Suchergebnisse

Suchergebnisse 181-200 von insgesamt 580.

• Benutzer-Avatarbild

Haftanın menajeri

Kızıltan - - Oyun Hatalari

Beitrag

Haftanın menajeri ben ilk başladığımda Elo derece listesindeki yükselişe göre seçiliyordu.Sonra o zamanki yönetim oyunda ve forumda aktif olan oyunculara vermeye başladı.Ben şuanda eski sistem olduğunu düşünüyorum.Yani Elo derecelerine göre en hızlı çıkışı yapan takım alıyor gibi duruyor.Buda şuanlama geliyor ki uzun süredir oynamayıp oyuna giren ve üst üste 2-3 galibiyer alan ve ani yükseliş gösteren takımların şansıdaha fazla.Bende oyunu 2010 yılından beri oynuyorum sadece 1 kere seçildim.

• Benutzer-Avatarbild

oyuncu gelişimi

Kızıltan - - Oyun ile ilgili Önerileriniz

Beitrag

Tamam.O ayrıntıya dikkat etmemişim.Öyle bir ayar yapılırsa daha iyi olur tabiki.Ama yapılabilir mi?Bunun cevabını yönetici arkadaşlar verebilir sanırım sadece.Ama ben katılıyorum.İyi olur yapılabilirse.

• Benutzer-Avatarbild

oyuncu gelişimi

Kızıltan - - Oyun ile ilgili Önerileriniz

Beitrag

Güzel bir öneri Eser.Esasen gençlikten çıkıncada bir süre biraz daha iyi güç atlıyor oyuncu.Ana antrenmanlarını tamamlamamış olduğundan.Ama dediğin gibi en fazla 21-22 yaşına geldiğinde bu gelişim yaşlı oyuncular ile aynı seviyeye inmiş oluyor.Böyle bir uygulama iyi olabilir.

• Benutzer-Avatarbild

300.000

Kızıltan - - Turnuvalar

Beitrag

Daha 3 gün var.Dolar inşallah.

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Kızıltan - - Oyun Hatalari

Beitrag

Lig henüz başlamamış.Bir önceki Lig bugda kalmış.Maçlar başlayınca düzelecektir bence.

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Kızıltan - - Klanlar

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Zitat von Kızıltan: „Karaca, Berkant DI 345 19 20.06.2018 Yarıya kadar 8 Level yarıdan sonra 9 Level antrenör.Baştan beri premium antrenman alıyor.Ayrıca gençlikten çıkınca satılık arkadaşlar. :)“ çok iyi oyuncu abi hayırlı satışlar :)“ Teşekkürler kardeşim.Klandaki arkadaşlara da duyurmuş olduk böylece.

• Benutzer-Avatarbild

300.000

Kızıltan - - Turnuvalar

Beitrag

Haklısın Eser.300 bin bile kafa kafaya gelir.

• Benutzer-Avatarbild

300.000

Kızıltan - - Turnuvalar

Beitrag

Zitat von Akif: „Zitat von Kızıltan: „Artar bence.Şu bayram turnuvaları bitsin bakalım. :)“ Yine kurduk yine gelen giden yok. Kimsenin paraya ihtiyacı yok“ Biliyorum kardeşim.Ömer'le de konuştuk daha dün o konuyu.Siz elinizden geleni yaptınız.Bu kadar yüksek ödüllü bir turnuva o ligler için daha önce kurulmadı.Buda dolmazsa artık kurmayın gerek yok.Zorla para veremeyiz insanlara sonuçta.

• Benutzer-Avatarbild

AFYONSPOR S.K'nın genç oyuncuları

Kızıltan - - Sohbet

Beitrag

Zitat von MustiSRSY: „Üstadları dinlemek lazım ☺️Boşa gitmesin o zaman dün 10 günlük premium antrenman açmıştım o bitince tekrar açarım öyle değerlendiririm o zaman“ Bende öyle yapıyorum zaten.4 antrenman bir motivasyonun yerine çok daha iyi.

• Benutzer-Avatarbild

300.000

Kızıltan - - Turnuvalar

Beitrag

Artar bence.Şu bayram turnuvaları bitsin bakalım.

• Benutzer-Avatarbild

Kızıltan - - Sohbet

Beitrag

Zitat von MustiSRSY: „Sağolasın ☺️ Birde birşey soracağım oyunculara motivasyon antrenmanı vermek mantıklımı 65 kredi“ Benim şahsi görüşüm ona vereceğiniz kredi yerine ekstra antrenman vermeniz yönünde olacaktır oyunculara.Ben ilk çıktığında 1 kere kullandım hiç bir işe yaramadı motivasyon antrenmanı.2 oyuncumda kırmızı kart gördü.Diğer eski menajerleden de yararını gördüm diyen olmadı.Ama tabiki karar sizindir.

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Kızıltan - - Klanlar

Beitrag

Karaca, Berkant DI 345 19 20.06.2018 Yarıya kadar 8 Level yarıdan sonra 9 Level antrenör.Baştan beri premium antrenman alıyor.Ayrıca gençlikten çıkınca satılık arkadaşlar.

• Benutzer-Avatarbild

Kızıltan - - Sohbet

Beitrag

Zitat von MustiSRSY: „8 olunca iyi gençlerin gelme olasılığı varmıdır“ 45-50 gücüne kadar gelebilir.Ama birazda şans işi tabiki.

• Benutzer-Avatarbild

Bu oyuncular uzun süre kalmaz bence.Güncel.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Şevket: „315 OL 20 Satılıktır fiyat 50 milyondur“ Kolay gelsin kardeşim.

• Benutzer-Avatarbild

Yenilgi,yenememe

Kızıltan - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Böyle bir hata var mı oyunda blmiyorum arkadaşlar.Ben Lig de güçlüyüm ve ilk yarıyı lider bitirdim.Bu sezon sonuçlarda gayet normaldi.Ufak tefek sürprizler her zaman olabiliyor ama açıkçası öyle vahim bir sonuç çıkmıyor pek.Oyunda her lig için ayrı bir sistem olduğunu zannetmiyorum.

• Benutzer-Avatarbild

beklerlerr alt yapı çalışması :)

Kızıltan - - Sohbet

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Od satıldı :)“ Hayırlı olsun kardeşim.

• Benutzer-Avatarbild

Bayram Turnuvası Spor Toto 3.Lig

Kızıltan - - Turnuvalar

Beitrag

Söyleyecek kelime bulamıyorum.

• Benutzer-Avatarbild

Kızıltan - - Sohbet

Beitrag

Kesinlikle katılıyorum kardeşim.FO olması sebebi ile kadroda kalsın.Daha iyisi gelmeden kovma.Sonuçta bir zararın yok.

• Benutzer-Avatarbild

Kızıltan - - Sohbet

Beitrag

Ben 17 yaş 35'lik oyuncuyu kadroya almam Eser.16 yaş olsa hemde ayın başında terddütsüz yetiştir derdim.Ama bunu kovarsın.1 ay oyuncu gelmez,ondan sonra beni suçlayabilirsin.Karar senin.