Suchergebnisse

Suchergebnisse 141-160 von insgesamt 237.

• Benutzer-Avatarbild

Kulüp Gazetemizin Yeni Makalesi Yayınlanmıştır... futbolcup.net/#/index.php?w=34…597780&pos=0&_=1581166516 Değerli Oy ve Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler... JJRz4f.gif

• Benutzer-Avatarbild

Selamın Aleyküm. Günaydın. Hayırlı hafta sonları.

• Benutzer-Avatarbild

Morali bozuk olan varsa düzelsin diye attım onu abi YAeyRT.gif HAYIRLI CUMALAR HAYIRLI GÜNLER

• Benutzer-Avatarbild

SaafDM.png RVy5QG.gif mqZk0F.gif

• Benutzer-Avatarbild

Haftanin Menajeri !!

oziboz - - Etkinlikler

Beitrag

Menajer Adi : oziboz Takim Adi : FC OZİ Forum Adi : oziboz

• Benutzer-Avatarbild

OH mevki 6. antrenman

oziboz - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

script e göre şut verilmesi gerekiyor

• Benutzer-Avatarbild

Lige atanamama sorunu

oziboz - - Oyun Hatalari

Beitrag

Zitat von oziboz: „Zitat von Umut1996: „Zitat von oziboz: „Zitat von Umut1996: „Zitat von oziboz: „Zitat von Umut1996: „Zitat von oziboz: „TFF 2.lig sezonunu lider tamamlayarak şampiyon oldum. İkinci Üçüncü olan takımlar üst lige çıkmış sezonlar başlamış. Spor Toto 1. ligde olmam gerekiyor ama puan durumunda TFF 3.lig sezonundaki grubum görünüyor. Ortalık iyice karıştı.“ diyerleri daha erken atanmis, sende yakin bir zamanda atanirsin. herkez herzaman ayni anda atanmiyor demeki 2. ve 3. bitiren t…

• Benutzer-Avatarbild

Lige atanamama sorunu

oziboz - - Oyun Hatalari

Beitrag

Zitat von Umut1996: „Zitat von oziboz: „Zitat von Umut1996: „Zitat von oziboz: „Zitat von Umut1996: „Zitat von oziboz: „TFF 2.lig sezonunu lider tamamlayarak şampiyon oldum. İkinci Üçüncü olan takımlar üst lige çıkmış sezonlar başlamış. Spor Toto 1. ligde olmam gerekiyor ama puan durumunda TFF 3.lig sezonundaki grubum görünüyor. Ortalık iyice karıştı.“ diyerleri daha erken atanmis, sende yakin bir zamanda atanirsin. herkez herzaman ayni anda atanmiyor demeki 2. ve 3. bitiren takimlar ile ayni li…

• Benutzer-Avatarbild

Lige atanamama sorunu

oziboz - - Oyun Hatalari

Beitrag

Zitat von Umut1996: „Zitat von oziboz: „Zitat von Umut1996: „Zitat von oziboz: „TFF 2.lig sezonunu lider tamamlayarak şampiyon oldum. İkinci Üçüncü olan takımlar üst lige çıkmış sezonlar başlamış. Spor Toto 1. ligde olmam gerekiyor ama puan durumunda TFF 3.lig sezonundaki grubum görünüyor. Ortalık iyice karıştı.“ diyerleri daha erken atanmis, sende yakin bir zamanda atanirsin. herkez herzaman ayni anda atanmiyor demeki 2. ve 3. bitiren takimlar ile ayni ligde olmicaksin 1.ligde. bunda suanlik ha…

• Benutzer-Avatarbild

FC OZİ <<<=== SATILIK GENÇ OYUNCULAR

oziboz - - Satılık

Beitrag

OL---455---24----- ??? FO---360---21----- ??? OR---370---21----- SATILDI OR---395---21----- SATILDI DI---375---22----- ??? DI---495---28----- ??? OD---385---21----- SATILDI OL---400---21----- SATILDI OL---420---27----- ??? OR---400---26----- ??? OL---385---23----- ??? FO---310---21----- ??? DI---325---21----- ??? DI---320---20----- ??? Fiyat İçin Oyundan Mesaj Atınız Oyuncular Pazarda GÜNCELLL

