Suchergebnisse

Suchergebnisse 221-240 von insgesamt 241.

• Benutzer-Avatarbild

Konkurs na Szczycie 3 odsłona

T_Bag - - Bar sportowy

Beitrag

Szczyt FutbolCup #1 Internazionale Wodzisław Śląski inkwizytor Szczyt FutbolCup #2 Twister thorrgall Szczyt FutbolCup #3 Kolonia City Tuciak United Team Szczyt FutbolCup #4 RWKS Sparta iBuyPower

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

T_Bag - - Bar sportowy

Beitrag

Bagwell Academy/Theodor T-Bag Bagwell - 1kk

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

T_Bag - - Bar sportowy

Beitrag

OŚ 30, 17 OP 40, 17 N 35, 17

• Benutzer-Avatarbild

Grupa D Bagwell Academy - Twister 0-9 Bagwell Academy - iBuyPower 0-8 Bagwell Academy - Łęg Łowce 1-6 Twister - Bagwell Academy 8-0 iBuyPower - Bagwell Academy 7-0 Łęg Łowce - Bagwell Academy 8-0

• Benutzer-Avatarbild

1. RWKS Sparta / michallisk / extraklasa 2. Zryw Dabrowka / Dullux / 1 liga 3. Twister / tornado / ekstraklasa 4. unia niećkowo / lokario / Liga najwyższa 5. Real Madrid / Mewa / Ekstra 6. FC Cyganka / Dagmarina / A klasa 7. KS Kretovia / Kret / Ekstraklasa 8. iBuyPower/ SooN / Ekstraklasa 9.Perla Chmiel / Dawidm412 / Ekstraklasa 10. Blue Tigers FC 11.Leech Pozz / lukasz7812 / Ekstraklasa 12. King Łódź/Nico/ ekstraklasa 13.Old Squad Zory / jaroslaw/ 2 liga 14.Bagwell Academy / Theodor T-Bag Bagw…

• Benutzer-Avatarbild

Problem z logo drużyny

T_Bag - - Pytania i pomoc

Beitrag

Robiłem to CCleanerem i nadal miałem stare logo.

• Benutzer-Avatarbild

Problem z logo drużyny

Beitrag

Marcin, jeżeli waga loga też nie przekracza maksynalnej, wtedy przyczyna jest jasna - prawa autorskie.

• Benutzer-Avatarbild

Problem z logo drużyny

Beitrag

Miałem podobnie. Przyszedł moment, że w grze ja widziałem stare logo, niektórzy widzieli już nowe, inni też stare. Teraz jest tak, że ja już też widze nowe Poczekaj jakiś czas i będzie te, które zostało wgrane jako ostatnie.

• Benutzer-Avatarbild

Konkurs - NoName

T_Bag - - Bar sportowy

Beitrag

150

• Benutzer-Avatarbild

Tu na pewno będzie zaskoczenie ponieważ nię będę wymieniał drużyn, które wszyscy znają ale drużyny, które zaczynały kilka miesięcy po starcie serwera. Wszystkie te drużyny mimo to mają mocne kadry i jak dla mnie każda z nich potencjał na Ekstraklasę. 1. Kraina Tysiąca Jezior - Materazzii 2. Parszywa Jedenastka - MamSchizy 3. Grzegorzko - Dodosio

• Benutzer-Avatarbild

GALA FC - NOMINACJE - NAJŁADNIEJSZY HERB/LOGO

T_Bag - - Archiwum

Beitrag

Jest dużo fajnych herbów ale jak dla mnie faworyt jest tylko jeden Heterokrates - FC Buhaje

• Benutzer-Avatarbild

GALA FC - NOMINACJE - PROFIL KLUBU

T_Bag - - Archiwum

Beitrag

Heterokrates - FC Buhaje Najlepszy z tych, które miałem okazje widzieć. Przejrzysty, prosty, posiadający fajne elementy graficzne.

• Benutzer-Avatarbild

GALA FC - NOMINACJE - UŻYTKOWNIK FORUM I GRY

T_Bag - - Archiwum

Beitrag

sunshaine oraz XiVv Aktywni, zawsze odpowiedzą, pomogą kiedy trzeba. Po prostu lubię tych gości

• Benutzer-Avatarbild

GALA FC - NOMINACJE - WYDARZENIE ROKU FC

T_Bag - - Archiwum

Beitrag

Nikogo nie zaskoczę. Aktualizacja

• Benutzer-Avatarbild

GALA FC - NOMINACJE - PROJEKT ROKU FC

T_Bag - - Archiwum

Beitrag

1. woooojtaaaas - LT 2. sunshaine - puchary 3. GL7 - typerek G-8 Myślę, że te projekty nie wymagają komentarza.

• Benutzer-Avatarbild

GALA FC - NOMINACJE - DRUŻYNA ROKU FC

T_Bag - - Archiwum

Beitrag

1. PGG ROW RYBNIK 2. Internazionale Wodzisław Śląski 3. Livebird FC Jestem stosunkowo niedługo na serwerze, bo od maja, uważam że jest wiele drużyn, które można tu nominować. Ale w moim subiektywnym rankingu wygrywają trzy powyższe typy

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

T_Bag - - Bar sportowy

Beitrag

BR 18 35 OZ 17 35 PP 17 35

• Benutzer-Avatarbild

Świąteczna Gorączka

T_Bag - - Bar sportowy

Beitrag

Turniej Bożego Narodzenia 2019(1) 1. Black Devils - Oldboy 2. Legia...(L)...Warszawa - sunshaine 3. soints - kriss 4. thorrgall - thorrgall Turniej Bożego Narodzenia 2019(2) 1. inkwizytor - ian 2. PGG ROW RYBNIK - MartinoMartinez 3. Jaga 1 - Piotr12 4. Chojniczanka Chojnice - Patrynho Turniej Bożego Narodzenia 2019(3) 1. Livebird FC - dzelen 2. Internazionale Wodzisław Śląski - kmita 3. Tuciak United Team - Tuta96 4. Pomorzanin Cychry - mmysla92 mój klub: Bagwell Academy

• Benutzer-Avatarbild

#11/12 Fut Time News - KONKURS!

T_Bag - - Archiwum

Beitrag

24.12 heFALUNpy - INA RAFCIA GOLENIOW [Ekstraklasa 5] 1-3 Pomorzanin Cychry - Tuciak United Team [Ekstraklasa 8] 2-2 FC Buhaje - PGG ROW RYBNIK [Ekstraklasa 9] 2-5 Mexico City - FC Szybcy i Wściekli [1 Liga 1] 1-3 LAS WARA - Wisła Puławy [1 Liga 44] 1-2 25.12 Polonia Przemyśl - KS Kretovia [Ekstraklasa 5] 1-1 Shooting Star - unia niećkowo [Ekstraklasa 8] 1-2 FC Barcelona Intersport - Fc Barcelona8 [1 liga 45] 3-2 AP Krycichy - Piotreks2280 [1 Liga 46] 1-4 RemiX Niebieszczany - Fc KaRa KrAkOw [2 …

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

T_Bag - - Bar sportowy

Beitrag

BR 40/18 OP 30/17 PP 45/17