Suchergebnisse
Suchergebnisse 81-100 von insgesamt 146.
-
büfe yarisi yine yok
BeitragTelefonda bu tür hatalar mevcut. bilgimiz var
-
Haftanın menajeri
BeitragEskiden biz belirliyorduk. Forumda oyunda olsun, davraniş , ilgi , çaba. Saygi göstermek. Yakinda tekrar yine uygulucaz Bu sistemi
-
Beni niye banladınız
BeitragZitat von Eserbekler: „Abi sen de olmasan vay bu forumun haline :)“ Lütfen gereksiz yorumlar yapmayalim. Bu ilk sözlü uyari olsun.
-
Zitat von pharmasy1903: „Önerinin beğenilmesi güzel ,gönüllünün çok olması daha da güzel adminlerimiz de bu konuyu destekler ise bu konu ya istinaden gönüllü olacakların ve destek olacakların belirlenmesi adına da bir konu açarız ve o konu altında organizasyonu yaparak oyundan duyurusunu gerçekleştirtiriz, ayrıca her lig seviyesinden kurulacak turnuva içinde gönüllü olacak arkadaşın sorumluluğun da bir turnuva grubu olur ve belli bir tarihte turnuvalar başlatılır mesela bayramda olabilir“ Olur g…
-
AVUKAT ASISTANI HAKKINDA
Beitragalis veris derken ? büfe store mazasinda gecerli degil bu. Oyun sözlesmeleri veya diger türlü islerde gecerli insaat gibi. burlarda indirip yapabiliyorsun.
-
Halkla ilişkiler
Beitragbi kac gün yogunum oturup incelleme yapildiginda dönülcekdir size. böyle durumlarda lütfen resim kopyalayin
-
Zitat von Button57: „Merhaba Dostlar, Kredi turnuva istedigi geldi, sizleri kiramicam. Sadece 16 mi 32 kisimi onu belirliyek. Katilmak isteyenler yazsin lütfen. Ödül dagitimi degise bilir, sponsorlara bagli, krediler benden, her katilimciya 1mio benden. Tarih herkezin katila bilecegi zamana ayarlicaz. şunu belırtmek isterim, takımlarında yaşlı olan oyuncularla katılmak yasaktır. Faırplay çerçevesinde olması ıcın 1. Şevket 2. kingyuse 3. RadyolojiSpor 4. sulakyurt spor 5. PrOoFfStRiKeR 6. BEŞİKTA…
-
YETENEK AVCISI
BeitragOzaman tavsiyem 5 gün gönderin , 120 arti oyuncular kezin geliyor. 3-5 kere denedim. En optimali 5 gün 60-80 yeter derseniz 2 gün gönderin
-
Merhaba Dostlar, Kredi turnuva istedigi geldi, sizleri kiramicam. Sadece 16 mi 32 kisimi onu belirliyek. Katilmak isteyenler yazsin lütfen. Ödül dagitimi degise bilir, sponsorlara bagli, krediler benden, her katilimciya 1mio benden. Tarih herkezin katila bilecegi zamana ayarlicaz. şunu belırtmek isterim, takımlarında yaşlı olan oyuncularla katılmak yasaktır. Faırplay çerçevesinde olması ıcın 1. Şevket 2. kingyuse 3. RadyolojiSpor 4. sulakyurt spor 5. PrOoFfStRiKeR 6. BEŞİKTAŞ46 7. Eserbekler 8. …
-
Puan durumu
Beitragbaktim cok tuaf, ilettim bekliyorum, daha faza bilgim olunca haber vereceyim
-
YETENEK AVCISI
BeitragZitat von Akif: „2 gün gönderiyorum ben de %90 getiriyor.“ Kac gücünde getiriyor ? Ben 2 gün denedim 2-3 kere 100 den yukari bulmuyo. Assistant leveli gerci daha 7 lerde. 5 gün gönderdigimde 130-200 arasi buluyo
-
Puan durumu
BeitragZitat von Yavuzkls: „Hayır hâlâ aynı“ menejer adiniz