Suchergebnisse

Suchergebnisse 141-160 von insgesamt 253.

• Benutzer-Avatarbild

Rizespor - Yeni Malatya = 2-0 Göztepe - Trabzonspor= 2-2 Sivasspor - Antalyaspor= 2-0 Alanyaspor - Kasımpaşa=2-1 Başakşehir - BursaSpor=2-0 Ankaragücü - BB ErzurumSpor=1-1 KonyaSpor - Kayserispor= 1-0 Galatasaray - Akhisar Bld= 3-1 Beşiktaş - Fenerbahçe= 1-2

• Benutzer-Avatarbild

FC Santos alt yapı

kingyuse - - Genç Oyuncu

Beitrag

yeni 60dı16 geldi.Güncel gençlerrrrrr

• Benutzer-Avatarbild

Menejer Adı: Raquel Murillo Sevilla 3-1 Lazio Eintracht Frankfurt 2-0 Shakhtar Donetsk Red Bull Salzburg 2-1 Club Brugge Zenit 2-1 Fenerbahçe Valencia 3-1 Celtic Dinamo Zagreb 3-1 Viktoria Plzen Arsenal 3-0 BATE Napoli 3-1 Zurich Villarreal 2-0 Sporting Lizbon Bayer Leverkusen 2-1 Krasnodar Benfica 3-0 Galatasaray Racing Genk 2-0 Slavia Prag Real Betis 3-1 Rennes Inter 2-0 Rapid Wien Chelsea 5-1 Malmö Dinamo Kiev 2-2 Olympiakos

• Benutzer-Avatarbild

FC Santos alt yapı

kingyuse - - Genç Oyuncu

Beitrag

şimdiden satılık hepsi :)

• Benutzer-Avatarbild

Menejer Adı : Raquel Murillo Fenerbahçe - Zenit= 3-2 BATE - Arsenal= 1-4 Galatasaray - Benfica= 1-0 Rapid Wien - Inter= 1-2 Slavia - Genk= 0-1 Krasnodar - Leverkusen= 1-0 Rennes - R. Betis= 1-2 Olympiakos - D. Kiev= 2-1 Lazio - Sevilla= 1-1 V. Plzen - D. Zagreb= 1-2 C. Brugge - RB Salzburg= 2-1 Zürich - Napoli= 1-2 Malmö - Chelsea= 0-4 Shakhtar - Frankfurt= 2-3 Celtic - Valencia= 2-2 Sporting - Villarreal= 1-1

• Benutzer-Avatarbild

Menajer adı : Raquel Murillo Man United-Paris SG= 3-1 Roma-Porto= 3-1 Ajax - Real Madrid= 2-2 Tottenham - BVB Dortmund= 1-1 Liverpool - Bayern M. = 2-1 Lyon - Barcelona= 2-2 Schalke 04 - Man City= 0-2 Atl. Madrid - Juventus= 1-1

• Benutzer-Avatarbild

1-)Kulüp Doktoru 2-)Taraftar Ürünleri Mağ.Müdürü 3-)Avukat 4-)Yardımcı Antrenör 5-)Yetenek Avcısı 6-)Genç Takım Antrenörü Takım adı:La Casa

• Benutzer-Avatarbild

FC Santos alt yapı

kingyuse - - Genç Oyuncu

Beitrag

hepsi satılıkk

• Benutzer-Avatarbild

FC Santos alt yapı

kingyuse - - Genç Oyuncu

Beitrag

Güncelll

• Benutzer-Avatarbild

FC Santos alt yapı

kingyuse - - Genç Oyuncu

Beitrag

Taze taze gençler

• Benutzer-Avatarbild

Menajer adı : Raquel Murillo AKHİSARSPOR 2-2 BEŞİKTAŞ A.Ş. EVKUR YENİ MALATYASPOR 2-1 GÖZTEPE A.Ş. ANTALYASPOR A.Ş. 2-0 KAYSERİSPOR GALATASARAY A.Ş. 3-1 MKE ANKARAGÜCÜ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR 1-1 ATİKER KONYASPOR AYTEMİZ ALANYASPOR 2-1 DEMİR GRUP SİVASSPOR TRABZONSPOR A.Ş. 1-1 MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK KASIMPAŞA A.Ş. 2-0 ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. BURSASPOR 0-1 FENERBAHÇE A.Ş.

