Suchergebnisse
Suchergebnisse 101-120 von insgesamt 183.
-
SO4 SATILIK OYUNCULAR :)
BeitragZitat von Kızıltan: „Güzel gençler kardeşim.Futbolcup'un geleceğine atılan ilk adımlarında hepsine hayırlı sözleşmeler diliyorum. :)“ teşekkür ederim abim sağolasın ama ben beğenmedim bunları ya istediğim gibi olmadı
-
Beitraggüçler güncellendi
-
SO4 Transfer Pazarı
Beitragkonu güncel
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von omergok: „Zitat von İbrA11: „son 500 mesaj selamlaşma bir türlü ilerletemedinz şu muhabbeti :))) ha gayret olacaak“ İbrahim İlk öncelikle merhaba Şuan şu yazdığın cümleden dolayı seni kınıyorum. Kendince espiri yaptığını sanıyorsun ama yaptığın bu mizaç emeğe saygısızlıktır ! 3 Ay önce açılmış bir oyunun 1aylık klanıyız ve 2 turnuva Ve extradan klanda ki dostlara yaptığımız destekleri gösteriş yapar gibi gösteremiyoruz sonuç ta bir oyun için saçma sapan övgülere ihtiyacımız yok .Forumd…
-
Haftanın menajeri
Beitrag1 defa beni seçsinlerde sonra nasıl oluyorsa olsun
-
Elit Menajerler Klanı
Beitragson 500 mesaj selamlaşma bir türlü ilerletemedinz şu muhabbeti :))) ha gayret olacaak
-
SO4 Transfer Pazarı
Beitragbir konuşuyorum görsen ayırt edemezsin berlin şivesiyle hem de
-
BeitragZitat von Şevket: „Zitat von İbrA11: „Zitat von Şevket: „Yine de iyi önemli olan level 10 iken gelen gençler :)“ aynen ama bi sonrkilerde 9 lwl ile çalışck lig 6 temmuzda bitiyor“ 1 ay var daha yaklaşık güç olarak 15-20 güç arasında fark eder 10 level e göre“ sadece 15-20 güç farkedeckse iyiymiş çok değil
-
SO4 Transfer Pazarı
BeitragZitat von Şevket: „Zitat von İbrA11: „o zamn yöneticilerin göz ardı etmes gerek yani amacım flood yapmak değil ama başka türlü olmuyor ki :)“ Olur arada flood takma kafana bi daha yapmazsın olur biter :)“ foruma girince mesaj baya biriikiyor herkese cvp vereyim derken ister istemez oluyor
-
Haftanın menajeri
BeitragZitat von Button57: „Eskiden biz belirliyorduk. Forumda oyunda olsun, davraniş , ilgi , çaba. Saygi göstermek. Yakinda tekrar yine uygulucaz Bu sistemi“ bence de öylesi daha iyi de şuan ki sistem nasıl işliyor
-
BeitragZitat von Şevket: „Yine de iyi önemli olan level 10 iken gelen gençler :)“ aynen ama bi sonrkilerde 9 lwl ile çalışck lig 6 temmuzda bitiyor
-
Zitat von Eserbekler: „Zitat von İbrA11: „konu olarak açayım sizin konunuzu sabote etmiş olmayayım değerli yorumlarınızı bekliyorm diyecm ama hepsi çöp :D“ Küçük görme senin gençler de iyi bence :)“ yok be avantaj hemen çıkacklar ama gene bazı oyuncular 9 lwl asistanla çalışack lig yetişmiyor üzücü
-
SO4 Transfer Pazarı
Beitrago zamn yöneticilerin göz ardı etmes gerek yani amacım flood yapmak değil ama başka türlü olmuyor ki
-
Beitrag8-9 lwl asistanlarla yetiştiler aynen tek avantajım hepsi erken çıkıyor
-
Beitrag330 dı 19 25.06.2018 270 fo 19 01.07.2018 270 fo 20 21.06.2018 300 dd 20 27.06.2018 325 dı 20 270 oh 20 290 or 19 40 m 160 dı 19 170 od 22 165 oh 23 Satılıktır 2 güne hepsi pazara konacktır
-
konu olarak açayım sizin konunuzu sabote etmiş olmayayım değerli yorumlarınızı bekliyorm diyecm ama hepsi çöp
-
SO4 Transfer Pazarı
Beitragolmuyor yine de teşekkür ederim daha kapsamlı bilen biri yazar belki hallederim bende iyi akşamlar
-
bir benim tüm gençlerim çöp herhalde hepsinide 16-17 yaş almıştım
-
SO4 Transfer Pazarı
Beitragteşekkür ederim . öyle bir amacım yok mesaj yarışması için yapmıyorum zaten burdan başka bir yerede yazdığım yok . birden çok alıntılama yapıp birden fazla kişiye nasıl cvp veriyorsunz beceremedim o yüzden böyl yapıyorum öğretirsenz o şekil yaparım
-
SO4 Transfer Pazarı
BeitragZitat von ercanmzl: „KL gerçekten uygun. Almak isteyenler değerlendirebilir. Hayırlı Satışlar İbrahim.“ teşekkür ederim abi bunu da görmemişim geç cvp verdim kl uygunda anlaşamıyoruz 165 dedi biri en son o paraya vermek istemiyorum dursun