Suchergebnisse
Suchergebnisse 201-220 von insgesamt 580.
-
PASİF TAKIMLAR
BeitragUmut'un da dediği gibi takım kapatılsa da ismini alamıyorsunuz arkadaşlar.Ayrıca benim görüşüme göre oyunda kalan ne kadar takım varsa bizim zararımıza değil yararımıza olur.Oyuncu azlığı nedeni ile Lig'e uzun süredir atanamayan takımları düşünün.Ne kadar takım açık kalır ve ne kadar takım oyuna dönerse o kadar çabuk atamalar olur.
-
Zitat von usta61: „Zitat von NsctN: „motivasyon eğitimi varya 65 kredilik o ne işe yaryıor . açıklamasında %5 artış sağlar diyor. tavsiye edermisiniz?“ Yüzde 5 oyuncular gücü artıyor. Ben kullandım 4 5 kez hiç etkisi olmadı. Ya kırmızı yediği oldu ya da vasat oynadı. O krediyi premium antreman olarak kullan.“ Üstadıma katılıyorum.Bende kullanmıyorum.Bir işime yaradı diyenide bilmiyorum.Ekstra antrenman tavsiye ederim bende.
-
Zitat von kallinssazz: „Arkadaşlar premium bölümünde olan ŞIMDI AKTIVE ET olan yerden yapinca mi daha fazla yukseliyor oyuncular ? Yoksa antremanlar bolumundeki yildizlu yerden mi ?“ Premium yazınca yanlış anlaşıldı sanırım.Kredili antrenman demem gerekiyordu.Ekstra antrenman için yıldız işaretini aktif etmeniz gerekiyor.benim hatam oldu sanırım.Baştan beri ekstra antrenman alıyor yazmalıydım.
-
Kolay gelsin kardeşim.
-
Güzel oyuncular.Allah hayırlı sözleşmeler nasip eder inşallah.
-
300.000
Kızıltan - - Turnuvalar
BeitragBencede dolar.Bayram Turnuvaları falan bitiyor o tarihe kadar.
-
FC Santos alt yapı
Kızıltan - - Genç Oyuncu
BeitragGüzel oyuncular Allah hayırlı sözleşmeler nasip eder inşallah.
-
Dünya kupası
Kızıltan - - Turnuvalar
BeitragZitat von Enerer: „Merhaba.Açılan dünya kupası turnuvası uzun zamandır dolmadı turnuvadan çıimanın bir yolu var mı?“ Merhaba, Dünya Kupası Turnuvası özel bir turnuvadır.Katılım tam olmassa sistem turnuvayı tamamlar ve turnuva oynanır.Yani iptal söz konusu değildir.Ayrıca özel turnuva olması sebebi ile akşam 20:00 da oynanır.Diğer turnuvalarınızı etkilemez.İyi oyunlar.
-
Stadyum
BeitragZitat von Şevket: „Komple yaptığı için belki tazminatı yüksek olabilir. Murat abi“ Sanırım geçen gün sayısına göre oluyordu.Foruma bir süre girmemem kötü olmuş.Ama yinede 3 sene beklemekten daha karlı olur sanırım.
-
Stadyum
BeitragBen stadı bitireli çok oldu ama sanırım,yanlış hatırlamıyorsam,bir miktar tazminat karşılığı iptal olabiliyordu.Eğer iptal oluyorsa iptal edip tek tek yapman en karlısı olur.
-
Transfer
BeitragGenelde 3 gün kala transfer döneminiz bitmiş oluyor.Tranfer Pazarına girdiğinizde Kulübün İçin Yeni Kontrat Penceresinin Başlama Tarihi yazan kısımda ki tarihe dikkat etmeniz gerekiyor.Büyük ihtimalle transferiniz oyuncuyu almadan kapanmıştır.
-
Hayırlı Bayramlar kardeşim.Güncel.
-
Hayırlı bayramlar ve kolay gelsin kardeşim.
-
Proximuss satılık oyuncular
BeitragKolay gelsin üstadım.Güncel.
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragBayramınız mübarek olsun arkadaşlar.
-
Bayram Turnuvası Spor Toto 3.Lig
Kızıltan - - Turnuvalar
BeitragTurnuvalar turnuvayı kuracak olan takımların durumlarına göre 13-14-15 haziran tarihlernde başlayacaktır.Lig atlamanız önemli değil.Yine bu Lig in turnuvasına katılabilirsiniz.
-
SO4 SATILIK OYUNCULAR :)
BeitragAllah razı olsun kardeşim.Bende aynı şekilde düşünüyorum.
-
SO4 SATILIK OYUNCULAR :)
BeitragZitat von İbrA11: „şuan bunu planlıyorum abi hayırlısı senin gençlerde güzel ilerleyen vakitlerde pazarlığa oturmamız gerek :D“ Sana kapım her zaman açık kardeşim.