Suchergebnisse
Suchergebnisse 221-237 von insgesamt 237.
-
Futbolcup Haftalık Forum Turnuvası
oziboz - - Etkinlikler
Beitragozaman daha 3 hafta var rahat rahat turnuvaya katılabilirsin hocam.
-
oziboz - - Etkinlikler
BeitragZitat von Gençfenerbhçe: „Onu biliyorumda hanı başlangıc ne zaman olacak onu soruyorum“ her cumartesi akşamı diye yazmışlar ilk sayfada. bu akşam belirlenir heralde
-
Kelime İle Cümle kur (!)
Beitragİstifa dilekçesi marques red edildi bile ancak forumdaki üyeler halaa heycanlı
-
oziboz - - Etkinlikler
BeitragZitat von Gençfenerbhçe: „Bu turnuvaya katılmamız kesınleşsse bile ne zmn olacak acaba ona gore turnuvalara gırış yapıcamda“ ileriki tarihlerde olacakmış
-
Forum Ayın Üyesi | 07.10.2019
oziboz - - Etkinlikler
BeitragKonuyu yeni gördüm. Tebrikler... Darısı başıma...
-
oziboz - - Etkinlikler
BeitragGüzel etkinlik. böyle etkinlikler oyuna ve forma canlılık katacaktır.
-
Futbolcup Forum Ayın Üyesi !
oziboz - - Etkinlikler
BeitragTüm hazırlıklar tamam kendi kendimi ilan ettim. 9537ca50-indir.jpg Şaka bi yana: HAK EDEN KAZANSIN
-
Futbolcup Forum Ayın Üyesi !
oziboz - - Etkinlikler
BeitragHayırlı olsun...
-
SÜPER LİG 7. HAFTA TAHMİN YARIŞMASI
oziboz - - Etkinlikler
BeitragKulüp adı: FC OZİ Menajer: oziboz 4 Ekim Cuma 20.30 Yeni Malatyaspor - Denizlispor = 2 - 1 20.30 Fenerbahçe - Antalyaspor = 2 - 1 5 Ekim Cumartesi 15.00 Kasımpaşa-Konyaspor = 1 - 1 17.30 Göztepe - Kayserispor = 2 - 1 20.00 Gençlerbirliği - Galatasaray = 0 - 3 6 Ekim Pazar 14.00 Sivasspor - Ankaragücü = 2 - 1 16.30 Beşiktaş - Alanyaspor = 2 - 1 19.00 Gazişehir Gaziantep - Başakşehir = 1 - 2 19.00 Çaykur Rizespor - Trabzonspor = 1 - 3
-
SÜPER LİG 6. HAFTA TAHMİN YARIŞMASI
oziboz - - Etkinlikler
BeitragKulüp Adı: FC OZİ Menajer: oziboz 27 Eylül Cuma 20.30 Başakşehir - Çaykur Rizespor : 2 - 1 28 Eylül Cumartesi 15.00 Denizlispor - Kasımpaşa : 2 - 1 17.30 Alanyaspor - Sivasspor : 2 - 1 20.00 Galatasaray - Fenerbahçe : 2 - 1 29 Eylül Pazar 14.00 Konyaspor - Kayserispor : 2 - 1 16.30 Antalyaspor - Yeni Malatyaspor : 1 - 2 16.30 Ankaragücü - Gençlerbirliği : 1 - 1 19.00 Trabzonspor - Beşiktaş : 1 - 1 30 Eylül Pazartesi 20.00 Gazişehir Gaziantep - Göztepe : 2 - 1
-
SÜPER LİG 5. HAFTA TAHMİN YARIŞMASI
oziboz - - Etkinlikler
BeitragKulüp adı: FC OZİ Menajer: oziboz 20.09.2019 20:30 GÖZTEPE A.Ş. - KONYASPOR : 1 - 2 21.09.2019 15:00 KASIMPAŞA A.Ş. - ANTALYASPOR A.Ş. : 1 - 2 17:30 İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR - YUKATEL DENİZLİSPOR : 1 - 2 20:00 FENERBAHÇE A.Ş. - MKE ANKARAGÜCÜ : 2 - 1 22.09.2019 14:00 ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. - GAZİŞEHİR GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ : 2 - 1 16:30 GENÇLERBİRLİĞİ - AYTEMİZ ALANYASPOR : 1 - 2 19:00 BTC TURK YENİ MALATYASPOR - GALATASARAY A.Ş. : 1 - 3 23.09.2019 20:00 DEMİR GRUP SİVASSPOR - TRABZONSPOR A…
