Suchergebnisse
Suchergebnisse 121-140 von insgesamt 196.
-
SÜPER LİG 2. HAFTA TAHMİN YARIŞMASI
ÇARŞI33 - - Etkinlikler
BeitragBu haftaki tahmin yarışmamız başlamıştır. Her doğru tahmin için 3.000.000 € Kazanın Maç skor tahminlerinizi yorum olarak atınız. MENEJER adınızı da yazmayı unutmayınız. Menejer adı yazılmayan tahminler geçersiz sayılacaktır. Bu haftaki yarışmamızın bitiş tarihi: 23 / 08 / 2019 Saat 20:00 SÜPER LİG 2. HAFTA MAÇ PROGRAMI 23 Ağustos Cuma: 20.30 Beşiktaş-Göztepe 24 Ağustos Cumartesi: 19.15 MKE Ankaragücü-İstikbal Mobilya Kayserispor 21.45 Alanyaspor-Kasımpaşa 21.45 Medipol Başakşehir-Fenerbahçe 25 A…
-
SÜPER LİG TAHMİN YARIŞMASI ( ÖDÜLLÜ )
ÇARŞI33 - - Etkinlikler
BeitragMerhaba arkadaşlar Süper ligin başlaması nedeniyle forumda ödüllü tahmin yarışması düzenlenecektir. Açılan haftalık konu altına Maç skor tahminlerinizi yorum olarak atın, bildiğiniz her maç skoru için 3 m ödül kazanın. Derbi maçlarına özel skor tahmin ödülü 5 m. Tahminde bulunmak için son gün Cuma Saat:18:00 'dir. O saatten sonra yazılan tahminler geçersiz sayılacaktır.Menajer adını yazmayan arkadaşların tahminleri de geçersiz sayılacaktır.
-
Zitat von OsmanDALKILIC: „Zitat von ÇARŞI33: „Zitat von DeLiCe: „Aslında bu ödül oyunda mutlaka olmalı.Rakamların ne olacağı tartışılabilir fakat sonuçta gerçekci menajerlik oyunu diye yıllardır reklamı yapılıyorsa lig sıralamasına göre de ödül verilmeli bana göre. Tıpkı gerçekte olduğu gibi.“ Hiç bir serverde olmayan bir uygulama getirilmeye çalışıldı ama Sistem ile alakalı Bazı aksaklıklar oldu yöneticiler istemedi kaldırdı yada uğraşmadı diye algılanmasın. Yönetici arkadaşlar ellerinden gelen…
-
Zitat von DeLiCe: „Aslında bu ödül oyunda mutlaka olmalı.Rakamların ne olacağı tartışılabilir fakat sonuçta gerçekci menajerlik oyunu diye yıllardır reklamı yapılıyorsa lig sıralamasına göre de ödül verilmeli bana göre. Tıpkı gerçekte olduğu gibi.“ Hiç bir serverde olmayan bir uygulama getirilmeye çalışıldı ama Sistem ile alakalı Bazı aksaklıklar oldu yöneticiler istemedi kaldırdı yada uğraşmadı diye algılanmasın. Yönetici arkadaşlar ellerinden geleni yaptılar. Yapmaya da devam ediyorlar. Çok da…
-
Chuckyspor Konu kilitlenebilir
ÇARŞI33 - - Oyuncu Arama
Beitrag22 - 170 ve 23 yaş 185 dd var Gözlemcinin getirdiği Spor toto 1 lig deyim. Pazara atarım alırsın
-
Zitat von OsmanDALKILIC: „Zitat von ÇARŞI33: „Süper lig harici diğer liglerdeki şampiyonluklara kupon veriliyor.“ adminim süper lig kategorisinde de açılmış ama şampiyonlar kupası“ Spor toto 1. lig de şampiyon olursan üst ligdeki turnuvaya süper toto daki kupaya katılabilirsin. Kısacası çıkmış olduğun ligin kupasına katılabilirsin.
-
Zitat von OsmanDALKILIC: „Ayın 27sinde başladı ben katılmak istedim katılamadım şampiyonlar kupasına. Şampiyon olmama rağmen şampiyonlar kupasına katılım sağlayamıyorum ligim süper lig madur oldum katılamadım geçti gitti tıkladım şampiyon olur olmaz giremedim biletimde gelmişti“ Süper ligde şampiyon olduğun için sadece Şampiyonlar ligine katılabilirsin İleri ki zamanlarda Turnuva açıldığında. 27 sinde başlayan Turnuva ise Şampiyonlar kupası. Premium a tıklarsan elindeki bilet sayısını ve hangi t…
-
Oyunda Bazı Takımlarda Adaletsizliği Gördüğüm İçin artık Futbolcup bırakıyorum Tüm Kadrom satılıktır
BeitragZitat von isoavci1905: „Ben hakaret etmedim. Olan seyi söyledim sadece. Adam calissin cabalasin. Cocuk yeri gelio oyun icin sabahliyoo. Takımı daha iyi yere getirebimek. Icin. Ama bi bakiyo rakibi edincik sporu 7 0 yenmis. Burda bir suru senaryo olabilir. Nazdorevee isi ayarlamis olabilir. AMA olmaya bilirde EDINCIK Tek basina da boyle bisey yapmis olabilir simdi. Burda nazdorevee nin günahını almak istemem. Nazdorevee yi az buçuk bilioruz zaten. Boyle biseyi tenezzul etmez. Ama edincik ya kendi…
-
Oyunda Bazı Takımlarda Adaletsizliği Gördüğüm İçin artık Futbolcup bırakıyorum Tüm Kadrom satılıktır
BeitragZitat von isoavci1905: „Sat kardeşim katiliorum. Bole serefsizlerin oldugu oyunu oynamak istemiorum. 1 2 gune bende oyunu bırakıp full takimi satiliga cikararim zaten. SIKECILER FC EDINCIK 0 NAZDAROVE 7 Not fc edincik hic bi sekilde nazdorove den 7 yiyecek bi takim degil“ isoavcı1905 Konuşmalarına dikkat edebilirsen çok iyi olacak. Allah hepimize beyin vermiş biraz kelimeleri düzgün seçip ona göre kullanabilelim diye. VArsa bir sıkıntın gidersin İNSAN gibi konuşursun. Forum ortamlarında HAKARET …
-
Elit Menajerler Klanı
Beitraglig bitiş tarihine bir iki gün kala tekrardan anlasma yapabilirsin.
-
+500 Üzeri Oyuncuların Hepsi Alınır!
ÇARŞI33 - - Oyuncu Arama
BeitragYılmaz, Kartal KL 630 26 150 M fiyatı.
-
ÇARŞI33 - 620 KL 25 YAŞ
BeitragGüncel
-
ÇARŞI33 - 620 KL 25 YAŞ
BeitragZitat von ÇARŞI33: „Yılmaz, Kartal KL 620 25 Yaş Oyuncu pazarda “ güncel
-
ÇARŞI33 - 620 KL 25 YAŞ
BeitragYılmaz, Kartal KL 620 25 Yaş Oyuncu pazarda
-
22 - 425 DD SATILIKTIR
BeitragZitat von ÇARŞI33: „ Oyuncu pazardadır. Das, Yakup DD 425 22 22 YAŞ 425 DD SATILIKTIR. “ GÜNCEL
-
Genç oyuncu Son güç Hesaplama
ÇARŞI33 - - Futbolcup TR
Beitragfcup-tools.de/jugendspieler-rechner buradan hesaplama yaptırabilirsiniz.