Suchergebnisse
Suchergebnisse 201-220 von insgesamt 237.
-
Kelime İle Cümle kur (!)
BeitragSabah erkenden karınca kararınca gözlerimi sırayla yıkayınca uyanabildim ve anladım ki lenslerim ıslandı ama üzülmedim fakat keyifsizdim nedenini bilmiyordum
-
Kelime İle Cümle kur (!)
BeitragSabah erkenden karınca kararınca gözlerimi sırayla yıkayınca uyanabildim ve anladım ki lenslerim ıslandı ama üzülmedim fakat
-
Kelime İle Cümle kur (!)
BeitragSabah erkenden karınca kararınca gözlerimi sırayla yıkayınca uyanabildim ve anladım ki lenslerim ıslandı ama
-
Kelime İle Cümle kur (!)
BeitragSabah erkenden karınca kararınca gözlerimi sırayla yıkayınca uyanabildim ve anladım ki
-
GENÇ OYUNCU TEŞVİK PRİM İPTALİ
Beitraggenç oyuncularımdan birinin gençlikten çıkış tarihi 02.02.2020 son gün
-
Kelime İle Cümle kur (!)
BeitragSabah erkenden karınca kararınca gözlerimi sırayla yıkayınca
-
LİG TAKIM SAYILARI
BeitragDüşünce güzel. Transfer dönemleri denk gelir. rekabet dahada artar, sezon uzun olur güzel olabilir yani. Olumsuz yönleri de olabilir belki ama yinede güzel olabilir. Olumlu ve olumsuz etkilerini çıkarıp karşılaştırmak lazım.
-
BeitragYanlış anlaşılmasın amacım kesinlikle ortam germek tartışma yaratmak değil. sadece düşüncemi söylüyorm. Neyse ya yanlış anlaşıldım yada söylemek istediğim şeyi tam açıklayamadım. Ama kimsenin oyuncu yetiştirmesine veya para biriktirmesine birşey demedim. sadece transfer paralarının katlanarak üstlere çıktığını söyledm bizimde üst liglere çıkmamız gerektiğini söyledim tabi bu benim düşüncem. tabi her ligin geliri ve gideri farklıdır. Asıl söylemek istediğim ise oyunda çok paralar dağıtıldı ama he…
-
Beitragozaman açıklanan bu 200 milyonlar milyarlar nerede. kimine göre mantıklı kime göre mantıklı değil. 100 günde bir oyuncu yetiştirmek var birde transfer etmek var. ben oyuncu yetiştirenler için demedim zaten ama geneli bu şekilde. Döngü bu şekilde ilerliyor. Ayrıca her ligin kendine göre gideri ve geliri var bu konu için bişey demedim zaten. benim vurguladığım konu pazar konusu pazar piyasası.
-
Beitragşöyle bir düşüncem var yanlışmı doğru bilmiyorum ama paralar en üst liglere gittiğinden sürekli üstlerde kalıyor altlardakiler 10m yi zor görüyor. para üst liglerde sıkışıyor en alt ligdeki birinin parasıda en üst lige gidiyor. yani şu şekilde en alt ligdeki birisi bir üst ligenden oyuncu alıyor ve parayı bir üst ligine aktarmış oluyor. o oyuncuyu satan kişi alt ligden gelen parayla daha iyi bir oyuncu almak için üzerine para ekliyor ve üst ligden bir oyuncu alıyor ve o parada artarak bu şekilde…
-
SÜPER LİG 9. HAFTA TAHMİN YARIŞMASI
oziboz - - Etkinlikler
BeitragKulüp adı: FC OZİ Menajer: oziboz 25.10.2019 20:30 ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. - MKE ANKARAGÜCÜ: 2 - 1 26.10.2019 15:00 DEMİR GRUP SİVASSPOR - ANTALYASPOR A.Ş.: 2 - 1 17:30 GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. - AYTEMİZ ALANYASPOR: 1 - 2 20:00 FENERBAHÇE A.Ş. - İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR: 3 - 0 27.10.2019 14:00 BTC TURK YENİ MALATYASPOR - İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR: 2 - 1 16:30 GENÇLERBİRLİĞİ - YUKATEL DENİZLİSPOR: 2 - 1 16:30 GÖZTEPE A.Ş. - KASIMPAŞA A.Ş.: 1 - 1 19:00 BEŞİKTAŞ A.Ş. - GALATASARAY A.Ş.: 1 - 2 …
-
Kelime İle Cümle kur (!)
BeitragSabah erkenden karınca kararınca gözlerimi
-
Kelime İle Cümle kur (!)
Beitragistifa dilekçesi marques red edildi bile ancak forumdaki üyeler halaaheyecanlı mutlu bir o kadar sevinçli ama kalpler sevinçle parçalanıyor fakat ancak lakin ölüm kapıyı tıktıklayınca hiçkimse evdev dışarı adım atmıyor derler kimiyse kafasından tırlattrmayın yoksa bunalım geçirme vakti
-
SÜPER LİG 8. HAFTA TAHMİNLERİM
oziboz - - Etkinlikler
BeitragKulüp adı: FC OZİ Menajer: oziboz 18.10.2019 20:30 Galatasaray - Sivasspor: 3 - 0 19.10.2019 15:00 Antalyaspor - Gençlerbirliği: 2 - 1 17:30 Trabzonspor - Gaziantepspor: 2 - 0 17:30 Başakşehir - Göztepe: 2 - 0 20:00 Ankaragücü - Beşiktaş: 1 - 2 20.10.2019 14:00 Kayserispor - Kasımpaşa: 1 - 1 16:30 Alanyaspor - Çaykur Rizespor: 2 - 1 19:00 Denizlispor - Fenerbahçe: 1 - 2 21.10.2019 20:00 Konyaspor - Yeni Malatyaspor: 1 - 2
-
Futbolcup'un Okunuşu !
BeitragFutbolkap diye okuyorum. çünkü cup kelimesinin telafuzu kap olarak yapıldığını biliyorum. örn: FA Cup - champion cup vs. Bunlarda kap olarak okunuyor
-
Logo
Beitragd153f75e-FelsinaCupLogo.png
-
Logo
Beitrag370c987a-Peaky_BIinders.png
-
Kelime İle Cümle kur (!)
Beitragİstifa dilekçesi marques red edildi bile ancak forumdaki üyeler halaa heycanlı mutlu bir o kadar sevinçli ama kalpler sevinçle parçalanıyor fakat ancak lakin ölüm kapıyı
-
Kelime İle Cümle kur (!)
Beitragİstifa dilekçesi marques red edildi bile ancak forumdaki üyeler halaa heycanlı mutlu bir o kadar sevinçli ama kalpler
-
Yakisikli, Kývanç