-
Zitat von Gençfenerbhçe: „Zitat von aaasss: „Zitat von Gençfenerbhçe: „Zitat von Marques: „Zitat von oziboz: „umarım böyle bişey faliyete geçer ve umarım bizede denk gelir çünkü fakirlik aldı başını gidiyor oyunculara çok para isteniyor oyuncu alamıyoruz. hazırlık maçından gelenlerle anca dönderiyoz. oyunu bırakmıştık uzun süre sonra devam edelim dedik kulüp batmış :)“ Menajer adınızı öğrenebilir miyim ? yeniden başlayanlara küçük bir maddi yardımda bulunuyoruz.“ admin bey bende yeni başladımda.…
-
Kulüp Logosu Onaylanmayanlar
oziboz - - Oyun Hatalari
BeitragZitat von AkinUzgul: „Zitat von oziboz: „kulüp FC OZİ 2 gün bekledim olmadı dün iptal edip tekrar yükledim beklemedeyim“ Bende yüklüyorum ama yüklediğim logo yerine baska logo yuklu gozukuyo sinirlenip siliyorum en sonunda pes ettim daha yuklemeyecem :D“ benimde öyle oluyordu başka resim gözüküyordu onaylama bekle diyordu. bugün tekrar sildim boyutu düşük resim ekledim şimdi onaylanmasını bekleyecem. 150x150 ve 30 kb den büyük olmamalı. 150x150 - 24 kb yükledim bekliyorum şimdi.
-
logo
oziboz - - Oyun Hatalari
Beitragkulüp FC OZİ 2 gün bekledim olmadı dün iptal edip tekrar yükledim beklemedeyim
-
Zitat von Marques: „Zitat von oziboz: „umarım böyle bişey faliyete geçer ve umarım bizede denk gelir çünkü fakirlik aldı başını gidiyor oyunculara çok para isteniyor oyuncu alamıyoruz. hazırlık maçından gelenlerle anca dönderiyoz. oyunu bırakmıştık uzun süre sonra devam edelim dedik kulüp batmış :)“ Menajer adınızı öğrenebilir miyim ? yeniden başlayanlara küçük bir maddi yardımda bulunuyoruz.“ menajer: oziboz kulüp: FC OZİ benim imza gözükmüyormu msjımın altında. yoksa sadece benmi görebiliyorum…
-
hiç prim almadım
Beitragumarım böyle bişey faliyete geçer ve umarım bizede denk gelir çünkü fakirlik aldı başını gidiyor oyunculara çok para isteniyor oyuncu alamıyoruz. hazırlık maçından gelenlerle anca dönderiyoz. oyunu bırakmıştık uzun süre sonra devam edelim dedik kulüp batmış
-
SÜPER LİG 4. HAFTA TAHMİNİM
oziboz - - Etkinlikler
BeitragTakım adı : FC OZİ Menajer adı : oziboz 15.09.2019 ALANYASPOR-FENERBAHÇE A.Ş. = 1-2 TRABZONSPOR A.Ş.-GENÇLERBİRLİĞİ = 3-0 GAZİŞEHİR GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ-BEŞİKTAŞ A.Ş. = 0-2 GALATASARAY A.Ş.-KASIMPAŞA A.Ş. = 3-1 ANTALYASPOR A.Ş.-İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR = 2-1 MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK-DEMİR GRUP SİVASSPOR = 2-1 YUKATEL DENİZLİSPOR-KONYASPOR = 2-2 MKE ANKARAGÜCÜ-BTC TURK YENİ MALATYASPOR = 1-1 ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.-GÖZTEPE A.Ş. = 2-1