Suchergebnisse
Suchergebnisse 21-40 von insgesamt 68.
-
1.Buca Türkiye Kupası 500.000€
BeitragArkadaşlar Son 3 Takım Kalmıştır.
-
BeitragZitat von Eserbekler: „Tarihi yanlış yazmışsın benim turnuva dolmayacak gibi umarim senin turnuva dolar :)“ Düzelttim sağol umarım dolar seninki de benim de
-
BeitragBuca Türkiye Kupası 500.000€ - 1 Olarak Turnuvamı başlatmış bulunuyorum. İnşallah bunu sürekli devam ettiricem herkesi turnuvama bekliyorum. Sizler ilgi gösterdikçe ödül miktarını arttırıcam umarım. 23.04.2018 Tarihinde Başlıyor. Herkese 500.000€ Turnuva Katılmak İçin; TIKLAYABİLİRSİNİZ...
-
UEFA Şampiyonlar Ligi [ 1 ]
BeitragZitat von hüsnüzengin: „maalesef turnuvam var ileride kurduğun zaman gelirim . oyun içindende mesaj atarmısın kuracağın zaman takım TURANÜLKÜSPOR menajer adım hüsnüzengin oyunun eskisiyim fakat yeni hesap açtım.“ Buradan konu açarım zaten görebilirsin yarından sonra turnuva açabilicem konuda açıcam.
-
BeitragŞuan 3 kişi oldu turnuvada evet arkadaşlar başka yok mu giricek. Dolu olsa bile buraya yazabilirsiniz arkadaşlar birdaha kurucam zaten.
-
Genç oyuncu
BeitragEvet bana da son oyuncu baya geç gelmişti 10 güne yakın geldi
-
Transfer
BeitragNe kadar verebilirsin
-
Transfer
BeitragFO 135 19 FO 40 18 OR 125 21 FO 55 19 Genç olarak bunlar var ama 25 yaşında 100+ oyuncularım da var.
-
Transfer
BeitragBucaAkademiSpor olan oyuncular benimdir
-
Transfer
BeitragOyundan direk oyunculara bakıp mesaj atabilirsin bana
-
Transfer
BeitragBenim takımımı görebiliyor musun pazarda ?
-
Transfer
BeitragLigin nedir ?
-
Beitrag+++ Güncel
-
BeitragLinki halletim şuan tıklayınca direk turnuva bölümüne gidiyor. İnşallah bir kerelik değil bu turnuvaya sürekli insan gelmesini sağlamaya çalışıcam.