Suchergebnisse
Suchergebnisse 101-120 von insgesamt 146.
-
LİGE ATANAMAMAK
BeitragOyunda , külübüm tikla sonra destek yerinden hata bildirim yapabilirsiniz.
-
Ev bonusu
Beitragburda aciklama gösteriyor üstüne vardiniz vakit
-
Lig 26. haftadan bitti
Beitragnormal hersey göründügü gibi
-
Puan durumu
Beitragburda sorun cözüldu herhalde deme ?
-
Zitat von sinan15: „900 den aşağı teklifleri değerlendirmiyorum“ 900 mü , cok beklersin 350 iyi teklif bence kabul et
-
Oyun adaleti...
BeitragBu konuyu anlamadim pek olarak. yasli oyuncular en gec 4 ay icinde gidecekdir. hakli ,haksiz bu tartisilir bisey. Lakin transferdeki Oyunculari hepsi ama hepsi yasliydi. Yani bu demek oluyorki. Oyuncu almak imkansizdi eskiler icin, lig kurulamazida imkansiz bu sebeble. Bu konu ileri geri tartisiilir, bende sizler gibi düsündüm. Yaslari 100 gücüne kadar genclesdirilseydi diye. Olan olmus, onlar düsünmüs böyle karar almis benim,bizim hic bir türlü degisdirme hakkimiz yok. Heleki milletin Oyuncular…
-
Geriye Gidiyoruz
BeitragOlaya aciklik getireyim biraz. Dediklerine katiliyorum bende fakat ! Yönetici olayina gelirsek, artik oyun sahibleri ingilizce veya almanca konusa bileni ariyor, arti sözlesme gönderilmesi gerek. Bu sundugun Arkadaslar hepsi benim ekibimde olanlardi , hic birinin arkasindan kötüdü demem. Fakat suan böyle olmasi gerek. Oyuncu kaybina gelirsek, sizlere basdan demisdim, yakinda ligler temizlencek diye, sizin basda bisey yapmiyor demeniz, liglere atilmiyor sikayetleri ön plana alarak temizlik yapili…
-
Puan durumu
BeitragYeni server nezaman gelir bilmiyorum. uptade gelecek en Kiza zamanda. sakatlik oyuncular hakkinda. Aciklama yapilcak tüm bilgileri aldimiz vakitde. Simdide yanlis bilgiler veresim yok.
-
Puan durumu
BeitragSuan ligler icin yedek Server calisiyor. Buda epigi yogun . Gecikmeler olacak yeni Server gelesiye kadar. Ozaman kadar malesef böyle.
-
Plaket gelmiyor !
Beitraggünde 5 bagis oyna sadece 10 degil. 5/5 tuttur
-
GENÇ OYUNCU
BeitragZitat von sertan58: „bugün uzun bir aradan sonra oyuncu bulmuş darısı digerlerine artık“ hayirli olsun hepsi birden gelir insallah
-
Simdi, senin istedigin Takim eski bir yönetimlige ait. Kendiyle konusdum. Bu takimi nasil ele gecirdin ? mail nasil degisdirdin .
-
Transfer Pazarı
BeitragSuan rahat 20-40 kisi lig atanmasini bekliyorlardir. Bu Oyuncular transferde olmasa, kimse oyuncu alamicak veya kopyaliyamicak. 10 kiside oyuncu olsa sade, fiyatlar 10 katina suankine cikar. Amac suan yeterince gelenler Oyuncu alsinlar kopyalasinlar ki ligler kurulsun biran önce.
-
Eski takım arama
BeitragLütfen, herkez kendine ait konu acsin .
-
Mobil Ödeme Sorunu
BeitragMenjer adiniz ?
-
Zitat von AkifYesilkaya: „Zitat von Fuchobi: „Zitat von Fuchobi: „bu arada benim kupanın tarihi 11.12.2012 diğer kulüpleri de inceledim. başka kulüplerde de tam bu tarihte kupası olanlar var. belki tarihle ilgili bir hatadır. sizlere yardımcı olabilecek bir bilgi diye düşünüyorum.“ örnek olarak bu kulüp: futbolcup.net/#/index.php?w=34…clubId=31251&_=1522228273 link gözükmüyorsa, takım adı: Hitit-Hattuşa menajer adı: öztemel_tic gördüğünüz gibi bu kulüpte ki 4 kupanın da tarihi 11.12.2012 bu kulü…