Suchergebnisse
Suchergebnisse 221-240 von insgesamt 241.
-
Konkurs na Szczycie 3 odsłona
T_Bag - - Bar sportowy
BeitragSzczyt FutbolCup #1 Internazionale Wodzisław Śląski inkwizytor Szczyt FutbolCup #2 Twister thorrgall Szczyt FutbolCup #3 Kolonia City Tuciak United Team Szczyt FutbolCup #4 RWKS Sparta iBuyPower
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
T_Bag - - Bar sportowy
BeitragBagwell Academy/Theodor T-Bag Bagwell - 1kk
-
Jaki To Junior
T_Bag - - Bar sportowy
BeitragOŚ 30, 17 OP 40, 17 N 35, 17
-
Grupa D Bagwell Academy - Twister 0-9 Bagwell Academy - iBuyPower 0-8 Bagwell Academy - Łęg Łowce 1-6 Twister - Bagwell Academy 8-0 iBuyPower - Bagwell Academy 7-0 Łęg Łowce - Bagwell Academy 8-0
-
1. RWKS Sparta / michallisk / extraklasa 2. Zryw Dabrowka / Dullux / 1 liga 3. Twister / tornado / ekstraklasa 4. unia niećkowo / lokario / Liga najwyższa 5. Real Madrid / Mewa / Ekstra 6. FC Cyganka / Dagmarina / A klasa 7. KS Kretovia / Kret / Ekstraklasa 8. iBuyPower/ SooN / Ekstraklasa 9.Perla Chmiel / Dawidm412 / Ekstraklasa 10. Blue Tigers FC 11.Leech Pozz / lukasz7812 / Ekstraklasa 12. King Łódź/Nico/ ekstraklasa 13.Old Squad Zory / jaroslaw/ 2 liga 14.Bagwell Academy / Theodor T-Bag Bagw…
-
Problem z logo drużyny
T_Bag - - Pytania i pomoc
BeitragRobiłem to CCleanerem i nadal miałem stare logo.
-
Problem z logo drużyny
BeitragMarcin, jeżeli waga loga też nie przekracza maksynalnej, wtedy przyczyna jest jasna - prawa autorskie.
-
Problem z logo drużyny
BeitragMiałem podobnie. Przyszedł moment, że w grze ja widziałem stare logo, niektórzy widzieli już nowe, inni też stare. Teraz jest tak, że ja już też widze nowe Poczekaj jakiś czas i będzie te, które zostało wgrane jako ostatnie.
-
Konkurs - NoName
T_Bag - - Bar sportowy
Beitrag150
-
Tu na pewno będzie zaskoczenie ponieważ nię będę wymieniał drużyn, które wszyscy znają ale drużyny, które zaczynały kilka miesięcy po starcie serwera. Wszystkie te drużyny mimo to mają mocne kadry i jak dla mnie każda z nich potencjał na Ekstraklasę. 1. Kraina Tysiąca Jezior - Materazzii 2. Parszywa Jedenastka - MamSchizy 3. Grzegorzko - Dodosio
-
Heterokrates - FC Buhaje Najlepszy z tych, które miałem okazje widzieć. Przejrzysty, prosty, posiadający fajne elementy graficzne.
-
Nikogo nie zaskoczę. Aktualizacja
-
1. woooojtaaaas - LT 2. sunshaine - puchary 3. GL7 - typerek G-8 Myślę, że te projekty nie wymagają komentarza.
-
1. PGG ROW RYBNIK 2. Internazionale Wodzisław Śląski 3. Livebird FC Jestem stosunkowo niedługo na serwerze, bo od maja, uważam że jest wiele drużyn, które można tu nominować. Ale w moim subiektywnym rankingu wygrywają trzy powyższe typy
-
Jaki To Junior
T_Bag - - Bar sportowy
BeitragBR 18 35 OZ 17 35 PP 17 35
-
Świąteczna Gorączka
T_Bag - - Bar sportowy
BeitragTurniej Bożego Narodzenia 2019(1) 1. Black Devils - Oldboy 2. Legia...(L)...Warszawa - sunshaine 3. soints - kriss 4. thorrgall - thorrgall Turniej Bożego Narodzenia 2019(2) 1. inkwizytor - ian 2. PGG ROW RYBNIK - MartinoMartinez 3. Jaga 1 - Piotr12 4. Chojniczanka Chojnice - Patrynho Turniej Bożego Narodzenia 2019(3) 1. Livebird FC - dzelen 2. Internazionale Wodzisław Śląski - kmita 3. Tuciak United Team - Tuta96 4. Pomorzanin Cychry - mmysla92 mój klub: Bagwell Academy
-
#11/12 Fut Time News - KONKURS!
Beitrag24.12 heFALUNpy - INA RAFCIA GOLENIOW [Ekstraklasa 5] 1-3 Pomorzanin Cychry - Tuciak United Team [Ekstraklasa 8] 2-2 FC Buhaje - PGG ROW RYBNIK [Ekstraklasa 9] 2-5 Mexico City - FC Szybcy i Wściekli [1 Liga 1] 1-3 LAS WARA - Wisła Puławy [1 Liga 44] 1-2 25.12 Polonia Przemyśl - KS Kretovia [Ekstraklasa 5] 1-1 Shooting Star - unia niećkowo [Ekstraklasa 8] 1-2 FC Barcelona Intersport - Fc Barcelona8 [1 liga 45] 3-2 AP Krycichy - Piotreks2280 [1 Liga 46] 1-4 RemiX Niebieszczany - Fc KaRa KrAkOw [2 …
-
Jaki To Junior
T_Bag - - Bar sportowy
BeitragBR 40/18 OP 30/17 PP 45/17