Suchergebnisse
Suchergebnisse 121-140 von insgesamt 183.
-
SO4 Transfer Pazarı
BeitragZitat von Kızıltan: „Kolay gelsin kardeşim. :)“ teşekkür ederim abi kusura bakma gözden kaçırmışım yoğundum yeni gördüm
-
SO4 Transfer Pazarı
Beitragyok abi 2 fo ve kl duruyor kl de anlaşamıyoruz arkdşlarla
-
SO4 Transfer Pazarı
Beitragteşekkür ederim
-
SO4 Transfer Pazarı
BeitragZitat von kralmami_1903: „bu dd pazardaki dd mi 260m teklif ettim 3-4 DD-DI ye artık hanginiz önce kabul ederse :D“ kabul ettim usta hayırlı olsun
-
SO4 Transfer Pazarı
Beitrag555 kl 180 m olmuştur 530 dd 250 m
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Kızıltan: „Zitat von İbrA11: „Zitat von hüsnüzengin: „Zitat von İbrA11: „takım adı : SO4 kullanıcı adı : kebaliharo11 ben de katılmak isterim ... gazeteye de karşılıklı abone olunur herkese iyi oyunlar“ OLDUM KARDEŞİM“ ben de oldum teşşkür ederim :)“ İbrahim ben senin gazeteye abone olmamışım.Burada yazınca farkettim.Hemen oldum şimdi. :)“ lafı olur mu abim sağolasın
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von hüsnüzengin: „Zitat von İbrA11: „takım adı : SO4 kullanıcı adı : kebaliharo11 ben de katılmak isterim ... gazeteye de karşılıklı abone olunur herkese iyi oyunlar“ OLDUM KARDEŞİM“ ben de oldum teşşkür ederim
-
Bayram Turnuvası Süper Lig
İbrA11 - - Turnuvalar
Beitragilk yazan ben olayım takım adı: SO4 menajer adı: ibrA11
-
SO4 Transfer Pazarı
BeitragZitat von Şevket: „Kolay gelsin hayırlı satışlar“ teşekkür ederim saolun
-
SO4 Transfer Pazarı
BeitragZitat von Eserbekler: „Ibrahim bana hediye edebilirsin kalanları fazla maas alıyorlardır alacaklarına karşılık sözleşmelerini feshet :D“ istediğin oyuncu olsun canım benim hepsi sana 550 m
-
SO4 Transfer Pazarı
BeitragZitat von ercanmzl: „Kadro olayi hakkaten en zor olanı. Ama bunu olusturmak kurgulamak ta ayrı bir zevk veriyor insana. Başarılar dilerim. Allah gönlüne göre versin. kalan oyuncuların içinde hayırlı satışlar“ teşekkür ederim saolasın
-
SO4 Transfer Pazarı
Beitragslm abi aynen gitti hepsi bi bunlar kaldı . şimdi kadoyu baştan kurmak kaldı o iş daha zor ama yapack bişy yok seviyorum bu oyunu
-
Elit Menajerler Klanı
Beitragtakım adı : SO4 kullanıcı adı : kebaliharo11 ben de katılmak isterim ... gazeteye de karşılıklı abone olunur herkese iyi oyunlar
-
İsim yaş
İbrA11 - - Futbolcup TR
Beitragibrahim , yaş 22 ... hissedilen 59 oyun açılıp kapandığında kadroda kalan 50-60 yaşlarında ki oyuncular gibiyim resmen xd
-
SO4 Transfer Pazarı
Beitrag355 fo 60 m ye satılıktır
-
SO4 Transfer Pazarı
Beitragsatılan oyuncular çıkarılmıştır. oyuncu güçleri güncellenmiştir . KONU GÜNCEL
-
SO4 Transfer Pazarı
Beitrag450 or satılmıştır
-
SO4 Transfer Pazarı
Beitragteşekkürler abi
-
SO4 Transfer Pazarı
BeitragZitat von Kızıltan: „Zitat von İbrA11: „Zitat von Eserbekler: „Piyasaya gore makul fiyatlar verdi doğrusunu yaptı ve kazandı hayırlı olsun kardeşim :)“ teşşkkürler kardeşim oyun ilk açıldığı zaman her bir oyuncuma 500 m 400 m teklif vardı orda hata yaptık ama neyse .“ Hayırlı satışlar kardeşim.Sen oyuncuları pazardan aldıktan sonra çok daha güçlü oyuncular çıktı ortaya.Hiç birimiz bilmiyorduk öyle oyuncular olduğunu.Senin oyuncular pazardayken en iyileriydi.Ben bile demiştim sana o zaman bu kadr…
-
SO4 Transfer Pazarı
BeitragZitat von ercanmzl: „İbrahim sattığına sevindim hakkaten fiyatların makuldu alınabilirdi. Başarılar dostum“ teşekkür ederim sanada