Suchergebnisse

Suchergebnisse 41-60 von insgesamt 68.

• Benutzer-Avatarbild

UEFA Şampiyonlar Ligi [ 1 ]

BucaAkademiSpor - - Turnuvalar

Beitrag

Evet düşüncem düşük liglerdeki arkadaşlara maddi kazanç ve oyunun tekrar eski haline gelmesi forumun canlanması sohbet muhabbet artmasını hedefliyorum. Zamanlada ödüller artıcaktır illaki o yüzden herkesi bekliyorum bu organizasyona.

• Benutzer-Avatarbild

Arkadaşlar düzenliceğim ve süreklilik haline getirmeyi planladığım turnuvalar için turnuva adı önerileri bekliyorum sizlerden güzel olabilicek aklınızdan geçen isimleri buraya yazabilirsiniz.

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Zitat von Derby05: „Zitat von BucaAkademiSpor: „Sorun değil mesela buraya birşeyler yazıp fikir vs. sohbet birilerini buraya yönlendirme tanıdık yeni başlayanlar bunları yapabiliriz sohbet dönebilir burada . Yani bu işi ciddiye alıyorum gerçekten büyütmek birileri ödüller kazansın piyasa düzelsin oyuncu çoğalsın istiyorum.“ Benim turnuva bitiş tarihleri 06.05.2018 fakat o tarihten sonra mutlaka katılırım.“ Tabiki bekliyorum. Tanıdığınız bildiğiniz arkadaşları davet edebilirsiniz.

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Teşekkür ediyorum. Şuan turnuva kurulu tanıdıklarını davet edebilirsiniz ödül şuan kişi başı 200.000 ama dediğim gibi bu rakamları gerçekten büyütmek istiyorum.

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Sorun değil mesela buraya birşeyler yazıp fikir vs. sohbet birilerini buraya yönlendirme tanıdık yeni başlayanlar bunları yapabiliriz sohbet dönebilir burada . Yani bu işi ciddiye alıyorum gerçekten büyütmek birileri ödüller kazansın piyasa düzelsin oyuncu çoğalsın istiyorum.

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Arkadaşlar bir ilgi gösterin lütfen ya kaç kişi görüyor Derby arkadaşımızdan başka biri yazmadı !

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Evet temennim o yönde ama şuanlık sadece siz ilgi gösterdiniz yani buraya açıkcası bi ilgi bekliyorum. Şuanlık ödül az diye kimse girmek istemiyordur çünkü konuyu görüyorlar ama arkadaşlar sizler katıldıkça bu işi büyütücez sizlerde sohbet , arkadaşlıktan artı ödüllerde kazanıcaz.

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Tabiki çok mutluluk duyarım katılmana. Evet dediğiniz gibi hedefim geleneksel hale devamlılık hale gelmesi ayrıca burda eğlenceli sohbetler arkadaşlıklar kurabiliriz ve bunları yaparken tabiki ödüllerle herkese yardımcı olmak hepimiz desteği ile inşallah bu işi çok güzel bir hale getirmek istiyorum.

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Turnuvayı şifresiz yapman katılımı arttırır şu an için ödül düşük yüksek ödüller olmaya başlayınca şifre koyman daha iyi olur“ Şifresiz hale getirdim dediğiniz gibi doğru söylüyorsunuz. Gerekli ilgiyi görür inşallah

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Anladım bilmiyordum yani yanlış biliyormuşum düzelttim yazımı hemen. Bir farklılık yok amacım zaten turnuvayı geliştirmek katılım olmasını sağlamak ve ödülü yükseltmek herkesten gerekli ilgi, alaka ve destek bekliyorum.

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Selam aleyküm turnuva kurmaya karar verdim ve bu turnuvaları geleneksel hale getirmeyi planlıyorum. Şuanlık ödül miktarı az gelebilir ama desteklerseniz bu konuda beni , turnuvaya katılım olsun arkadaşlar dolmasını istiyorum sürekli. Düzenliceğim turnuvalardan sonra edilen gelirlerden bu ödüller artıcaktır arkadaşlar ve ödülleri elimden geldiğince arttırmak için uğraşıcam böylece herkes güzel ödül kazanabilicek arkadaşlar. Bu konuda desteklerinizi ilginizi bekliyorum inşallah bu işi güzel bir ha…

• Benutzer-Avatarbild

Destek Kupası - 2

BucaAkademiSpor - - Turnuva Bağışlari

Beitrag

Bana gelmemiş de o yüzden dedim

• Benutzer-Avatarbild

Destek Kupası - 2

Beitrag

Zitat von Kızıltan: „Zitat von BucaAkademiSpor: „Takım Adı: BucaAkademiSpor Menejer Adı: reistr“ Şifre gönderildi.İyi oyunlar. Turnuva dolmuştur.Turnuvamız bitince yenisi yine buradan yayınlanacaktır.“ Nerden gönderildi acaba Kızıltan?

• Benutzer-Avatarbild

Destek Kupası - 2

Beitrag

Takım Adı: BucaAkademiSpor Menejer Adı: reistr

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von legendAltnts: „emin ol bende cok emek vererek cok guzel bir rekor kadro kurmustum o zamanlari.ama ondan hic bir eser yok. ne param var nede oyuncum ligime girip bakabilirsin. sondan ikinci siradayim :)“ Tamam yardım konusu olmucak anlaşıldı teşekkürler.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von legendAltnts: „Merhabalar, öncelikle arkadaşımız size bazı detayları açıklamış.bu oyun şuan Tekrardan( yeni değil önceden olan bir şey) açıldı.açılacagını kimse bilemezdi bu durumda da. Kimisi oyuncularını sattı komple kimisine öyle bıraktI. Sistem burda sıfırdan başlamadı, yeni bir sistem kurulmuş olsa, şuan ki şirket eski şirketten bu oyunu satın almazdı. Bu ne demek ? bu dem oluyır ki sistemde ne varsa onu yapabiliriz. Evet hatalar varsa düzeltilirir. yapmaya çalışıyoruz.ekisklerimi…

• Benutzer-Avatarbild

Doğru söylüyosunuz ilerleyen zamanlar da arkadaşlar kurarlarsa artık inşallah girmeye çalışıcaz.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von evrenaldo: „Şuanda çoğu arkadaşımızın ihtiyacı var hangi ligde olduğu önemli değil zaten stadı yüksek olanlar kendi turnuva kuruyor turnuva bitiminde kazancı gazla olduğundan“ 35.800 stadı var yani amatör dedi onun için demiştim sizde böyle diyince stadın kaç kişilik olduğunu yazayım dedim ve bunları söylemek en doğal hakkım.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von tayfa1646: „kimseden ses soluk çıkmadı ben verdim şifreyi o paraya en çok amatördeki adamın ihtiyacı var on dan dolayı verdim bi mahsuru yoktur umarım...“ turnuva sizin sonuçta tabi ama biz buraya yazdık girebilmek için sonuçta ve 2.lig b de amatör değil neyse biz giremedik yapcak birşey yok.

• Benutzer-Avatarbild

berkberke fc girmiş onun ismi yok mesela