Suchergebnisse
Suchergebnisse 61-80 von insgesamt 183.
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von ercanmzl: „Zitat von Şevket: „Haftanın menejeri neye göre seçiliyor eski olupta seçilemeyen arkadaşlar var onlarada haksızlık oluyor“ Şevket liginde kadro gücü 2000-3000 gibi senden yüksek bir olan takımı yenersen haftanın menajeri olursun.“ abi yok ya şehir efsanesi o kaç defa yendim 1 kere bile seçmedi daha sistem beni ne zamandır oymuyorum
-
TOPLAM 122.500.000 € LUK ÖDÜLLÜ TURNUVA
İbrA11 - - Turnuvalar
Beitragkulüp adı : SO4 lig : spor toto süper lig
-
kaptanlık
Beitragiyi bir şey mi dedin kötü bir şey mi bilemedim
-
kaptanlık
Beitragöncelikle merhaba . bence diziliş menüsünde kaptanlk seçeneği biraz daha artırılması lazım 2.kaptan 3.kaptan diye çünkü maç esnasında değişklik yapıp kaptanı çıkardığınız zaman bonus gidiyor ve bu hoş bir durum değil . oyunda daha büyük sorunlar varken bu durum onların yanında ufak kalsada öyl köşede dursun istedim
-
Elit Menajerler Klanı
Beitraghahahaha nerdeee tüm zamanların en iyisi yapmayı bırak beni lig düşürüyor sistem :))) ama elbet bir gün anlayacklar haklısn
-
Elit Menajerler Klanı
Beitragkaç yıldır bu oyunu oynuyorum daha bir kez seçilmedim yeni gelen tüm amatör külüpler bile seçildi kullanılmayan takımlar bile seçildi bir ben kaldım sanırım sistem beni görmezden geliyor
-
Zitat von Kızıltan: „Bu konu yüzünden takım sayıları düşürüldü ve bütün özellikle de Süper Lig takımlarının önemli miktada para kaybetmesine sebep olundu.Oyun bizden vergileri ve oyuncu maaşlarını düşürmeden talep ederken şimdi günlük toplamda asistan ve oyunculara 750-900bin arası öderken, 1200-1300 arası öder hale geldik.Bunun karşılığında oyuncular daha az ücret talep ediyorlar mı?Oyuncular ile Kl hariç 31 yaş olan anlaşma süresi 33 yada 34 e yükseltildi mi?Hayır!Bir şey yapılıyor.Halbuki hiç…
-
Genç Oyuncu Sorunu
Beitragbende de öyleydi arka arkaya nerden baksan 15-20 tane kovdum sonra 4 tane işime yarayan oyuncu geldi sonra gene bir duraklama 3-4 hafta falan ardından diğer 3ü düzgün geldi ..anlıyacağın 2 grup halide geldiler ama bekledim ben de
-
oyun beni yanlış lige atadı
İbrA11 - - Oyun Hatalari
BeitragZitat von Dilovası: „Zitat von İbrA11: „destek kısmı hep yabancı dil bir şey anlamıyorum“ tamamdır ben kontrol ediyorum.“ bir sonuç çıkmadı mı hala ?
-
Elit Menajerler Klanı
Beitragiyi bayramlar herkese
-
İbrA11 - - Oyun Hatalari
Beitragteşekkürler
-
İbrA11 - - Oyun Hatalari
Beitragdestek kısmı hep yabancı dil bir şey anlamıyorum
-
İbrA11 - - Oyun Hatalari
Beitragteşekkür ederim eser ve şevket abi .. ama böyle olmaz çözülmesi lazım bu durumun
-
Transferler farklı tarihte geliyor
İbrA11 - - Oyun Hatalari
Beitragkesinlikle öyle en azından düzen vardı şimdi güncelleme deniyor ama her şey daha kötü... valla bezdim bırakacm oyunu ya o kadar para topla o kadar kadro diz haksız yere her şey gitsin .
-
İbrA11 - - Oyun Hatalari
Beitragaynen katılıyorum sana murat abi .. kaç sezon önce kadromu bozdum para toplamak için o kadar zaman harcadım herşeyi halletim süperlig için tam kadroyu kurdum son 3te olmadığım halde bir baktım lig düşmüşüm . bu durum kabullenemez ben şimdi bu kadroyu neden kurdum . zaten yaşlı kadro ne işime yarayack ne istiyim . acilen durumun düzeltilmesi lazım
-
İbrA11 - - Oyun Hatalari
Beitrag18 takımlı süper ligte sezon sonu son 3 sırada değildim 15. bitridim ona rağmen beni bir alt lige attı . adminler bu durumu çözerse sevinirim
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von melekmete: „slm arkadaşlar.. internete giremedim 5 oyuncu gitmiş sözleşme yapamadım.. anlıyacağınız futbolcu ve para lazım bütçem 5 milyon“ takım adı SO4 avcının getirdiği 160-185 civarı oyuncular var min fiyata alabilrsnz işinşze yararsa pazara bakın en az 2.ligte olmalısnz ama
-
Satılık Gençler
Beitragolay öyle değildi ama hadi neyse bekliyorum bakalım getir