Suchergebnisse

Suchergebnisse 121-140 von insgesamt 183.

• Benutzer-Avatarbild

SO4 Transfer Pazarı

İbrA11 - - Satılık

Beitrag

Zitat von Kızıltan: „Kolay gelsin kardeşim. :)“ teşekkür ederim abi kusura bakma gözden kaçırmışım yoğundum yeni gördüm

• Benutzer-Avatarbild

SO4 Transfer Pazarı

İbrA11 - - Satılık

Beitrag

yok abi 2 fo ve kl duruyor kl de anlaşamıyoruz arkdşlarla

• Benutzer-Avatarbild

SO4 Transfer Pazarı

İbrA11 - - Satılık

Beitrag

teşekkür ederim

• Benutzer-Avatarbild

SO4 Transfer Pazarı

İbrA11 - - Satılık

Beitrag

Zitat von kralmami_1903: „bu dd pazardaki dd mi 260m teklif ettim 3-4 DD-DI ye artık hanginiz önce kabul ederse :D“ kabul ettim usta hayırlı olsun

• Benutzer-Avatarbild

SO4 Transfer Pazarı

İbrA11 - - Satılık

Beitrag

555 kl 180 m olmuştur 530 dd 250 m

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

İbrA11 - - Klanlar

Beitrag

Zitat von Kızıltan: „Zitat von İbrA11: „Zitat von hüsnüzengin: „Zitat von İbrA11: „takım adı : SO4 kullanıcı adı : kebaliharo11 ben de katılmak isterim ... gazeteye de karşılıklı abone olunur herkese iyi oyunlar“ OLDUM KARDEŞİM“ ben de oldum teşşkür ederim :)“ İbrahim ben senin gazeteye abone olmamışım.Burada yazınca farkettim.Hemen oldum şimdi. :)“ lafı olur mu abim sağolasın

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

İbrA11 - - Klanlar

Beitrag

Zitat von hüsnüzengin: „Zitat von İbrA11: „takım adı : SO4 kullanıcı adı : kebaliharo11 ben de katılmak isterim ... gazeteye de karşılıklı abone olunur herkese iyi oyunlar“ OLDUM KARDEŞİM“ ben de oldum teşşkür ederim

• Benutzer-Avatarbild

Bayram Turnuvası Süper Lig

İbrA11 - - Turnuvalar

Beitrag

ilk yazan ben olayım takım adı: SO4 menajer adı: ibrA11

• Benutzer-Avatarbild

SO4 Transfer Pazarı

İbrA11 - - Satılık

Beitrag

Zitat von Şevket: „Kolay gelsin hayırlı satışlar“ teşekkür ederim saolun

• Benutzer-Avatarbild

SO4 Transfer Pazarı

İbrA11 - - Satılık

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Ibrahim bana hediye edebilirsin kalanları fazla maas alıyorlardır alacaklarına karşılık sözleşmelerini feshet :D“ istediğin oyuncu olsun canım benim hepsi sana 550 m

• Benutzer-Avatarbild

SO4 Transfer Pazarı

İbrA11 - - Satılık

Beitrag

Zitat von ercanmzl: „Kadro olayi hakkaten en zor olanı. Ama bunu olusturmak kurgulamak ta ayrı bir zevk veriyor insana. Başarılar dilerim. Allah gönlüne göre versin. kalan oyuncuların içinde hayırlı satışlar“ teşekkür ederim saolasın

• Benutzer-Avatarbild

SO4 Transfer Pazarı

İbrA11 - - Satılık

Beitrag

slm abi aynen gitti hepsi bi bunlar kaldı . şimdi kadoyu baştan kurmak kaldı o iş daha zor ama yapack bişy yok seviyorum bu oyunu

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

İbrA11 - - Klanlar

Beitrag

takım adı : SO4 kullanıcı adı : kebaliharo11 ben de katılmak isterim ... gazeteye de karşılıklı abone olunur herkese iyi oyunlar

• Benutzer-Avatarbild

İsim yaş

İbrA11 - - Futbolcup TR

Beitrag

ibrahim , yaş 22 ... hissedilen 59 oyun açılıp kapandığında kadroda kalan 50-60 yaşlarında ki oyuncular gibiyim resmen xd

• Benutzer-Avatarbild

SO4 Transfer Pazarı

İbrA11 - - Satılık

Beitrag

355 fo 60 m ye satılıktır

• Benutzer-Avatarbild

SO4 Transfer Pazarı

İbrA11 - - Satılık

Beitrag

satılan oyuncular çıkarılmıştır. oyuncu güçleri güncellenmiştir . KONU GÜNCEL

• Benutzer-Avatarbild

SO4 Transfer Pazarı

İbrA11 - - Satılık

Beitrag

450 or satılmıştır

• Benutzer-Avatarbild

SO4 Transfer Pazarı

İbrA11 - - Satılık

Beitrag

teşekkürler abi

• Benutzer-Avatarbild

SO4 Transfer Pazarı

İbrA11 - - Satılık

Beitrag

Zitat von Kızıltan: „Zitat von İbrA11: „Zitat von Eserbekler: „Piyasaya gore makul fiyatlar verdi doğrusunu yaptı ve kazandı hayırlı olsun kardeşim :)“ teşşkkürler kardeşim oyun ilk açıldığı zaman her bir oyuncuma 500 m 400 m teklif vardı orda hata yaptık ama neyse .“ Hayırlı satışlar kardeşim.Sen oyuncuları pazardan aldıktan sonra çok daha güçlü oyuncular çıktı ortaya.Hiç birimiz bilmiyorduk öyle oyuncular olduğunu.Senin oyuncular pazardayken en iyileriydi.Ben bile demiştim sana o zaman bu kadr…

• Benutzer-Avatarbild

SO4 Transfer Pazarı

İbrA11 - - Satılık

Beitrag

Zitat von ercanmzl: „İbrahim sattığına sevindim hakkaten fiyatların makuldu alınabilirdi. Başarılar dostum“ teşekkür ederim sanada