Suchergebnisse
Suchergebnisse 581-600 von insgesamt 903.
-
S.a
BeitragBende arıyorum oh ozellikle
-
Her Telden sohbet
BeitragLig yarısı mükemmel
-
Genç oyuncu
BeitragO zaman kovmayalim ben iyi çıksın diye kovuyirdum
-
Genç oyuncu
BeitragGüzel bir uygulamaekrem zaten 16 gelmiyir bana ne zamandır hep 18 geliyor
-
S.a
Mutlu43 - - Etkinlikler
BeitragMenejer adı : mutlu43 SÜPER LİG 2. HAFTA MAÇ PROGRAMI 23 Ağustos Cuma: 20.30 Beşiktaş 2-Göztepe 0 24 Ağustos Cumartesi: 19.15 MKE Ankaragücü 2-İstikbal Mobilya Kayserispor 2 21.45 Alanyaspor2-Kasımpaşa 1 21.45 Medipol Başakşehir1-Fenerbahçe 1 25 Ağustos Pazar: 19.15 Çaykur Rizespor1-Demir Grup Sivasspor 2 19.15 Trabzonspor2-Yeni Malatyaspor 1 21.45 Galatasaray2-Konyaspor 0 21.45 Antalyaspor1-Yukatel Denizlispor 1 26 Ağustos Pazartesi: 20.00 Gazişehir Gaziantep0-Gençlerbirliği2
-
Lig
BeitragYa futbolcup aq son sıradaki takımına da yenilirim ya benim takım da .....
-
Genç oyuncu
Beitrag400 üstü 19 20 yas oyuncu arıyorum
-
S.a
BeitragIyi bakalım bu da oyunun bir mantalitesi Bırakmam bırakmam emeklerin çok bu oyunda hepsi tam bakalım savaşmaya devam
-
S.a
Mutlu43 - - Oyun Hatalari
BeitragBiz zaten her zaman destekciyiz yine olması gereken birsey varsa maddi manevi bende olurum devam arkadaşlar birbirimizi kirmayalim tabiki azminde saygı duyalim iyi oyunlar iyi futbolcuplar
-
S.a
BeitragYa o kadar iyi transferler en kaliteli ler bende yine yeniliyom yine le birakacam seni futbolcup kizmays başlıyorum
-
Genç oyuncu
BeitragYa yine genç oyuncular gelmiyor hadi artık yaw bekliyoruz şöyle 16 60 lik mükemmel olacak premium ile
-
S.a
Mutlu43 - - Etkinlikler
BeitragGayet güzel fikir kurban bayramı kampanyası
-
S.a
BeitragVar bende ne nekadar vereceksin
-
Genç oyuncu
Mutlu43 - - Oyuncu Arama
Beitrag22-24 arası 450 artı oyuncular ariyi rum Fo oh dd di