Suchergebnisse

Suchergebnisse 141-160 von insgesamt 177.

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 - VII EDITION

JacuWoods - - Bar sportowy

Beitrag

Ekstraklasa 2 Kolejka: 11 - 04.11.2019 17:00:00 FC Köybaši vs. LKS Czaszyn 1:0 C Masters Gliwice vs. Twister 1:0 Ekstraklasa 7 Kolejka: 20 - 04.11.2019 17:00:00 Tottenham Hotspur 1882 FC vs. Łęg Łowce 2:0 DiiL FC vs. Christun 0:2 1 liga 1 Kolejka: 4 - 04.11.2019 17:00:00 KS Zaborów vs. Mistrz Czaniec 2:0 2 liga 113 Kolejka: 10 - 05.11.2019 17:00:00 Real Madrid Club De Futbol vs. LECH KONIN 2:0 KRS vs. FC Wyspa 0:2 Ekstraklasa 3 Kolejka: 11 - 05.11.2019 17:00:00 thorrgall vs. Jazzmani 2:0 TheDanc…

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 - VII EDITION

Beitrag

Ekstraklasa 5 Kolejka: 22 - 02.11.2019 17:00:00 FC Czartoland vs. Legia...(L)...Warszawa 2:0 The Gunners vs. iBuyPower 0:2 1 liga 2 Kolejka: 6 - 02.11.2019 17:00:00 FC.Jamajka vs. AC/DC - Hells Bells 2:0 WKS Victoria Łódź vs. FC Brzozie Lubawskie 0:2 2 liga 100 Kolejka: 22 - 02.11.2019 17:00:00 As Szpuners vs. MASTERCLUB 2:0 Ekstraklasa 1 Kolejka: 6 - 03.11.2019 17:00:00 soints vs. Pogoń Dołuje 1:0 C.F Wyspa vs. FC Buhaje 2:0 1 liga 3 Kolejka: 13 - 03.11.2019 17:00:00 Byki z Glinek vs. Fc Piastó…

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

18 lat / 40 Q / OŚ 18 lat / 40 Q / OP 18 lat / 40 Q / OZ

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

17 lat / 40 Q / OŚ 17 lat / 40 Q / PP 17 lat / 40 Q / OP

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

17 lat / 40 Q / DP 17 lat / 40 Q / PP 17 lat / 40 Q / OŚ

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

17 lat / 30 Q / PP 17 lat / 30 Q / OZ 17 lat / 30 Q / OŚ

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

17 lat / 30 Q / PP 17 lat / 30 Q / OZ 17 lat / 30 Q / OŚ

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

16 lat / 35 Q / N 17 lat / 35 Q / N 18 lat / 35 Q / N

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

16 lat / 40 Q / OZ 16 lat / 40 Q / OŚ 16 lat / 40 Q / DP

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

Beitrag

Zitat von Oldboy: „Zitat von JacuWoods: „Zitat von Oldboy: „Zitat von JacuWoods: „Klub E-InstalPro Piersna przegrał 5 pierwszych kolejek walkowerem, więc pewnie i teraz też przegra 3:0. Mecz z jego udziałem trzeba anulować “ Jeśli tak faktycznie będzie to zostanie zastosowany ten pkt w regulaminu. 18 a) W przypadku meczu zakończonego walkowerem, wszystkie typy, które dotyczą tego meczu, nie zostaną uwzględnione. Czyli może się okazać w przypadku w/o że za ten mecz nikt nie dostanie naliczonych p…

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

Beitrag

Zitat von Oldboy: „Zitat von JacuWoods: „Klub E-InstalPro Piersna przegrał 5 pierwszych kolejek walkowerem, więc pewnie i teraz też przegra 3:0. Mecz z jego udziałem trzeba anulować “ Jeśli tak faktycznie będzie to zostanie zastosowany ten pkt w regulaminu. 18 a) W przypadku meczu zakończonego walkowerem, wszystkie typy, które dotyczą tego meczu, nie zostaną uwzględnione. Czyli może się okazać w przypadku w/o że za ten mecz nikt nie dostanie naliczonych pkt. Narazie typujemy zgodnie z rozpiską.“…

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

Beitrag

Klub E-InstalPro Piersna przegrał 5 pierwszych kolejek walkowerem, więc pewnie i teraz też przegra 3:0. Mecz z jego udziałem trzeba anulować

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

OŚ 35 16 OŚ 35 18 OŚ 30 17

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

17 lat / 30Q / PP 17 lat / 30Q / OZ 17 lat / 30Q / DP

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

OZ 30 17 DP 30 17 DP 30 18

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

DP 30 16 DP 30 17 DP 30 18

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

Beitrag

Od początku miałem na celu tylko to by GL7 przyznał się do błędu i im bardziej GL7 chciał udowodnić że ma rację tym bardziej chciałem mu uświadomić że jej nie ma. Nic innego mnie nie interesowało. Bo jeżeli chodzi o Typerka to uważam że to jest super pomysł. Pozdrawiam

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

Beitrag

I grupa G-8 ma podjąć decyzję przeciwko Tobie? To, że uciekasz mnie nie dziwi brak argumentów i hipokryzja z Ciebie wychodzi. Złamanie regulaminu na rzecz jednego uczestnika, a następnie pisanie że jak ktoś poprosi to nie znaczy że go złamiesz to tak to jest wynik kolesiostwa. I złamanie regulaminu w celu podtrzymania rywalizacji to tak to jest kombinatorstwo. Mam nadzieję, że Grupa G-8 będzie obiektywna. Pozdrawiam

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

Beitrag

Cieszy mnie że się przyznajesz do tego że jesteś hipokrytą. Nic nikomu nie zarzucałem, to są tylko Twoje domysły. Wprost nic nie powiedziałem a Ty jak "sprawiedliwy sędzia" skazujesz mnie na podstawie swoich domysłów. Po trzecie do kogo mam się odwołać jak to Ty decydujesz kogo lubisz i kto może a kogo nie lubisz i nie może brać udziału w Typerku. I po czwarte proszę o podanie powodu z jakiego zostałem wydalony? Mówię o faktach a nie o domysłach hipokryty?

• Benutzer-Avatarbild

TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE

Beitrag

Jak poprosi ktoś inny to tak nie zrobisz, a wcześniej dla kogoś innego tak zrobiłaś, to się nazywa stronniczość i nie konsekwentność. Źle rozumiesz.organizacja jest dobra, a złamałeś regulamin tylko Ty a nie wszyscy organizatorzy i tylko Ty krzyczałeś na czacie żeby przestrzegać regulaminu a nie wszyscy organizatorzy. Jedyne czego chcę to żebyś się przyznał do tego że wałczyłeś o regulamin na czacie a tutaj go złamałeś co jest hipokryzją. Przyznaj się do tego i po temacie.