Suchergebnisse
Suchergebnisse 81-100 von insgesamt 183.
-
Satılık Gençler
Beitragbna söz verdiğin oyuncuyu başkasına verdin ya daha da bir şey demiyorum ...
-
MVP GENÇLERİ
Beitragol ye ne istiyorsnz
-
teşekkür ederim benim oyumcularım forumda ki oyuncuların çoğuna göre kötü diğer arkadşlarınkilere de göz atabilrsinz
-
teşekkür ederim aibm saolasın
-
330 DI 19 60m 325 DD 20 45m 280 OH 20 33m 270 FO 19 33m 270 FO 20 30m 200 KL 25 5m oyuncular pazardadır !!!
-
SO4 SATILIK OYUNCULAR :)
Beitrag290 or 19 yas 40m
-
Beitragpiyasada daha gençler düşmediği için fiyat bilmiyorum en yüksek teklifi verene satacm oyuncu 5 gün sonra çıkıyor pazara koyacağım
-
BeitragAynen iyi gelişti
-
BeitragListe güncellenmiştir genç oyuncular satılıktır
-
Bayram Turnuvası Süper Lig
İbrA11 - - Turnuvalar
Beitragemeklerinize sağlık herkese başarılar
-
Beitragçok saol esercim ...
-
SO4 Transfer Pazarı
BeitragKONU GÜNCELL ! .. son oyuncular bu fiyattan fo satmıyorlar pazarda
-
BeitragZitat von Kızıltan: „Zitat von İbrA11: „şuan bunu planlıyorum abi hayırlısı senin gençlerde güzel ilerleyen vakitlerde pazarlığa oturmamız gerek :D“ Sana kapım her zaman açık kardeşim. :)“ eyw abim her ne kadar seni gerçekte tanımasamda senle sohbet etmek hoşuma gidiyor
-
Beitragşuan bunu planlıyorum abi hayırlısı senin gençlerde güzel ilerleyen vakitlerde pazarlığa oturmamız gerek
-
BeitragZitat von Kızıltan: „Zitat von İbrA11: „Zitat von Kızıltan: „Güzel gençler kardeşim.Futbolcup'un geleceğine atılan ilk adımlarında hepsine hayırlı sözleşmeler diliyorum. :)“ teşekkür ederim abim sağolasın ama ben beğenmedim bunları ya istediğim gibi olmadı“ Bence 8 Level antrenörle başladıkları için iyiler.Sonuçta ilk çıkacak gençlerden çok yüksek beklentilerimiz yok hiçbirimizin.Bu şartlarda her türlü işe yarayacaklardır. :)“ bunların yarısı benim ilk 11 oyuncularım olduğu için insan bir beklen…