Suchergebnisse

Suchergebnisse 81-89 von insgesamt 89.

• Benutzer-Avatarbild

11 inde turnuvam başlıyor ama bu bayram turnuvası sebebi ile turnuvam dolmadı ve iptal olmak üzere 4 kişi kalmış sanırım iptal olacak hem kendi turnuvamdan hem bu gelirden mahrum olacağım sanırım 2014 ten beridir oynadığım bu oyunda kesinlikle forumda yapılan turnuvalara katılım sayısı 2 parmak arasını geçmez bende zamanında amatördüm hep kendi çabamla ilerledim bu yüzden ağır vasıta gibi gelişiyorum ve sanırım stadyuma basıp oyuna ara verme zamanı geldiğini düşünüyorum oyunda 1 yıla kadar ancak…

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

tuchel - - Klanlar

Beitrag

Zitat von ercanmzl: „Hoşgeldin tuchel:)“ hoş bulduk kardeşim hoş gelen diyen herkese hoş bulduk diyelim hepsini tek çatı altına toplayayım

• Benutzer-Avatarbild

yedek liste nerede benim adım çıktı mı çıkmadı mı anlamadım ??

• Benutzer-Avatarbild

ALİ KOÇ ŞEREFİNE 90M

tuchel - - Turnuvalar

Beitrag

takım adı = RB Leibzig menejer adı = tuchel lig = bölgesel amatör ligi(3lig a) takım gücü =1,400

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

tuchel - - Klanlar

Beitrag

Zitat von tuchel: „KULÜP ADI: RB Leibzig MENEJER ADI: tuchel“

• Benutzer-Avatarbild

yani ufakta olsa bir ümid var o zaman gelirse beni de unutmazsın inşallah

• Benutzer-Avatarbild

tuchel - - Klanlar

Beitrag

KULÜP ADI: RB Leibzig MENEJER ADI: tuchel

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von pharmasy1903: „Zitat von tuchel: „futbolcup.net/index.php?w=3401…enerate&id=763833&style=2 mümkün olursa 18,06,2018 ten sonra boş günüm var eğer turnuvam dolmazsa 12,06,2018 ten sonra boş günüm olur“ Turnuva günlerimiz uymadıgından malesef sızı dahıl edemeyeceğim lakin olası bir geçikme durumunda mumkun olursa dahil edebilirim.“ turnuva tarihi ne zaman 13 haziranda ise turnuvaya katıma ihtimalim var !!

• Benutzer-Avatarbild

http://futbolcup.net/index.php?w=3401&area=main&module=signatures&action=generate&id=763833&style=2 mümkün olursa 18,06,2018 ten sonra boş günüm var eğer turnuvam dolmazsa 12,06,2018 ten sonra boş günüm olur