• Benutzer-Avatarbild

Santos Oyuncu Cenneti

kingyuse - - Satılık

Beitrag

Zitat von sinan15: „Fiyatlarını da yazsaydın keşke :)“ Net bi fiyat belirlemedim kafamda

• Benutzer-Avatarbild

Santos Oyuncu Cenneti

kingyuse - - Satılık

Beitrag

La Casa

• Benutzer-Avatarbild

FC Santos alt yapı

kingyuse - - Genç Oyuncu

Beitrag

Zitat von Rotaslz: „OH kaç olarak geldi“ Valla yanlış olmasın 45di galiba

• Benutzer-Avatarbild

FC Santos alt yapı

kingyuse - - Genç Oyuncu

Beitrag

YENİ GENÇ

• Benutzer-Avatarbild

Santos Oyuncu Cenneti

kingyuse - - Satılık

Beitrag

Acil satılık topcular

• Benutzer-Avatarbild

Bütün Takım Satılık

kingyuse - - Sohbet

Beitrag

Arkadaşlar merhaba, öncelikle iyi dilekleriniz ve oyuncularıma ilginiz için teşekkür ederim.Çoğu mesaja cevap veremedim çok yoğun bi gün oldu benim için.Hayatımın fırsatını yakaladım.Uçak biletini alana kadar oyuncuları satışa çıkarmıyım dedim dün gece uçak biletini de alınca oyuncuları satışa çıkardım.Garanti olsun sonradan sözümden dönmüş olmayayım diye.Ama babamın hastalığı sebebiyle yurt dışı iptal oldu benim için bir süre.Para ve kariyerden daha önemli şeyler var hayatta.Uçak bilet iptali i…

• Benutzer-Avatarbild

Bütün Takım Satılık

kingyuse - - Sohbet

Beitrag

Corekci,Gundogan 480 KL 19 Holzbrecher, Friedhelm 435 OR 20 Carvajal, Daniel 430 DD 24 Ayrton Senna, Ayrton Senna 425 OD 21 Chiellini, Giorgio 420 DI 21 Dolutas, Ekrem 420 DD 21 Hagi, Ianis 420 OL 21 Hocazâde, Hüseyin 415 OD 22 Küçükandonyadis, Lefter 415 FO 23 Güveli, Yiğithan 415 DI 21 Harry, Kane 405 FO 23 Maus, Niclas 400 OR 20 Karamanoğlu, Orhan 400 OL 22 Sakaoglu, Berkay 395 DD 20 Ikızer, Gökalp 390 OL 20 Canbulatoglu, Aydın 385 OH 22 Altınyıldız, Yusuf 380 FO 20 Amcaoglu, Melih 375 OD 20(…

• Benutzer-Avatarbild

Bütün Takım Satılık

kingyuse - - Sohbet

Beitrag

Arkadaşlar merhaba , Uzun zamandır hayalini kurduğum, tamam bu sefer oldu dediğim takımımdaki bütün oyuncuları satıyorum . 3aylığına yurt dışına çıkıcam sebep bu.Oyunu bırakmıyorum. Oyuncuları aşağıya yazıcam teklifleri oyundan mesajla ya da bu başlığın altından verirseniz sevinirim.Tekliflere göre satıcam aklımda bi fiyat yok.Lütfen mantıklı tekliflerle gelin.İyi oyunlar

• Benutzer-Avatarbild

FC Santos alt yapı

kingyuse - - Genç Oyuncu

Beitrag

Güncelllll