Suchergebnisse
Suchergebnisse 241-253 von insgesamt 253.
-
Zitat von kingyuse: „Ünal , Enes 380 FO 25 satılık. Oyuncu pazarda . Fiyat 80m . İyi forumlar :)“ Konu güncel oyuncu pazarda.
-
Ünal , Enes 380 FO 25 satılık. Oyuncu pazarda . Fiyat 80m . İyi forumlar :)
-
Kaleci alınır bütçe 20m acil
BeitragOyuncular alındı konu kilit.
-
BeitragZitat von kingyuse: „Arkadaşlar 3.lig C'ye gelebilecek ; 150+ KL 90+ DI(Alındı) 100+OR(Alındı) 100+OL(Alındı) Arıyorum .Takım adı La Casa oyun içindende özel mesaj atabilirsiniz.“ Zitat von kingyuse: „Zitat von kingyuse: „Arkadaşlar 3.lig C'ye gelebilecek ; 150+ KL 90+ DI 100+OR 100+OL Arıyorum .Takım adı La Casa oyun içindende özel mesaj atabilirsiniz.“ Güncel“ Arkadaşlar 3.lig C'ye gelebilcek 200+ KL arıyorum bütçe 20 m üst ligde olan varsa aracı da bulurum acil KL lazım oyun içinden de yazabi…
-
BeitragZitat von kingyuse: „Arkadaşlar 3.lig C'ye gelebilecek ; 150+ KL 90+ DI 100+OR 100+OL Arıyorum .Takım adı La Casa oyun içindende özel mesaj atabilirsiniz.“ Güncel
-
DD 160 21 OD 150 19 Satılıktır
BeitragZitat von omergok: „DD 160 21 8m OD 150 19 10m Satılıktır“ Başkan hangi lig e kadar verebiliyorsun acaba pazarda mı adamlar ?
-
BeitragArkadaşlar 3.lig C'ye gelebilecek ; 150+ KL 90+ DI(Alındı) 100+OR(Alındı) 100+OL(Alındı) Arıyorum .Takım adı La Casa oyun içindende özel mesaj atabilirsiniz.
-
Süper Genç Yetenek
BeitragAma dediğim gibi nadir olarak gelirse bu genç oyuncular ve belli bi asistan seviyesinden sonra gelirse mesela (9 lvl genç takım antrenöründen önce gelme ihtimali olmasın) gibi . Ortalama premium + 10.seviye antrenörlerle bir süper lig takımı 400 gücünde oyuncu çıkarıyorsa nadir gelen belki yılda bir kere gelen bu oyuncu 600 çıksın . Dengeleri alt-üst edip , insanlara oyunu bıraktırmayacak şekilde uyarlanabilir tabi .
-
Süper Genç Yetenek
BeitragOyunun gerçekliğine biraz daha katkıda bulunmak için ; çok nadir olmak şartıyla (belli bi genç takım antrenörü seviyesinden sonra da olabilir) takımlara süper genç oyuncu gelsin . Diğer genç oyunculardan 2 kat daha hızlı gelişsin. Gençlikten çıktıktan sonra da o oyuncunun süper gençlikten çıktığını belirtmek için mesela pazara konduğunda, oyuncu profilinde bunu belirtmek için küçük bir yıldız olabilir . Prototip olarak böyle bir şey geldi aklıma , tabiki bu fikir geliştirilip , değiştirilebilir …
-
DUYURU
BeitragZitat von legendAltnts: „Zitat von kingyuse: „Abi 500 tane çıkar benden“ sizde bana mail adrsinizi yollarmisiniz.“ abi hem burdan hem oyundan yolladım mail adresimi
-
BAŞVURULAR FORUM SAYFAMIZDAN
BeitragAbi yeniden başladık mecbur Takım : La Casa Menejer : Raquel Murillo
-
DUYURU
Beitragbanada gelmedi
-
DUYURU
BeitragAbi 500 tane çıkar benden