Suchergebnisse
Suchergebnisse 21-40 von insgesamt 41.
-
Infrastruktura
BeitragNo właśnie tak myślałem, że tylko takie przełożenie. Słabo. Powinni usprawnić to jakoś. Nie ma co na siłę wymyślać nowych modułów tylko usprawnić istniejące (aktualizacja) - ostatnia w tym miejscu miała miejsce UWAGA!---lipiec 2011!!!!
-
Infrastruktura
BeitragCzy infrastruktura ma przełożenie na przebieg meczu? Zastanawia mnie stan murawy. Dla mnie powinien mieć znaczenie.
-
Symulacja + doświadczenie
BeitragCzy w symulacji rośnie doświadczenie młodych graczy?
-
Złe tłumaczenie w grze.
BeitragTwoja oferta spłaty za Czy aby na pewno to ma tak brzmieć?
-
Jaki To Junior
danlight - - Bar sportowy
BeitragZitat von michallisk: „Zitat: „Przecież wiadomo że to DP 10“ FC DANLIGHT bierzesz udział w konkursie czy to tylko luźna refleksja ???“ Oczywiście, że tak
-
Jaki To Junior
BeitragPrzecież wiadomo że to DP 10 18 OŚ 25 17 N 30 18
-
Złe tłumaczenie w grze.
BeitragZitat: „(...)i opuści Twój klub w następnej periodzie rynku transferowego“ Pozdrawiam
-
Ja już dawno myślałem o promocji ale stop. Futbolcup jest w rękach prywatnej firmy, która zgarnia benefity(reklamy,konta premium). To przede wszystkim im powinno zależeć na promocji tej gry(obecne są jak sam mówisz... nietrafione). I mają na to środki. Od nich powinna wyjść inicjatywa. Cieszę się, że serwer wrócił, ale czuję też zawód, że nie promują gry. Powodów nie znam. To nie jest atak w stronę właściciela i proszę tego tak nie odbierać. Myślę, że aktualizacja opisu i film na YT to dobry pom…
-
Szperacz
BeitragLipa. Z 17 latkiem profesjonalny kontrakt o sile 70 to nieprofesjonalne Dzięki za pomoc
-
Szperacz
BeitragZ zawodnikami od szperacza podpisujemy profesjonalny kontrakt?
-
W zasadzie płacisz credits za możliwość klonowania - czyli opcję jaką daję Ci gra. Nie widzę sensu dawać hajs wystawiajacemu zawodnika, kasę po kilku miesiącach gry będziesz liczył w setkach milionów a więc po co to przyspieszać? I tak za jakiś czas wpadnie wydarzenie Świąteczne za które pewnie dostaniesz credits za free.
-
Niemiecki film [ZGŁOSZONE]
BeitragNie wiem jak wy ale dla mnie ten film jest niepotrzebny na polskiej stronie. Może przedstawia co jest w grze ale...po niemiecku. A więc jeśli nie ma takiego filmiku po polsku to lepiej to zdjąć całkiem ze strony głównej. Może moderatorzy pokuszą się o lektora. Pozdrawiam
-
Kupon na turniej mistrzów
BeitragMusisz co jakiś czas odwiedzać zakładkę turnieje specjalne i zapisać się do turnieju.
-
Logo na zamówienie
BeitragKształt: dowolny Barwy: żółto - czarne Tekst: FC Danlight Znak szczególny: Piorun Informacje dodatkowe: Dodanie roku założenia 2018 Dziękuję bardzo
-
Witam, Proszę o uwzględnienie pomysłu dodania tabeli w zakładce wyników na stronie głównej celem szybkiego podglądu tabeli. Gracz sprawdzając wynik meczu praktycznie zawsze zagląda do tabeli. Myślę, że przełączenie zakładki spowoduje mniejsze zużycie serwera, gdyż podgląd ogranicza się do kilku pozycji tabeli łącznie z naszą.
-
Nasze kluby
Beitragdanlight FC Danlight
-
Nie działa strona główna
BeitragPo wejściu na stronę futbolcup.pl nie przenosi na adres login.futbolcup.pl - należy to poprawić. Zróbcie przekierowanie.
-
Może warto zmienić tekst na stronie głównej. Od nowej wersji futbolcup (v2) ten tekst się nie zmienia. Warto napisać coś bardziej ciekawego. Ja pierwszy raz logując się do gry nie miałem pojęcia, że można założyć swój klub i grać od najniższej klasy rozrywkowej aż do eksktraklasy i pucharów europejskich - brakuje takiej wzmianki. Co o tym myślicie? Idźmy za duchem czasu.