Suchergebnisse
Suchergebnisse 221-240 von insgesamt 580.
-
Zitat von ercanmzl: „Murat üstadım burda konu taktik iken birşey sormak istiyorum. Diziliste Kanat taktigi kanat oyuncularinin guclu olmasi ole ilgilimi bu konuda tecrübelerinden yararlanmak isteriz“ Esasen ben dizilişime göre kuvvetli olan ortaysa ortadan,kanatsa kanattan oynuyorum üstadım.Ama bazen oyun içerisinde de belli bir süre izleyip taktik değiştirebiliyorum.
-
SO4 SATILIK OYUNCULAR :)
BeitragOyuncuları satıp gençlere yöneldin sanırım.Sonuçta buda bir yatırım.Bakarsın piyasaya gençler çıkınca,daha iyi oyunculardan alabildiğini alırsın,sonra elinden çıkaracaklarını da çıkardığın zaman zarardan kar edersin.Buda bir taktik.
-
Bu konu bir tek diziliş ile ilgili değil arkadaşlar.Taktiğinizin ne olduğuda önemli.Siz her zaman aynı taktike oynuyorsanız,bazı takımlara o taktik işe yararsa bazı takımlara yaramayabilir.Ben bir takımı 1-0 zar zor yenerken benden daha kuvvetsiz takım aynı takımı 4-0 da yenebiliyor.Bunun tersi de olabiliyor.Gerektiğnde oyun içerisinde müdahale etmekte gerekebilir.Bunu yaparsanız ters etkide yapabilir,maçıda çevirebilirsiniz.Karşı takımın dizilişine göre diziliş ve taktik ayarlaması yapabilirsin…
-
BeitragZitat von İbrA11: „Zitat von Kızıltan: „Güzel gençler kardeşim.Futbolcup'un geleceğine atılan ilk adımlarında hepsine hayırlı sözleşmeler diliyorum. :)“ teşekkür ederim abim sağolasın ama ben beğenmedim bunları ya istediğim gibi olmadı“ Bence 8 Level antrenörle başladıkları için iyiler.Sonuçta ilk çıkacak gençlerden çok yüksek beklentilerimiz yok hiçbirimizin.Bu şartlarda her türlü işe yarayacaklardır.
-
TRANSFER PAZARI
BeitragZitat von hüsnüzengin: „Zitat von Kızıltan: „Zitat von hüsnüzengin: „S.A BEYLER İYİ AKŞAMLAR BU TRANSFER PAZARINDAKİ OYUNCULAR TÜM LİGLERE AÇILSA DAHA İYİ OLMAZMI NEDEN BÖYLE ÇOK FAZLA SAĞLAM OYUNCU ALAMIYORUZ TÜM LİGLERE AÇIK OLSUN OYUNCULAR“ Bir örnek ile açıklayayım:Ben Süper Lig de oynuyorum.Benim bir akrabam oyuna başladı yeni diyelim.Benim 10Level gözlemcim.180-200 gücünde oyuncular getirir.Bunları yeni başlayan akrabama verirsem Amatör 2.Lig de sende onunla aynı Lig de yeni başlamış olsan…
-
Zitat von hüsnüzengin: „Zitat von Kızıltan: „Zitat von hüsnüzengin: „BEYLER BU ANTREMANDA MOTİVASYON EĞİTİMİ VAR 65 KREDİ KARŞILIĞINDA BUNU UYGULAYAN VARMI NE KADAR ETKİ EDİYOR ÇOK ETKİSİ VAR MI ? KULLANAN BİRİ YARDIMCI OLSUN“ Motivasyon eğitimi diziliş gücünüzü sabah atrenmanında verirseniz 1 gün boyunca %5 oranında arttıracaktır.Bu özellik oyuna ilk geldiği zaman çoğu menajer gibi denemek için sadece 1 kere kullandım.O akşam maçta oyuncularım deli gibi oynadılar.Deli gibi derken tam deliyi kas…
-
Bayram Turnuvası Amatör Süper Lig
Kızıltan - - Turnuvalar
BeitragZitat von isanc35: „iyi akşamlar ben kayıt yaptırmıştım. ben bir şey öğrenmek istiyorum. turnuvalar ne zaman ve saat kaçta başlayacak diğer turnuvalardan farklı saatte mi oynanacak aynı günma başka turnuvaya katılabilirmiyiz. şimdiden teşekkürler.“ Turnuvalar kuran takımların müsaitliğine göre 13-14-15 haziran tarihlerinde başlayacak.Saat:14.00 da oynanacaklar.Aynı tarihlerde ancak Dünya Kupası Turnuvasına katılabilirsiniz.Onun oynanma saati özel turnuva olduğu için 20.00'dır.
