Suchergebnisse
Suchergebnisse 121-140 von insgesamt 146.
-
Kalecinin degeri nekadar
BeitragCevik, Orhun KL 135 gücünde 21 yasinda yetenek avcisi getirdi..... degerinin yarisina verecem.
-
eski takımım
Beitragface bakin lütfen
-
eski takımım
Beitragtemizledim haklisin
-
eski takımım
Beitragsuan sistemde hatalar var yarin bi bakim...fazla varsa asaltiriz^^ az ise ekleriz
-
eski takımım
Beitraghaber vereydin yardim da bulunurduk
-
eski takımım
BeitragZitat von faysal38: „haha bugün açtım, hic oyuncu kalmamisti, zar zor biraz topladım :D“ vay emir hosgeldin....kredi ve para boldur ya
-
DUYURU
Beitragsabah kadar burdayiz desene evren
-
Satılık fo
BeitragHersey genclere bakiyor artik. lig düsesiye biseye benzerler 16 lik 35 fo geldi bakalim
-
Satılık fo
BeitragAynen bu takimla baska sansim yok zaten.
-
Satılık fo
BeitragO nasil oluyo , lige atanmadin mi daha ?
-
eski takımım
BeitragZitat von mustafatr: „ilgilenmyo demedm yalan atcak biseym de yok yani suan siz ne böyle konustunuz ki anlamadım ?? ben sze giris adımı diyiverdim sadece onu hatrlıyom diye“ Belki de size aciklama yapmamis olabilirim. Oyunda suan yetkilerde sorunlar var. Size sizin mail haricinde baska bilgi veremem. Mail sifresini unutmak normaldir. Kac senelik üyelik , cogu ayni sorunu yasiyor. Bende isa ettim suan sorun var lütfen bekleyin diye. Suan nerden yazarsiniz, heryerden bana geliyor konu. Sif size de…
-
eski takımım
BeitragBak simdi evren bey anlatsin... Bu durumda ne yapardi ? herkeze örnek olsun. Sade siz degilsiniz, böyle yapan. Takim adini, menejer adini , mail adressini unuttanlar. Ilgilenmiyor demeniz bile yalan. Hergün bakiyorum, aciklama yaptim , beklemesini söyledim.
-
DUYURU
BeitragZitat von ramazan: „düzenlemeye başladım 100 satır düzenledim bile bana admin panelinde yazan şeyler denk geldi birde bazı alakasız saçma anlamlı cümleler çıkıyor süspansiyon düzenle falan yazıyor başka bir anlamı olabilir ama o şekilde düzenledim ileride o yazıları gördükçe asıl anlamını bulup düzenleriz <item name="wcf.acp.infraction.suspension.edit"><![CDATA[Edit Suspension]]></item> googleden baktım ban,ceza,uzaklaştırma olarakta anlamı varmış büyük ihtimal o anlamdadır o şekilde çeviriyorum…
-
Kredi fiyatları
BeitragFiyatlar artik böyle kalacak.
-
BAŞVURULAR FORUM SAYFAMIZDAN
Beitragturnuvalari. turnuva bölümunda acalaim lütfen
-
HERKESE PARA
BeitragKac kurus ?
-
hiç oyuncum yok
Button57 - - Oyuncu Arama
BeitragSen özelden yazan degilmisin ramazan ?
-
hiç oyuncum yok
Button57 - - Oyuncu Arama
BeitragMenejer adinizi alabilirmiyim.