Suchergebnisse

Suchergebnisse 161-180 von insgesamt 237.

• Benutzer-Avatarbild

Lige atanamama sorunu

oziboz - - Oyun Hatalari

Beitrag

Zitat von ReisBulut: „Zitat von Umut1996: „Zitat von ReisBulut: „Tamam söyleriz ama buna komple bir çözüm bulmaları gerekir almanların. Ana sayfada da bakınca Lig ataması için yazıyor. Puan durumunda gözüktüğüm ligin fikstüründe yokum.“ Ligin saten bitmis senin , hatali Ligi düzeltmisler seni biten lige atmislar , atanirsin yakinda.“ Çok şükür lig ataması oldu. inşAllah kimsede böyle sorun olmaz bir daha.“ hadi gözün aydın. darısı başıma

• Benutzer-Avatarbild

Transfer

oziboz - - Oyun ile ilgili Önerileriniz

Beitrag

Takımlar satmayı düşündüğü oyuncuları pazara koyuyor. Satmak istemediklerini koymuyorlar. Satmak istemediği oyuncuya da teklif yapmak saçma olur. Satmak istese zaten pazara koyar. Bence pek gerekli değil bu.

• Benutzer-Avatarbild

Lige atanamama sorunu

oziboz - - Oyun Hatalari

Beitrag

Zitat von ReisBulut: „Bu sefer de başka gruba koymuşlar. 11 takım var. Lig bitmiş gözüküyor.“ Benide 10 takımlı başka bir gruba atmışlar lig bitmiş gözüküyor. bir kaç gün sonra yeni lig başlar heralde

• Benutzer-Avatarbild

Lige atanamama sorunu

oziboz - - Oyun Hatalari

Beitrag

Zitat von Umut1996: „Arkadaslar fazla takim olan ligleri düzeltmeye calisiyorlar, benim bu yönde yetkim yok olsa saniyesinde düzelticem, ayrica yeni Güncelleme gelicek onunla ugraciyorlar bu aralar.“ düzeltirler inşallah yine aynı ligde olmak istemiyorum fikstürde bile yokum ya

• Benutzer-Avatarbild

FC OZİ <<<=== SATILIK GENÇ OYUNCULAR

oziboz - - Satılık

Beitrag

pYCS1O.gif OL---455---24----- ??? FO---360---21----- ??? OR---365---21----- ??? OR---390---21----- ??? DI---375---22----- ??? DI---495---28----- ??? OD---375---21----- ??? Fiyat İçin Oyundan Mesaj Atınız --- Oyuncular Pazarda ---

• Benutzer-Avatarbild

Lige atanamama sorunu

oziboz - - Oyun Hatalari

Beitrag

Aynı sorun bizde de var. Lige atanamadık hala aynı ligde sıkışıp kaldık. Fikstürde adımız yok ama puan durumunda hala varız ve bir ay bu ligin bitmesini bekleyemeyiz. Sorunun iletilmesi çözülmesi şart. Üst lige çıkmak için o kadar uğraş. sonuç bu. zdKKHJ.png

• Benutzer-Avatarbild

kulüp adı : 57AYANCIK FC menajer: Borazan

• Benutzer-Avatarbild

Hazırlık Maçı İçin Oyuncu Arıyorum

oziboz - - Sohbet

Beitrag

Zitat von Quaresmanol: „Arkadaşlar merhabalar, Bu foruma mesaj yazmayalı kaç sene geçti bilmiyorum ancak eski üyelerden biriyim. Bir ara uzun dönem oyunu oynamıştım, ardından eğitim dolayısıyla ara ara girmeye başladım derken yavaş yavaş oyundan da koptum. Sanırım 2007-2008 aralarında oyuna başlamıştım. Sonrasında aradan çok sular aktı, hayat beni Japonya'ya kadar sürükledi. Türkiye'ye tatil için dönmüşken, nereden aklımda kaldıysa, dün gece oyun aklıma geldi ve girip takım hala duruyor mu diye …

• Benutzer-Avatarbild

Selamın Aleyküm Hayırlı Cumalar...

• Benutzer-Avatarbild

08.01.2020 -- -- 08.02.2020 04:00 09.03.2020 13:36 08.04.2020 22:12 Bende bu şekilde çıkıyor. Saatlerde bir iki saat oynama oluyor, tarihte sıkıntı olmadı.

• Benutzer-Avatarbild

Teşekkürler...

• Benutzer-Avatarbild

Oyuncu Yaş Atlama Tarihleri

oziboz - - Oyun

Beitrag

Zitat von Rotaslz: „2020 yaş atlama tarihleri nezaman bildirilecek acaba“ 08.01.2020 18:24 08.02.2020 04:00 09.03.2020 13:36 08.04.2020 22:12

• Benutzer-Avatarbild

lig takım hatası

oziboz - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

yeni konu açmayayım diye buraya yazdım. turnuva bölümünde cadılar bayramı turnuvası gözüküyor hala. herkezde mi aynı yoksa sadece bende mi kaldı anlamadm. JJBC3x.png

• Benutzer-Avatarbild

hoşgeldin

• Benutzer-Avatarbild

kulüp: FC OZİ menajer: oziboz Sahin, Evrim KL 435 yaş 20 gençlikten çıkış: 18.12.201918.12.2019 18.12.2019 18.12.2019

• Benutzer-Avatarbild

kulüp: FC OZİ menajer: oziboz Karan, Burhan mevki:KL güç:420 yaş:21 13.12.2019 sözleşme imzalandı. 14.12.2019 gençlikten çıkış.

• Benutzer-Avatarbild

Görevi Bıraktım.

oziboz - - Haberler

Beitrag

5 kuruşluk keyfimiz vardı onuda kaçırdılar...

• Benutzer-Avatarbild

2020 Büyük Futbolcup Piyango Çekilişi

oziboz - - Etkinlikler

Beitrag

Çok güzel bir etkinlik. Heyecanla çekiliş gününü bekliyoruzzz...

• Benutzer-Avatarbild

Forum Ayın Üyesi | 07.12.2019

oziboz - - Etkinlikler

Beitrag

Hayırlı olsun.. Tebrikler...

• Benutzer-Avatarbild

SÜPER LİG 14. HAFTA TAHMİN YARIŞMASI

oziboz - - Etkinlikler

Beitrag

Takım adı: FC OZİ Menajer: oziboz FENERBAHÇE A.Ş. - GENÇLERBİRLİĞİ : 2 - 0 BTC TURK YENİ MALATYASPOR - DEMİR GRUP SİVASSPOR : 2 - 2 MKE ANKARAGÜCÜ - GÖZTEPE A.Ş. : 1 - 2 GALATASARAY A.Ş. - AYTEMİZ ALANYASPOR : 2 - 1 İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR - GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. : 1 - 1 ANTALYASPOR A.Ş - TRABZONSPOR A.Ş. : 0 - 3 YUKATEL DENİZLİSPOR - MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK : 1 - 2 KASIMPAŞA A.Ş. - BEŞİKTAŞ A.Ş. : 1 - 3 İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR - ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. : 1 - 2