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Gençfenerbhçe: „Zitat von oziboz: „SELAMIN ALEYKÜM HAYIRLI GÜNLER... 15-16 gündür spor toto 1. lige atanamadık. Millet sezonu yarıladı biz hala atanmayı bekliyoz. 12-13 gündür genç oyuncu gelmiyor. Lİgdeki tüm takımların atanıp, şampiyon olduğum halde sadece benim atanamamamda çok garip. Atanmayı bekleyen oyuncular yaşlandı, pas tuttu. İyice suyu çıktı oyunun. “ O banada oldu 2 defa. Ben gec atandım. Sonra bır dahakı lıg bittinmi hemen ertesı gun atandım. Büyük ihtimal sendede öyle olu…

• Benutzer-Avatarbild

SELAMIN ALEYKÜM HAYIRLI GÜNLER... 15-16 gündür spor toto 1. lige atanamadık. Millet sezonu yarıladı biz hala atanmayı bekliyoz. 12-13 gündür genç oyuncu gelmiyor. Lİgdeki tüm takımların atanıp, şampiyon olduğum halde sadece benim atanamamamda çok garip. Atanmayı bekleyen oyuncular yaşlandı, pas tuttu. İyice suyu çıktı oyunun.

• Benutzer-Avatarbild

oziboz - - Satılık

Beitrag

OL---455---24----- ??? FO---360---21----- ??? OR---370---21----- SATILDI OR---395---21----- SATILDI DI---375---22----- ??? DI---495---28----- ??? OD---385---21----- SATILDI OL---400---21----- SATILDI Fiyat İçin Oyundan Mesaj Atınız Oyuncular Pazarda GÜNCELLL

• Benutzer-Avatarbild

oziboz - - Satılık

Beitrag

OL---455---24----- ??? FO---360---21----- ??? OR---370---21----- SATILDI OR---395---21----- ??? DI---375---22----- ??? DI---495---28----- ??? OD---380---21----- ??? Fiyat İçin Oyundan Mesaj Atınız Oyuncular Pazarda

• Benutzer-Avatarbild

Lige atanamama sorunu

oziboz - - Oyun Hatalari

Beitrag

Zitat von Umut1996: „Zitat von oziboz: „TFF 2.lig sezonunu lider tamamlayarak şampiyon oldum. İkinci Üçüncü olan takımlar üst lige çıkmış sezonlar başlamış. Spor Toto 1. ligde olmam gerekiyor ama puan durumunda TFF 3.lig sezonundaki grubum görünüyor. Ortalık iyice karıştı.“ diyerleri daha erken atanmis, sende yakin bir zamanda atanirsin. herkez herzaman ayni anda atanmiyor demeki 2. ve 3. bitiren takimlar ile ayni ligde olmicaksin 1.ligde. bunda suanlik hata görmüyorum. ayrica bende 2.ligin puan…

• Benutzer-Avatarbild

Lige atanamama sorunu

oziboz - - Oyun Hatalari

Beitrag

TFF 2.lig sezonunu lider tamamlayarak şampiyon oldum. İkinci Üçüncü olan takımlar üst lige çıkmış sezonlar başlamış. Spor Toto 1. ligde olmam gerekiyor ama puan durumunda TFF 3.lig sezonundaki grubum görünüyor. Ortalık iyice karıştı.

• Benutzer-Avatarbild

yOo5NZ.gif

• Benutzer-Avatarbild

FC OZİ <<<=== ALTYAPI

oziboz - - Genç Oyuncu

Beitrag

Zitat von AkinUzgul: „FO yu isterim çikınca genclikten“ Tamamdır...

• Benutzer-Avatarbild

FC OZİ <<<=== ALTYAPI

oziboz - - Genç Oyuncu

Beitrag

Samim, Tekin ----- DD --- 60 --- 16 Gençlikten çıkış: 20.04.2020 Tahmini çıkış gücü: 365 --- 19 Tanaoglu, Orkun ----- DI --- 140 --- 18 Gençlikten çıkış: 05.04.2020 Tahmini çıkış gücü: 390 --- 20 Müderrisoglu, Fevzi ----- DD --- 130 --- 17 Gençlikten çıkış: 31.03.2020 Tahmini çıkış gücü: 365 --- 19 D'Antoni, Marco ----- DD --- 270 --- 18 Gençlikten çıkış: 20.02.2020 Tahmini çıkış gücü: 375 --- 19 Ducotey, Benoit ----- FO --- 295 --- 19 Gençlikten çıkış: 02.02.2020 Tahmini çıkış gücü: 340 --- 19…

• Benutzer-Avatarbild

VB0H6T.gif Hayırlı Cumalar...