Suchergebnisse
Suchergebnisse 161-180 von insgesamt 237.
-
Lige atanamama sorunu
oziboz - - Oyun Hatalari
BeitragZitat von ReisBulut: „Zitat von Umut1996: „Zitat von ReisBulut: „Tamam söyleriz ama buna komple bir çözüm bulmaları gerekir almanların. Ana sayfada da bakınca Lig ataması için yazıyor. Puan durumunda gözüktüğüm ligin fikstüründe yokum.“ Ligin saten bitmis senin , hatali Ligi düzeltmisler seni biten lige atmislar , atanirsin yakinda.“ Çok şükür lig ataması oldu. inşAllah kimsede böyle sorun olmaz bir daha.“ hadi gözün aydın. darısı başıma
-
Transfer
BeitragTakımlar satmayı düşündüğü oyuncuları pazara koyuyor. Satmak istemediklerini koymuyorlar. Satmak istemediği oyuncuya da teklif yapmak saçma olur. Satmak istese zaten pazara koyar. Bence pek gerekli değil bu.
-
Lige atanamama sorunu
oziboz - - Oyun Hatalari
BeitragZitat von ReisBulut: „Bu sefer de başka gruba koymuşlar. 11 takım var. Lig bitmiş gözüküyor.“ Benide 10 takımlı başka bir gruba atmışlar lig bitmiş gözüküyor. bir kaç gün sonra yeni lig başlar heralde
-
Lige atanamama sorunu
oziboz - - Oyun Hatalari
BeitragZitat von Umut1996: „Arkadaslar fazla takim olan ligleri düzeltmeye calisiyorlar, benim bu yönde yetkim yok olsa saniyesinde düzelticem, ayrica yeni Güncelleme gelicek onunla ugraciyorlar bu aralar.“ düzeltirler inşallah yine aynı ligde olmak istemiyorum fikstürde bile yokum ya
-
pYCS1O.gif OL---455---24----- ??? FO---360---21----- ??? OR---365---21----- ??? OR---390---21----- ??? DI---375---22----- ??? DI---495---28----- ??? OD---375---21----- ??? Fiyat İçin Oyundan Mesaj Atınız --- Oyuncular Pazarda ---
-
Lige atanamama sorunu
oziboz - - Oyun Hatalari
BeitragAynı sorun bizde de var. Lige atanamadık hala aynı ligde sıkışıp kaldık. Fikstürde adımız yok ama puan durumunda hala varız ve bir ay bu ligin bitmesini bekleyemeyiz. Sorunun iletilmesi çözülmesi şart. Üst lige çıkmak için o kadar uğraş. sonuç bu. zdKKHJ.png
-
Zitat von Quaresmanol: „Arkadaşlar merhabalar, Bu foruma mesaj yazmayalı kaç sene geçti bilmiyorum ancak eski üyelerden biriyim. Bir ara uzun dönem oyunu oynamıştım, ardından eğitim dolayısıyla ara ara girmeye başladım derken yavaş yavaş oyundan da koptum. Sanırım 2007-2008 aralarında oyuna başlamıştım. Sonrasında aradan çok sular aktı, hayat beni Japonya'ya kadar sürükledi. Türkiye'ye tatil için dönmüşken, nereden aklımda kaldıysa, dün gece oyun aklıma geldi ve girip takım hala duruyor mu diye …
-
Oyuncu Yaş Atlama Tarihleri
BeitragZitat von Rotaslz: „2020 yaş atlama tarihleri nezaman bildirilecek acaba“ 08.01.2020 18:24 08.02.2020 04:00 09.03.2020 13:36 08.04.2020 22:12
-
lig takım hatası
Beitragyeni konu açmayayım diye buraya yazdım. turnuva bölümünde cadılar bayramı turnuvası gözüküyor hala. herkezde mi aynı yoksa sadece bende mi kaldı anlamadm. JJBC3x.png
-
Görevi Bıraktım.
Beitrag5 kuruşluk keyfimiz vardı onuda kaçırdılar...
-
2020 Büyük Futbolcup Piyango Çekilişi
oziboz - - Etkinlikler
BeitragÇok güzel bir etkinlik. Heyecanla çekiliş gününü bekliyoruzzz...
-
Forum Ayın Üyesi | 07.12.2019
oziboz - - Etkinlikler
BeitragHayırlı olsun.. Tebrikler...
-
SÜPER LİG 14. HAFTA TAHMİN YARIŞMASI
oziboz - - Etkinlikler
BeitragTakım adı: FC OZİ Menajer: oziboz FENERBAHÇE A.Ş. - GENÇLERBİRLİĞİ : 2 - 0 BTC TURK YENİ MALATYASPOR - DEMİR GRUP SİVASSPOR : 2 - 2 MKE ANKARAGÜCÜ - GÖZTEPE A.Ş. : 1 - 2 GALATASARAY A.Ş. - AYTEMİZ ALANYASPOR : 2 - 1 İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR - GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. : 1 - 1 ANTALYASPOR A.Ş - TRABZONSPOR A.Ş. : 0 - 3 YUKATEL DENİZLİSPOR - MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK : 1 - 2 KASIMPAŞA A.Ş. - BEŞİKTAŞ A.Ş. : 1 - 3 İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR - ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. : 1 - 2