Suchergebnisse
Suchergebnisse 21-38 von insgesamt 38.
-
sa
Beitrag500+ kl aranıyor özelden iletişime geçebilirsiniz kulüp adı bulunmazlar
-
satılık
emre.65.van45 - - Satılık
Beitragbulunmazlar takımının transfer listesi Yis, Metehan dı 335 21 istenilen fiyat 15m Kosanoglu, Taylan dı 100 19 istenilen fiyat 1m
-
tahmin
BeitragMenajer adı : bulunmaz Çaykur Rizespor - Kasımpaşa 2-2 Gaziantepspor - Giresunspor 2-1 Konyaspor - Kayserispor 2-1 Göztepe - Trabzonspor 2-2 Fatih Karagümrük - Hatayspor 3-3 Antalyaspor - Başakşehir 2-0 Sivasspor - Adana Demirspor 2-3 Fenerbahçe - Alanyaspor 3-1 Beşiktaş - Galatasaray 1-2
-
tahmin
Beitragmenajer adı: bulunmaz Başakşehir - Beşiktaş : 1 - 2 Giresunspor - Çaykur Rizespor : 2 - 1 Sivasspor - Antalyaspor : 2 - 0 Adana Demirspor - Yeni Malatyaspor : 3 - 1 Kasımpaşa - Göztepe : 2 - 1 Galatasaray - Konyaspor : 3 - 1 Altay - Fatih Karagümrük : 2 - 1 Trabzonspor - Fenerbahçe : 2 - 2 Alanyaspor - Kayserispor : 2 - 1 Hatayspor - Gaziantepspor : 2 - 1
-
logo
emre.65.van45 - - Sohbet
Beitragitina ile logolarınız yapılır iletişi için bana oyundan mesaj atabilirsiniz kulüp adı: bulunmazlar
-
qwww
Beitragkulüp adı :bulunmazlar menajer adı: bulunmaz f. Karagümrük 2 0 Başakşehir Antalyaspor 0 0 Adana Demirspor Konyaspor 1 2 Alanyaspor Kayserispor 1 4 Trabzonspor Göztepe 1 2 Giresunspor Beşiktaş 0 1 Sivaspor Yeni Malatyaspor 0 2 Hatayspor Gaziantepspor 1 1 Altay Fenerbahçe 2 0 Kasımpaşa Çaykur Rizespor 0 2 Galatasaray
-
tahmin
Beitragmenajer adı: bulunmaz kulüp adı:bulunmazlar ALTAY 1 - 2 BEŞİKTAŞ SİVASSPOR 1- 2 FATİH KARAGÜMRÜK ANTALYASPOR 3- 1YENİ MALATYASPOR ADANA DEMİRSPOR 1 - 2 GAZİANTEP FK GİRESUNSPOR 1- 2 KAYSERİSPOR MEDİPOL BAŞAKŞEHİR 2 - 1 ÇAYKUR RİZESPOR HATAYSPOR 1- 3 FENERBAHÇE GALATASARAY 2 - 1 GÖZTEPE KASIMPAŞA 1- 3 KONYASPOR TRABZONSPOR 3 -1 ALANYASPOR
-
thmin
BeitragKulüp adı:bulunmazlar menajer adı : bulunmaz Çaykur Rizespor -Altay 1-1 Fatih Karagümrük -Antalyaspor 2-2 Beşiktaş -Adana Demirspor 2-2 Yeni Malatyaspor-Sivasspor 2-1 Gaziantep FK-Başakşehir FK 1-1 Kayserispor-Galatasaray 1-3 Göztepe -Hatayspor 2-1 Konyaspor -Trabzonspor 2-1 Fenerbahçe - Giresunspor 2-0 Alanyaspor - Kasımpaşa 3-2
-
menajer adı bulunmaz kulüp adı bulunmazlar Fraport TAV Antalyaspor-Beşiktaş 0-3 Atakaş Hatayspor-Kayserispor 2-1 Galatasaray-Alanyaspor 3-1 Giresunspor-İttifak Holding Konyaspor 1-2 Medipol Başakşehir-Fenerbahçe 0-2 Kasımpaşa-Trabzonspor 1-2 Yeni Malatyaspor-Fatih Karagümrük 1-2 Sivasspor-Gaziantep 2-1 Adana Demirspor-Çaykur Rizespor 2-1 Altay-Göztepe 2-1
-
oyuna ara veriyorum
Beitragmerhaba arakadaşlar oyuna ara vermeyi düşünüyorum önce tüm kadromu satıcam oyuncuların listesini hem burdan hem forumdan yayınlıyacam hizliresim.com/nh1oabb oyuncular bunlardır
-
sa
Beitragkulüp bulunmazlar menajer adı bulunmazlar Göztepe-Medipol Başakşehir 1-1 Beşiktaş-Yeni Malatyaspor 2-1 Trabzonspor-Galatasaray 1-1 Alanyaspor-Giresunspor 2-1 İttifak Holding Konyaspor-Altay 1-3 Fatih Karagümrük-Adana Demirspor 1-2 Kayserispor-Kasımpaşa 2-1 Gaziantep-Fraport TAV Antalyaspor 1-2 Fenerbahçe-Sivasspor 1-2 Çaykur Rizespor-Atakaş Hatayspor 1-2
-
açık artırma
BeitragDinçbudak, Fahri KL 300 25 oyuncuyu açık artırma yöntemiyle satışa çıkarıyorum ihtiyacı olanlar varsa bugün akşam saat 20:00 da etkinlik odasına gelsin
-
oyuncu aranıyor
Beitragtüm mevkilerden genç ve 300-350 arası oyuncu aranıyor
-
satılık oyuncu
Beitragoyuna ara vericem o yüzden bazı oyuncuları satıyorum işte satılık oyuncuların listesi: Dinçbudak, Fahri KL 300 24 Özbay, Önder DI 225 24
-
menajer adı: bulunmazlar Medipol Başakşehir-Kayserispor 2-1 Atakaş Hatayspor-Alanyaspor 2-1 Adana Demirspor-İttifak Holding Konyaspor 3-1 Giresunspor-Trabzonspor 0-2 Altay-Fenerbahçe 2-2 Fraport TAV Antalyaspor-Çaykur Rizespor 3-4 Kasımpaşa-Galatasaray 1-2 Yeni Malatyaspor-Gaziantep 2-1 Sivasspor-Göztepe 2-1
-
satılık oyuncu
BeitragColak, Ali fo 200 31
-
kanal
emre.65.van45 - - Sohbet
Beitragarkadaşlarla beraber bir futbolcup kanalı açtık kanala hepinizi bekleriz youtube.com/channel/UCVPfx6b4EeS5mMpSCOvR_Sg/featured
-
satılık oyuncu
Beitraghizliresim.com/3ejfyks sıfırdan kadro için oyuncularımı satıyorum almak isteyen olursa özelden ulşasın