Suchergebnisse
Suchergebnisse 61-80 von insgesamt 146.
-
Kredi Satın Aldım
Button57 - - Futbolcup TR
Beitragpara oyun sitesinde gitmemis demen gerek. Cünkü gercekden böyle. neden cekilmiyor mus ne sacma, diger arkdasla yapti bunlari. Sonucda yanlis yapmis olabilirsin veya baska senin adina yapmis olabilir
-
Kredi Satın Aldım
Button57 - - Futbolcup TR
BeitragArkadaslar, banka para nasi geriye cekemiyor ya. yapmalari lazim. taner beles para kimse kazanmiyor dogru diyorsun, fakat bu durum bildigin gibi degil. Araci gpay de paraniz kaliyor. gpay oyun istesin diyo, oyun sahibleri bize bisey gelmedi diyo. Bi kac kiside bu daha oldu, bankaya gittiler yatirimleri geri cekdiler.
-
Oyun Hatalari Bildirimi
Beitragakif seninki haric , baska kimsde göremedim hata. bügünü bekliyek lütfen
-
Zitat von ramazan: „lig isimleri bence çok saçma değiştirilmeli zaten 3. lig a b c gerçek hayatta aynı seviyede bir lig lig isimlerinin daha gerçekçi olması için şu şekilde olması gerekiyor amatör lig amatör 2. lig olsun 3. lig c amatör 1. lig olsun 3. lig b amatör süper lig olsun 3. lig a bölgesel amatör lig olsun 2. lig b 3. lig olsun 2. lig a 2. lig olsun 1. lig aynı kalsın süper lig aynı kalsın gerçek haytta lig sıralaması aynen bu şekilde oyundada böyle olursa çok daha gerçekçi olur bunu ta…
-
Arkadaslar, olan oldu malesef, hata giderlidi fakat. herkez alacagi gelirleri alamadi. Bü yüzden böyle turnuva kurdum 08.06 basliyo 10.06 bitiyo. Takimlari kontroll edecem fazla zararli olana turnuvaya eklicem kendim. hic yokdan 7 kisi böyle mutlu etmis oluruz Menejer adinizi yazin, kac mac oynanmadi bide, kontroll edecem. Kazazi dolu olanlar en sona girecek listede.
-
FO Satilik Alico Malico
Beitragyokmu 100 mio almak isteyen
-
Evet cekebiliyorsunuz. simdi Burda direkt internetden de oluyo. Ama sen garantili ol bankays git lütfen.
-
FO Satilik Alico Malico
BeitragTeklif gelmemis hic ayip yahu 101mio gidici oyuncu
-
Senden ricam, bankani ara parayi geriye cek.
-
FO Satilik Alico Malico
Beitrag120 oyundada belirtdim Saat 24 h teklifler acik. Saat 24 en büyük teklifi kabul edecem suan 100mio teklif var
-
FO Satilik Alico Malico
BeitragMalico, AlicoFO40026 FC BUTTON 57 tekliflere görelim. Turnuvalara para lazim
-
oyunda bir hata mı var?
BeitragBisey degil, iyi oyunlar.
-
oyunda bir hata mı var?
Beitragcache silsene. hata yok oyundayim
-
Foruma Katılma
Beitragyokmu tanidiginiz youtubeciler reklam yapsin veya radiocular gibi
-
Halkla ilişkiler
BeitragBurda dediginiz gibi hata var. Fakat takvim acarak tarih secerseniz hata vermiyor. ordaki verilen tarihlere tiklamadan önce takvin acin one göre tarih belirleyin lütfen
-
gpay ödeme sekli kapaliydi. banka ödemesi ile aldin
-
Burda bilgileri ekleme Ticket sayfasinda ekle lütfen. telefondan cek. bi kac Saat bekle gelmezse Ticket ac
-
ticket acarmisin, nasil adil belgeleri sunarmisin lütfen o sayfadan