Suchergebnisse
Suchergebnisse 21-40 von insgesamt 91.
-
SATILIKLAR / BAKMADAN GEÇME!!!
BeitragGÜNCEL!!!
-
SATILIKLAR / BAKMADAN GEÇME!!!
BeitragMERHABALAR. OYUNCULAR UYGUN TEKLİF GELİRSE SATILACAKTIR. ÜZÜM, İRFAN KUTLU OL 540 25 Üzüm, Meriç OR 515 25 ÜZÜM, İRFAN KUTLU FO 485 24 Yigiter, Yalým DD 455 23 iyi oyunlar.
-
Kelime İle Cümle kur (!)
Beitragalmanya kadar güzel ülke futbolda hayasızca hareketler iffet mücadele
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von aaasss: „Ben üzgünüm amaaa. Ne para var ne de oh oyuncum“ Olu olur üstadım sabır bak bizde dibi gördük zamanla toparlarsın
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragSelam. Ses seda yok hiç Neşem yerinde 22 yaşında OH 455 oldu :)) Sanırım oyundaki en güçlü OH mi oluşturdum
-
Santos oyuncu arıyor
KUTLU - - Oyuncu Arama
BeitragOL ve OR lazım mı?
-
Merhabalar. ÜZÜM, İRFAN KUTLU FO 480 24 Oyuncu için 200m altında teklif değerlendirilmeyecektir. Oyundan veya buradan yazabilirsiniz. İyi oyunlar dilerim.
-
Santos oyuncu arıyor
KUTLU - - Oyuncu Arama
BeitragÜZÜM, İRFAN KUTLU FO 480 24 200m bekliyorum bilgine. İyi oyunlar
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Mutlu43: „O sene bu sene şampiyon beşiktaş :)“ Benimde düşüncem Beşiktaş’ın şampiyon olacağı yönünde
-
OR 445 21 SATILIK
BeitragBilge, Dinçer OR 445 21 tekliflerinizi oyundan verebilirsiniz. iyi oyunlar dilerim.
-
24 YAŞ 470 FO SATILIK
BeitragOyuncu 475 gücünde oldu
-
24 YAŞ 470 FO SATILIK
BeitragMerhabalar. ÜZÜM, İRFAN KUTLU FO 470 24 Oyuncu için 200m altında teklif değerlendirilmeyecektir. Oyundan veya buradan yazabilirsiniz. İyi oyunlar dilerim.
-
Santos oyuncu arıyor
KUTLU - - Oyuncu Arama
BeitragÜZÜM, İRFAN KUTLU FO 470 24 var istersen
-
EN İYİ FORVET ŞİMDİDEN SATILIK
KUTLU - - Genç Oyuncu
BeitragZitat von Hzrseremet: „150 M düşünüyorum“ tahmini çıkış gücü ne olacak? çıkınca alabilirim.
-
Santos oyuncu arıyor
KUTLU - - Oyuncu Arama
BeitragBen teşekkür ederim, iyi oyunlar
-
ÖZEL 23 NİSAN BAŞVURU FORMU
KUTLU - - Etkinlikler
BeitragTakim adi : nevesata Menejer : GÖZTEPE SPOR KULÜBÜ 1925 Kredili
-
HERKESE 1.000.000 € ÖDÜLLÜ TURNUVA
KUTLU - - Turnuvalar
Beitragmerhabalar arkadaşlar. daha çok alt liglere destek olmak amacıyla herkese 1.000.000€ ödüllü turnuva kurmak istiyorum. Şifreli olacak turnuva için katılım başvurularınızı ve ekstra önerilerinizi bekliyorum. iyi oyunlar.
-
Santos oyuncu arıyor
KUTLU - - Oyuncu Arama
BeitragÜZÜM, İRFAN KUTLU FO 460 24 güncel yaşıdır. yeni yaş atladı. Teklifini bekliyorum. iyi oyunlar.
-
EVOS ALT YAPI
KUTLU - - Genç Oyuncu
BeitragMerhabalar; ALTAY SIMSEK OR 400 19 14.04.2019 ne kadar istiyorsun bu oyuncu için?
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragMenajer Adı : nevesata Takım Adı : GÖZTEPE SPOR KULÜBÜ 1925