Suchergebnisse
Suchergebnisse 61-75 von insgesamt 75.
-
evet OD ile Fo hala satiliktir:)
-
Zitat von Kızıltan: „Bu OD yi gözüm bir yerden ısırıyor ama... :D“ bilmiyorum kaç kiside varsa artık:D
-
hala teklifler bekleniyor:)
-
OD pazarda degildir
-
Zitat von Şevket: „Zitat von faysal38: „OD pazarda degildir.“ OD iyiymiş bunun gücü 800 geçer :)“ insallah:)
-
OD pazarda degildir.
-
eski takımım
BeitragZitat von aykutselcuk: „Zitat von faysal38: „Zitat von aykutselcuk: „Zitat von faysal38: „hoşgeldin Mustafa, bende eski takımımla kayıt oldum :)) çok zor olacak ama... 1.FC Kayserispor“ Senin kasada en az 2 milyar € para vardır ne zor olması :D“ okadar az mi yok 5 milyar haha takimi soymuşlar benim kapanınca herhalde binalarim ipotekte iki üc iyi oyuncum var bukadar :D“ Binalarını ipotekte bırakma, pazara cıkarabilecegin ise yaramaz bir oyuncun var mı?“ Allah razı olsun, düşünmen yeter. Ipotekte…
-
eski takımım
BeitragZitat von aykutselcuk: „Zitat von faysal38: „hoşgeldin Mustafa, bende eski takımımla kayıt oldum :)) çok zor olacak ama... 1.FC Kayserispor“ Senin kasada en az 2 milyar € para vardır ne zor olması :D“ okadar az mi yok 5 milyar haha takimi soymuşlar benim kapanınca herhalde binalarim ipotekte iki üc iyi oyuncum var bukadar
-
eski takımım
Beitragtamam sağol:)
-
eski takımım
Beitragpara yardimi herzaman alınır :D:D
-
eski takımım
BeitragZitat von Button57: „Zitat von faysal38: „haha bugün açtım, hic oyuncu kalmamisti, zar zor biraz topladım :D“ vay emir hosgeldin....kredi ve para boldur ya“ hosbulduk:) para sıfır, ipotek ettim binaları öyle transfer yaptım kredi sayesinde evet Allahtan kredi var
-
eski takımım
Beitragaynen bakalım, zor olacak ama lig felan kurulsa da bir görsek neler var neler yok:)
-
eski takımım
Beitraghaha bugün açtım, hic oyuncu kalmamisti, zar zor biraz topladım
-
eski takımım
Beitraghoşgeldin Mustafa, bende eski takımımla kayıt oldum :)) çok zor olacak ama... 1.FC Kayserispor