Suchergebnisse
Suchergebnisse 161-177 von insgesamt 177.
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
BeitragNo to chociaż wiadomo dlaczego stają za Tobą, choć nie masz racji. Mam nadzieję że już nikogo nie będziesz pouczał na forum czy na czacie aby przestrzegali regulaminu, gdyż sam go łamiesz i nie ważne w jakiej intencji, bo złamanie regulaminu to złamanie regulaminu. Jak mówił thorrgall zrobiłeś to raz to możesz zrobić drugi, a teraz każdy uczestnik tej zabawy może poprosić Cię o złamanie regulaminu na jego korzyść popierając to takim argumentem, że dla kogoś go złamałeś to zrób to dla mnie i wted…
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
BeitragMewa98 nic nie sugeruje. Naucz się czytać ze zrozumieniem. Mam tylko jeden cel w tej dyskusji i nie interesuje mnie Twoje zdanie czy michallisk. Jeżeli Ty Mewa98 ani michallisk nie zauważacie tego że GL7 walczy z tymi co łamią regulamin a sam go łamię to Wam współczuje. Wystarczy tej wazeliny z Waszej strony. Fajnie że ktoś (thorrgall) zrozumiał i się wypowiedział o co mi chodzi w tej dyskusji, bo pozostała trójka (michallisk, Mewa98 i GL7) szukają jakichś innych problemów a problem jest tylko t…
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
Beitragskończ rzucać jakieś regułki, całe swoje życie tak tłumaczysz? walczyłeś o przestrzeganie a sam złamałeś regulamin to jest hipokryzja. Brawo, czekam na nowe definicje
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
Beitragśmieszna jest Twoja ucieczka od komentowania hipokryzji i kolesiostwa, więc nie szukaj zmiany tematu. i proponuję zakończyć rozmową bo mi chodzi o to żebyś się przyznał do kolesiostwa i hipokryzji, a Ty nie masz tego odwagi zrobić, więc nie ma sensu dalej jej prowadzić skoro nie masz zamiaru tego zrobić. Powodzenia i pozdrawiam
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
Beitragi proponuję zakończyć rozmową bo mi chodzi o to żebyś się przyznał do kolesiostwa i hipokryzji, a Ty nie masz tego odwagi zrobić, więc nie ma sensu dalej jej prowadzić. Powodzenia i pozdrawiam
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
Beitrag14 września powstawały pierwsze kluby i Ci którzy są aktywni zwyczajnie się znają, na czacie są nazywani tzw. "topką".
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
BeitragTo czy wzajemnego popierania nie ma wiecie tylko Wy nikt Wam nie czyta wiadomości prywatnych. Jeszcze została hipokryzja. Podtrzymanie rywalizacji? jesteśmy na początku edycji, podtrzymywać rywalizację można dwie kolejki przed końcem, a nie na początku. A po drugie rywalizacja byłaby i bez Twojej pomocy, a kto wie czy tamten użytkownik nie wyskoczy na dwie kolejki przed końcem na prowadzenie i Twoje podtrzymanie rywalizacji na początku nie zabije jej tam gdzie powinna być, czyli na końcu zabawy.…
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
BeitragNie chce. Chcę tylko żebyś nie był hipokrytą i przyznał się do kolesiostwa, a nie mówił że nic nie popieram faktami. Poparłem faktami kolesiostwo to nie miałeś odwagi tego skomentować tylko zmieniłeś temat na to jaki jest mój cel tej dyskusji. Moim celem jest właśnie to żebyś się przyznał że krzyczałeś ostatnio o przestrzeganie regulaminu dwóch menadżerów, a sam nie potrafisz przestrzegać regulaminu który został stworzony przez Ciebie. Takie zachowanie się nazywa hipokryzją. Też pogrubię i wyśro…
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
BeitragEj Ej Ej kolesiostwo nie poparte faktami? " jakiś błąd ci się wkradł i nie wpisałeś wyników na mecze które odbyły się dzisiaj ale resztę spotkań ci zaliczę chociaż według regulaminu nie powinienem " Twoje słowa, nagiąłeś regulamin tłumacząc się że zrobiłabyś tak w przypadku każdego, więc nasuwa się pytanie po co jest ten pkt w regulaminie jak ma być pomijany przy każdej okazji? Jeszcze odnosząc się do Twoich słów "nie mam zamiaru nic w nim zmieniac tylko dlatego że ty masz z tym problem." wiem ż…
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
BeitragA gdzie zobaczyłeś że nie biorę udziału w dalszej zabawie? Życie też jest niesprawiedliwe a jednak żyje
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
BeitragJa nie potwierdzam fachowego prowadzenia typerka, bo fachowe jest wtedy gdy wszyscy są równi i tak samo obowiązuje ich regulamin, a tutaj jest organizowany folwark zwierzęcy. Jetem za GL7 o ile będzie to robił konsekwentnie, a jeśli ma to wyglądać tak jak do tej pory to decyzja o ostatniej edycji jest jak najbardziej trafna Pozdrawiam
-
Jaki To Junior
BeitragPP 40 16 LP 30 17 OZ 30 16
-
Jaki To Junior
BeitragDP 40 17 N 40 17 OP 30 17
-
Jaki To Junior
BeitragPP 100 21 PP 105 22 PP 100 22 PP 105 21 PP 100 23
-
Jaki To Junior
BeitragLP 85 22 PP 85 22 OP 85 22 BR 85 22 DP 85 22
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
Beitragnapisałem w wiadomości prywatnej.
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
BeitragMoja nagroda została anulowana bo regulamin nie był dopracowany i niezrozumiały. Dlatego odwołuje się od decyzji i wyjaśniam jak można interpretować inaczej pkt 18 regulaminu. 18.Nagrody są również przewidziane dla osoby, która będzie najlepsza w danej kolejce(największa zdobyta liczba punktów). Jedyne wymagania co do dostania nagrody to 50 % spotkań wytypowanych. W moim domyśle chodzi o 50% wytypowanych spotkań danej kolejki bo w regulaminie nie jest napisane że chodzi o 50% spotkań całego type…