Suchergebnisse

Suchergebnisse 101-120 von insgesamt 177.

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

JacuWoods - - Bar sportowy

Beitrag

Oldboy nawet je usunę, nie chciałem żadnej afery, chciałem tylko dowiedzieć się jednej rzeczy. Podziwiam

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

Beitrag

Zdecydowanie to Ty się źle wyraziłeś Teraz wszystko jasne, dziękuję za odpowiedź Pozdrawiam

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

Beitrag

Z całym szacunkiem ale nadal nie wiem czy będą się nagrody zmieniać czy nie? Akceptowaliście ten sam regulamin? GL7: "Chyba prostym i logicznym wyjaśnieniem całej tej sprawy i wystarczy się zauważyć ze jeżeli dojdą osoby, które nie dały nic do sponsoringu a spełniają kryteria wpisowego to równa się to z tym że nagrody zostaną zwiększona i się zmienia." GL7 mówi że nagrody zostaną zwiększone z kolei Oldboy pisze: "Po przeczytaniu regulaminu to zrozumiałeś? Skoro Tam nie ma takowej wzmianki to pow…

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

Beitrag

Pozdrawiam

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

Beitrag

Czytałem dokładnie! Skąd Ty możesz wiedzieć czy ja czy nikt inny go nie przeczytał. I właśnie po to jest regulamin żeby wszystko było jasne i niczego nie trzeba było się domyślać, bo po co regulamin jak Ty mi każesz się domyślić chyba nie do końca znasz sens bytu regulaminu, skoro po jego przeczytaniu każesz się domyślić. Myślę że jeżeli będziemy się wzajemnie szanować to nie będzie problemów. Z całym szacunkiem ale edycja prowadzona przez MartinoMartineza przebiegła najsprawniej, w razie jakich…

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

Beitrag

szwagir24 przecież Typerek się jeszcze nie zaczął. Oldboy, a czy ja pytam kiedy pojawi się rozpiska nagród? Ja zadałem pytanie czy nagrody będą się zmieniać w czasie trwania Typerka czytajmy ze zrozumieniem

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

Beitrag

No właśnie prawdopodobnie nie znaczy na pewno, a regulamin jest

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

17 lat / 30 Q / DP 17 lat / 30 Q / N 17 lat / 30 Q / OZ

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

Beitrag

Moje pytanie jest niewidoczne czy organizator odpowiada na pytania tylko kolegów i tych co lubi?

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

Beitrag

To nie były podteksty tylko słowa ale masz rację, bądź czujny I nadal czekam na jakąś odpowiedź na wcześniejsze pytanie

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

Beitrag

Z tego co zrozumiałem nagrody będą się zmieniać w czasie trwania Typerka?

• Benutzer-Avatarbild

Szczyt FutbolCup vol. 5- Dyskusja

Beitrag

iBuyPower

• Benutzer-Avatarbild

Konkurs na Szczycie 3 odsłona

Beitrag

Szczyt FutbolCup #1 PGG ROW RYBNIK Internazionale Wodzisław Śląski Szczyt FutbolCup #2 Twister Black Devils Szczyt FutbolCup #3 Kolonia City Real Madrid Szczyt FutbolCup #4 soints iBuyPower

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

17 lat / 30 Q / DP 17 lat / 30 Q / N 17 lat / 30 Q / OZ

• Benutzer-Avatarbild

GALA FC - NOMINACJE - PROJEKT ROKU FC

JacuWoods - - Archiwum

Beitrag

michallisk - za "Jaki to Junior" GL7 - za "Typerka" MartinoMartinez - za "Typerka"

• Benutzer-Avatarbild

GALA FC - NOMINACJE - PROFIL KLUBU

JacuWoods - - Archiwum

Beitrag

Heterokrates - FC Buhaje futbolcup.pl/#/index.php?w=350…w&clubId=100&_=1575385513

• Benutzer-Avatarbild

Janusz - zawsze aktywny i zawsze można z nim zagrać symulację.

• Benutzer-Avatarbild

GALA FC - NOMINACJE - DRUŻYNA ROKU FC

JacuWoods - - Archiwum

Beitrag

Pomorzanin Cychry - mmysla92 - z tego co zaobserwowałem to ma największą ilośc trofeów. Leech Pozz - lukasz7812 - klub założonony 1 stycznia 2019 roku co za tym idzie założony 3,5 miesiąca później niż 90% zespołów z TOP100, a kwestią kilku dni będzie jak wskoczy do TOP20 rankingu Elo(aktualnie 22). odrzanka - ouww - klub założony początkiem kwietnia( tj. 205 dni po powataniu serwera, a serwer istnieje 473 dni), a wszystko wskazuje na to że od przyszłego sezonu zobaczymy go w Ekstraklasie co jest…

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

17 lat / 30 Q / OŚ 17 lat / 30 Q / N 17 lat / 30 Q / OZ

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

17 lat / 30 Q / OŚ 17 lat / 30 Q / N 17 lat / 30 Q / OZ