Suchergebnisse

Suchergebnisse 241-253 von insgesamt 253.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von kingyuse: „Ünal , Enes 380 FO 25 satılık. Oyuncu pazarda . Fiyat 80m . İyi forumlar :)“ Konu güncel oyuncu pazarda.

• Benutzer-Avatarbild

Ünal , Enes 380 FO 25 satılık. Oyuncu pazarda . Fiyat 80m . İyi forumlar :)

• Benutzer-Avatarbild

Kaleci alınır bütçe 20m acil

kingyuse - - Satılık

Beitrag

Oyuncular alındı konu kilit.

• Benutzer-Avatarbild

kingyuse - - Satılık

Beitrag

Zitat von kingyuse: „Arkadaşlar 3.lig C'ye gelebilecek ; 150+ KL 90+ DI(Alındı) 100+OR(Alındı) 100+OL(Alındı) Arıyorum .Takım adı La Casa oyun içindende özel mesaj atabilirsiniz.“ Zitat von kingyuse: „Zitat von kingyuse: „Arkadaşlar 3.lig C'ye gelebilecek ; 150+ KL 90+ DI 100+OR 100+OL Arıyorum .Takım adı La Casa oyun içindende özel mesaj atabilirsiniz.“ Güncel“ Arkadaşlar 3.lig C'ye gelebilcek 200+ KL arıyorum bütçe 20 m üst ligde olan varsa aracı da bulurum acil KL lazım oyun içinden de yazabi…

• Benutzer-Avatarbild

kingyuse - - Satılık

Beitrag

Zitat von kingyuse: „Arkadaşlar 3.lig C'ye gelebilecek ; 150+ KL 90+ DI 100+OR 100+OL Arıyorum .Takım adı La Casa oyun içindende özel mesaj atabilirsiniz.“ Güncel

• Benutzer-Avatarbild

DD 160 21 OD 150 19 Satılıktır

kingyuse - - Sohbet

Beitrag

Zitat von omergok: „DD 160 21 8m OD 150 19 10m Satılıktır“ Başkan hangi lig e kadar verebiliyorsun acaba pazarda mı adamlar ?

• Benutzer-Avatarbild

kingyuse - - Satılık

Beitrag

Arkadaşlar 3.lig C'ye gelebilecek ; 150+ KL 90+ DI(Alındı) 100+OR(Alındı) 100+OL(Alındı) Arıyorum .Takım adı La Casa oyun içindende özel mesaj atabilirsiniz.

• Benutzer-Avatarbild

Süper Genç Yetenek

kingyuse - - Oyun ile ilgili Önerileriniz

Beitrag

Ama dediğim gibi nadir olarak gelirse bu genç oyuncular ve belli bi asistan seviyesinden sonra gelirse mesela (9 lvl genç takım antrenöründen önce gelme ihtimali olmasın) gibi . Ortalama premium + 10.seviye antrenörlerle bir süper lig takımı 400 gücünde oyuncu çıkarıyorsa nadir gelen belki yılda bir kere gelen bu oyuncu 600 çıksın . Dengeleri alt-üst edip , insanlara oyunu bıraktırmayacak şekilde uyarlanabilir tabi .

• Benutzer-Avatarbild

Süper Genç Yetenek

kingyuse - - Oyun ile ilgili Önerileriniz

Beitrag

Oyunun gerçekliğine biraz daha katkıda bulunmak için ; çok nadir olmak şartıyla (belli bi genç takım antrenörü seviyesinden sonra da olabilir) takımlara süper genç oyuncu gelsin . Diğer genç oyunculardan 2 kat daha hızlı gelişsin. Gençlikten çıktıktan sonra da o oyuncunun süper gençlikten çıktığını belirtmek için mesela pazara konduğunda, oyuncu profilinde bunu belirtmek için küçük bir yıldız olabilir . Prototip olarak böyle bir şey geldi aklıma , tabiki bu fikir geliştirilip , değiştirilebilir …

• Benutzer-Avatarbild

DUYURU

kingyuse - - Forum ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Zitat von legendAltnts: „Zitat von kingyuse: „Abi 500 tane çıkar benden“ sizde bana mail adrsinizi yollarmisiniz.“ abi hem burdan hem oyundan yolladım mail adresimi

• Benutzer-Avatarbild

BAŞVURULAR FORUM SAYFAMIZDAN

kingyuse - - Turnuva Bağışlari

Beitrag

Abi yeniden başladık mecbur Takım : La Casa Menejer : Raquel Murillo

• Benutzer-Avatarbild

DUYURU

kingyuse - - Forum ile ilgili Sorularınız

Beitrag

banada gelmedi

• Benutzer-Avatarbild

DUYURU