 19:00 Galatasaray-Trabzonspor 3-0 11 Şubat 2019 Pazartesi 20:00 MKE Ankaragücü-Kasımpaşa 0-2 11 Şubat 2019 Pazartesi …
-
Halka ilişkiler
BeitragHazırlık maçı oynatan kişi her zaman ev sahipliği olduğundan dolayı %99 tutması daha avantajlı
-
KL: Top Yakalama, Ceza Alanı, fitnes, ikili, hız, dayanık, iki ayak, şut, markaj, kafa topu DI: pas, ikili, ftness, markaj, hız, dayanık, kafa, şut, iki ayak DD: pas, ikili, ftness, markaj, hız, dayanık, kafa, iki ayak, şut OD: İkili, pas, Fi-tness, Markaj, dayanık, Hız, Şut, kafa, iki ayak OL: Dayanıklılık, Fi tness, hız, koşma, Paslaşma, ikili, şut, iki ayak, markaj OR: dayanık, fi tness, hız, koşms, pas, ikili, kafa, şut, iki ayak OH: Koşma, Fi-tness, hız, Dayanıklılık, Şut, ikili, iki ayak, …
-
Futbolcup Mobil Uygulaması
BeitragUmarım çok güzel bir uygulama olarak bize sunulur bazı telefonların web üzerinden tıklama sorunu yaşayabilir örnek ben başarıların devamı dileğiyle hayırlı çalışmalar
-
Forum Ayın Üyesi ! 07.02.2019
Tersinli - - Etkinlikler
BeitragHayırlı olsun umarım herkes seçilir başarılar
-
Güç farketmez
BeitragHerkese teşekkür ederim 7 futbolcu alınmış olup bana yardımını esirgemeyen arkadaşlara tekrardan teşekkürlerimi sunar bol şanslar dilerim kadroya gelmeleri durumda kaldığımız yerden devam edilecektir hazırlık maçı ve turnuvalar her zaman olacaktır turnuvaları bundan böyle 7 maçlık gelirin %75i ödül olarak dağıtılacaktır herkese saygılar
-
Güç farketmez
BeitragAlmasına alacamda sen çekmezsen alamam sadece marques arkadaşımdan aldım faysal sizin takım adınız nedir
-
Güç farketmez
BeitragBana kadroyu kuracak oyuncular lazım en az yedi galiba h.maçı ve turnuva kurabilmek için 73350 stad var
-
73300 KİŞİLİK
BeitragZitat von Tersinli: „arkadaşlar boş günleri buraya yazıyorum h.maçı isteğinde bulunmak için lütfen bu konu altında takım adı veya menajer adınızı veriniz boş günlerime davet göndermeniz yeterli “ davet atabilirsiniz
-
HERKESE PARA
BeitragZitat von Tersinli: „3 milyon 900 bin ödüllü turnuvaya herkes Katılabilir Katılmak Için alttaki linki tıklayabilirsiniz. turnuva tarihi: 07 eylül bitiş tarihi 13 eylül https://futbolcup.net/#/index.php?w=3401&area=user&module=tournament&action=tournament&tournament=300266§ion=own&_=1535918333“ turnuvaya katılmak isteyen buyursun
-
FUTBOLCUP KAPANİYORMU
Tersinli - - Futbolcup TR
Beitragkapansa ne olacak kapanmazsa zaten ben emanet gibi oynuyorum oyunu