Suchergebnisse
Suchergebnisse 181-200 von insgesamt 241.
-
Haxball
T_Bag - - Fun i rozrywka
Beitrag7 kolejka wstawiona.
-
Haxball
T_Bag - - Fun i rozrywka
BeitragMyślę, że najgorszym rozwiązaniem byłoby przerwać teraz ligę. Liga szła sprawnie, myśle że bezproblemowo uda się ją dokończyć. Puchar dobra sprawa by była ale fajne by to było gdyby było więcej uczestników ligi. Np są 3 ligi(wiem, abstrakcja totalna ) i taki turniej zrobić bez podziału na ligi. Mogę zająć się excelem.
-
Jaki To Junior
T_Bag - - Bar sportowy
BeitragDp 35/18 Os 35/18 Oz 35/18
-
Haxball
T_Bag - - Fun i rozrywka
BeitragJa z Soonem zagrałem za bardzo ofensywnie i kosztowało mnie to 17 bramek :P, w rewańzu tego błędu nie popełnie i liczę na max 15
-
Haxball
T_Bag - - Fun i rozrywka
Beitrag1. woooojtaaaas / Kolonia City2 2. Kameleon/ Celtic Glasgow 3. Tańczący z wilkami / FC KOXY4 4. Mahon /menele mahonka 5. Theodor T-Bag Bagwell / Fox River FC
-
Haxball
T_Bag - - Fun i rozrywka
Beitrag2vs2, tymbardziej 3vs3 lige ogarnac było by ciężko na początku. Ale 1vs1 moze by sie udalo
-
Wykonam herb klubowy
T_Bag - - Bar sportowy
Beitrag@CYKOR Gotowe cPO6O5N.png Info: W związku z brakiem czasu, zawieszam temat do odwołania.
-
Wykonam herb klubowy
T_Bag - - Bar sportowy
Beitrag@devil103 Gotowe. Chociaż te Twoje logo co masz teraz to ciężko przebić O6a0DOe.png
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
T_Bag - - Bar sportowy
BeitragTo i ja się wypowiem na ten temat. Ci którzy marudzili zapomnieli chyba, że ktoś poświęca swój czas na organizacje tego, sprawdzanie wyników itp. Równie dobrze w tym czasie GL7 mógł robić cokolwiek innego, spędzić czas z rodziną, obejrzeć film czy napić się piwa, jeżeli by miał taką ochotę. Te zarzuty co do oszustwa to już w ogóle absurd. Wszystko jasno rozpisane, zasady, regulamin jeszcze przed startem. Jawne wyniki, każdy przecież mogł zweryfikować. A, że mogły zdarzyć się błędy? Kto ich nie r…
-
Wykonam herb klubowy
T_Bag - - Bar sportowy
BeitragKrótkie info co do herbów. Zabiorę się za zrobienie herbów dopiero w weekend. Wcześniej niestety nie mam czasu. Jeżeli ktoś jeszcze będzie zainteresowany to proszę o napisanie postu max do piątku. Później na jakiś czas będę musiał zawiesić temat.
-
Wykonam herb klubowy
T_Bag - - Bar sportowy
Beitrag@CaniLuj phXDPES.png
-
Wykonam herb klubowy
T_Bag - - Bar sportowy
Beitrag@Nico AqNY2vg.png
-
Wykonam herb klubowy
T_Bag - - Bar sportowy
Beitrag@Heterokrates Nie wiem czy to jest fest podkowa bo starałem się sam narysować Nie było mowy o żadnych koniu ale zdałeś się na moją kreatywność więc wyszło coś takiego iNPH6Pk.png @tańczący Tu wyszło coś takiego WbQlTWo.png
-
Wykonam herb klubowy
T_Bag - - Bar sportowy
Beitrag@Lewus19null Lewus19 - Sparta Radlin F.C. CJkh198.png
-
Wykonam herb klubowy
T_Bag - - Bar sportowy
Beitrag@pasiaczek Husaria - pasy Tak jak się umawialiśmy, wersja z nazwą i bez jTg5NSJ.png MyGCO2d.png
-
Wykonam herb klubowy
T_Bag - - Bar sportowy
BeitragWitam! Ostatnio uczę się trochę obsługi programu GIMP a jak wiadomo, najlepiej uczyć się czegoś przez praktykę. Dlatego chętnie wykonam herb klubowy jeżeli ktoś byłby chętny. Nie twięrdzę, że jestem jakimś mistrzem czy coś w tym stylu ale chce się podszkolić Jeżeli ktoś byłby chętny to proszę napisać w poście takie informacje jak: - kształt - kolorystykę - znak/znaki szczególne - napis na herbie - opis, mniej więcej jak to ma wyglądać (lub zdać się na moją kreatywność) Fajnie by było, gdyby ktoś…
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
T_Bag - - Bar sportowy
BeitragDzięki za organizację i również powodzenia
-
Jaki To Junior
T_Bag - - Bar sportowy
BeitragOP 30 16 PP 35 17 DP 35 18