-
BeitragGüzel gençler kardeşim.Futbolcup'un geleceğine atılan ilk adımlarında hepsine hayırlı sözleşmeler diliyorum.
-
Bende kovdum.O yüzden sadece 1 genç var kadroda.Son dönemlerde iyi gençler gelmiş maaşallah.Allah bozmasın.Hepimiz antrenörlerin 10 Level olmasını bekliyoruz.Benimkilerde bu sezon bittikten sonra 10 Level olacak inşallah.
-
Zitat von faysal38: „hepsinin süresi bitince satılacaktır:) Turhan, Zeki. OD 90 16 yas 27.08.2018 Polatkan, Bayram OD 80 16 yas 30.08.2018 Al Khlaiwi, Jabir FO60 16 yas 08.09.2018 Aksoy, Mehmet OR 40 16 yas 14.09.2018“ Güzel oyuncular.Allah hayırlısı ile yetiştirip sözleşme imzalamak nasip eder inşallah.
-
Zitat von ysf.19: „Zitat von Kızıltan: „Karaca, Berkant DI 305 18 20.06.2018 Bende 1 tek bu genç var.Premiumlu antrenman almaya devam ediyor.İstediğin kriterlere gelir mi bilmiyorum.Ama irtibatta kalırız. :)“ Murat abi gençlikten çıkınca haberleşelim :)“ Tabiki kardeşim.Haber veririm sana.
-
TRANSFER PAZARI
BeitragZitat von hüsnüzengin: „S.A BEYLER İYİ AKŞAMLAR BU TRANSFER PAZARINDAKİ OYUNCULAR TÜM LİGLERE AÇILSA DAHA İYİ OLMAZMI NEDEN BÖYLE ÇOK FAZLA SAĞLAM OYUNCU ALAMIYORUZ TÜM LİGLERE AÇIK OLSUN OYUNCULAR“ Bir örnek ile açıklayayım:Ben Süper Lig de oynuyorum.Benim bir akrabam oyuna başladı yeni diyelim.Benim 10Level gözlemcim.180-200 gücünde oyuncular getirir.Bunları yeni başlayan akrabama verirsem Amatör 2.Lig de sende onunla aynı Lig de yeni başlamış olsan ve senin tanıdığın olmasa o kadar güçlü oyun…
-
Zitat von pharmasy1903: „Eskiden sadece 100 gün değildi gençler ilk zamanlar 3 sezon genç kalıyorlardi lig bekleyenlerde şanslı oluyordu o zamanlar da iyi gelişme durumu vardı lakin şimdi ki gibi bir gun 3 bir gun 2 antreman değil her gün 2 antreman verilebiliyordu ve o zamanlar daha antremanlar yeni yeni netlesmisti“ Aynen öyle.Premium sonradan gelen bir özellik.Benim yukarıda verdiğim listede şuanki sisteme göre.Fazlası olur,azı olmaz.
-
Şampiyonlar kupası
BeitragZitat von Enerer: „Girdim“ Avrupa Kupası olduğuna eminsiniz?Şu anda özel turnuvalarda Dünya Kupası Turnuvası var.Ona katılmış olabilirsiniz.Ona tüm ligler katılabiliyor.
-
Zitat von usta61: „Oyuncu geliş gücüne göre değişiyor. 65 gelirse birde premium olursa 385 390 lık oh ve fo bile çıkıyor.“ Aynen öyle üstadım.O yüzden FO ve OH yi yazarken 350+ ve +50 de olabileceğini belirttim.Ben 385 FO 19 yaş yetiştirdim daha önce.
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Şevket: „Zitat von Kızıltan: „Yapabileceğimiz bir şey varsa elimizden geleni yaparız kardeşim.Tekrar geçmiş olsun.“ Canınızın sağlığı abi dua etmeniz yeterli“ Dualarımız senin ve sevdiklerin için olacaktır kardeşim.
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragYapabileceğimiz bir şey varsa elimizden geleni yaparız kardeşim.Tekrar geçmiş olsun.